Najnápadnejšie dávajú najavo smútok tí, ktorí majú menšiu bolesť.
Dnes som si len tak čítal kopu citátov ale nad jedným som sa zamyslel -je úplne výstižný Najnápadnejšie dávajú najavo smútok tí, ktorí majú menšiu bolesť. Publius Cornelius Tacitus
zaujimave, ale ked sa tak zamyslis niekto to skryvat dokaze a niekto nie... niekto to da von a moze zazivat to najhorsie, iny to vyriesi...raz a navzdy
Ten sa mi páči, ten je výstižný a stotožňujem sa s tým
Ešte by som pridal: Mŕtvi nepotrebujú rakvy, nepotrebujú kvety a nepotrebujú 800 ľudí (ktorých ledva poznali) pozerajúcich sa na to, ako ich telá zahrabávajú do zeme
tenario: zaujímavý psychologický poznatok Publia, ktorý má v sebe kus pravdy, určite, ale nie vždy to platí...on tým mal na mysli asi ľudí, ktorí patrili k bezprostrednému, či vzdialenejšiemu okoliu zosnulého...lebo je jasné, že matka nebude predstierať najväčší smútok za stratou dieťaťa
ja by som najmenej rada očakávala príchod na svoj pohreb práve tých ľudí, od ktorých sa práve očakáva, aby "splnili" svoju prítomnosť, bla bla bla, neznášam také pohreby, kde je priveľa ľudí, ani už na ne nepôjdem, v živote som bola asi tri razy len, dvakrát tak, že som ešte veľa vecí nechápala a tento rok, kedy sú mi už určité veci jasnejšie...mimochodom, nerozumiem tej idiotskej veci zvanej KAR...ako decko som počas neho doslova trpela a dodnes odsudzujem túto somarinu, nenašla som na ňom nič "pozitívne"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
može byť niekdo v živote panic ? Nie život vyjebe s každým postupne !
život je len hra ktorú všeci aj tak nakoniec prehráme XD
take depresivne
zas na strane druhej, ono to suvisi aj s tym, ci je clovek introvert alebo extrovert podla mna...
to je take iste, ako ze: niekto je sklamany a potrebuje sa vyrozpravat..hoc aj s desiatimi..a niekto si pusti hudbu a sam doma relaxuje...
Jáj, tí somári, majú podnet na zamyslenie - citát, ktorý v niektorých prípadoch platí, v niektorých nie a oni tu budú hovoriť, že je to pravda ...
Ten sa mi páči, ten je výstižný a stotožňujem sa s tým
Ešte by som pridal: Mŕtvi nepotrebujú rakvy, nepotrebujú kvety a nepotrebujú 800 ľudí (ktorých ledva poznali) pozerajúcich sa na to, ako ich telá zahrabávajú do zeme
ja by som najmenej rada očakávala príchod na svoj pohreb práve tých ľudí, od ktorých sa práve očakáva, aby "splnili" svoju prítomnosť, bla bla bla, neznášam také pohreby, kde je priveľa ľudí, ani už na ne nepôjdem, v živote som bola asi tri razy len, dvakrát tak, že som ešte veľa vecí nechápala a tento rok, kedy sú mi už určité veci jasnejšie...mimochodom, nerozumiem tej idiotskej veci zvanej KAR...ako decko som počas neho doslova trpela a dodnes odsudzujem túto somarinu, nenašla som na ňom nič "pozitívne"