Život Briana je vážne super vec.. ale asi nie pre každého. Ja som sa napríklad rehotala aj na Hosteli a podobných veciach... premýšlam premýšlam ale nič ma nenapadá z takých typických komédií že by som sa za brucho chytala... Ha! Auto Zabijak od Tarantina
btw nemam velmi rada komedie, pretoze casto krat im chyba originalny napad, vkus a casto krat aj ten humor. O to radsej som, ked vidim nejaku naozaj dobru komediu.
ale nie, komédie nesledujem. pri všetkom mojom optimizme som proti ním dostatočne imúnny.
málo čo ma rozosmeje. zasmejem sa skôr pri horore alebo nejakom špinavom thrilery než nad ksichtom Sachu Barona Cohena (dúfam, že som to ako tak správne vyskloňoval )
ale tak predsa len, The Hangover ma rozosmial, ale to len z jediného dôvodu: v 89% filmového skriptu som sa videl ja sám so svojimi kamarátmi. kto by sa nezasmial
Uz tu boli spomenute - Life of Brian a Red Dwarf... no mozno sa vam to bude zdat cudne, ale svojho casu som sa dost nasmial aj na Asterix a Obelix - Misia Kleopatra. Proste cloveka uz dostanu tie blikajuce sruby na brneni, ked riman vypije carovny eliixir
ja zbožnujem všetky filmy kde hra Jim Carey na nom sa nasmejem aj ked nechcem ci už Ice ventura, Blbý a blbší, Ja moje druhe ja a irena... všetky su super
Odporúčam Stoparův průvodce po Galaxii a aj filmy s Benom Stillerom..napr. Noc v múzeu...ženská komédia je dobrá Proste sexi. No je fakt, že je problém nájsť naozaj dobrú komédiu... Drž hubu bola jednoducho v posledných ďalekých časoch pre mňa najvtipnejšia..ozaj..ešte ľahký francúzsky humor je použitý aj vo filme Amelie z Montmartru, i keď to práve komédia nie je, ale vrelo odporúčam :o)
@grietusha Ti to musí mrdať. Life Of Brain je najvačšia hovadina pod slnkom. Strašne trápna vec. To nieje ani film. Fakt Vám to musí prať ak to považujete ze dobrú komédiu.
@rekonbyt zamyslela si sa niekedy nad tým, že možno nemáš zmysel pre iróniu, sarkazmus a chýba ti nadhľad a všeobecný rozhľad, aby si pochopila mnohé narážky?
Najlepšia komédia bola pre mňa dlho Miliónové preteky, až kým som nevidel Borata a Bruna Prípadne tu je mojich 100 tipov na dobré komédie: » blogg.sk/26-top-100-najv...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Keď som bola mladšia, odpadávala som z Drž Hubu.
A Borata mám rada - ale to by som neklasifikovala ani ako komédiu. To je proste. Samostatný žáner
A ešte Dedictví samozrejme
a potom Deep Throat
mne sa pacilo strasne aj: Drz hubu, Rrrrrr, I Love You Man (to fakt odporucam kazdemu)
@xperiax a tvoja naj komédia?
Toto som videla priveľa krát..
V kozi Johna Malkovicha
Hlava nad vodou
A este filmy s Robertom Benignim
ale nie, komédie nesledujem. pri všetkom mojom optimizme som proti ním dostatočne imúnny.
málo čo ma rozosmeje. zasmejem sa skôr pri horore alebo nejakom špinavom thrilery než nad ksichtom Sachu Barona Cohena (dúfam, že som to ako tak správne vyskloňoval )
ale tak predsa len, The Hangover ma rozosmial, ale to len z jediného dôvodu: v 89% filmového skriptu som sa videl ja sám so svojimi kamarátmi. kto by sa nezasmial
Bláznivé strely 1,2,3
Horúce strely 2 (jednotka ma až tak nezaujala)
Scary Movie 3 (len trojka, ostatné sú príliš úchylné)
Z takých čo som videla na posledy bolo vtipné Vo štvorici po opici
A neviem čo sa to sem ráta, ale aj Pár pařmenů
@Grietusha Life of Brian je masterpiece @Narazuvzdornaa THUMBS UP
Idem stiahnuť.
Red Dwarf je vyborny taktiez ale povazujem ho skor za sitcom.
Shrek 1 & 2
S Tebou mě baví svět
Trhák
Román pro ženy
Vesničko má středisková...
ale dalo by sa menovat este mnohe, uz si nespomeniem.
Scénu s desiatkami čašníkov treba vidieť.
A Wrongfully Accused, trefná paródia na americké braky, podstatne lepšia než tiež výborne Horúce strely.