Ludstvo hlupne a prestava citat (alebo aspon taky mam pocit). Tymto vas chcem vyzvat, aby ste sa podelili o svoju najoblubenejsiu knihu alebo cokolvek, co odporucate birdzakom aby si precitali.
hemingway: garden of eden, a moveable feast
milacik od maupassanta
philosophy of andy warfol od warhola - toto obzvlast odporucam, vynikajuca kniha
a viac sa mi pisat nechce
@staphylococcus Z mladych autorov je este velmi slusny Ghlukovsky ak mate rade scifi/fantasy. Metro seria je jedna z top veci co v Rusku vznikla za poslednych snad 50 rokov.
Nezbytné veci od Kinga (ale v podstate čokolvek od Kinga )
klasika najklasickejšia Stoker - Dracula
Dan Simmons - Hladové hry a Terror - neskutočná atmosféra, milovníkom hororov odporúčam
z novších ma oslovila Zlodejka kníh @Sob3k pre mňa top ruská séria sú určite Hlídky metro ma až tak neoslovilo
je dost mozne ze som ziadnu knihu necital ani neviem preco ma ta predstava ze si citam nelaka,urcite obohatenie slovnej zasoby tam je ale inak strata casu ked uz su filmy
@lukaso121 verim knihy su najlepsia vec ever, nechapem a lutujem ludi, ktori necitaju. A tiez si o takych ludoch myslim svoje... @doyouhearme ts...vsetko stahujem zadarmo do citacky keby som kupovala vsetky knihy, ktore si chcem precitat tak skrachujem
ty si môj človek, ja som naposledy (a za posledné 2 roky) kúpila jedinu knihu, aj to len preto, že sa nikde nedala zohnať v pdfku a podobných formátoch
Jiri Cingros - Sám sobe doktorem, Edward Griffin - Svet bez rakoviny, Lise Bourbeau - Rakovina a jej posolstvo Toto su knihy , ktoré ma zaujali najviac
akurat som si tak uvdeomil ze by som mal daco citat, dlho som nie
naposledy game of thrones knihy
ale zas citam vedecky casopis kazdy mesiac... a planujem si precitat autobiografie stand-up komikov uz dlhuu dobu, musim sa k tomu dostat veru
@tom1995cz na tie sa chystam! akoze, neviem, kolko ma budu bavit ale chcem to aspon skusit @doyouhearme som celkom dost proti tomu, aby sa laicka verejnost pokusala "liecit" sama. Akoze. U nas doma silno funguju rozne alternativne metody ale moja mama je doktor, takze verim, ze vie, co robi. No ked si niekto, kto ledva vystudoval strednu skolu (nenarazam priamo na @22 , neviem co vystudoval) naordinuje...bohvieco podla knihy od nejakejo sarlatana (nenarazam priamo na @22 , tychto zrovna nepoznam) a potom doktor musi zachranovat nie len povodne ochorenie ale aj to, co so sebou clovek porobil v snahe vyliecit sa...no fasa
Napr. taky kupel v sode bikarbone proti "prekysleniu" a potom,sa stazujte, ze vas vsetko svrbi, dementi.
Sorry, to bol len taky odveci vylev co sa tyka mojich rozporuplnych nazorov na alternativnu medicinu
ja viem, ja som preto na to narážala, že všetko také knihy ti odporúča, čo vyzerajú presne ako tí šarlatáni
(pozerala som si k tomu komentáre na martinuse a "vyskúšala som urinoterapiu, odvtedy neberiem kortikoidy a inú chémiu" alebo "dala som si hladovku a zatiaľ s fantastickým účinkom", tak sorry, moc seriózne to nevyzerá
nemam oblubenu, je ich prilis vela...bratia karamazovovci, stoparov sprievodca, hlava XXII, sofiina volba, dom duchov, just kids, fight club, neznesitelna lahkost bytia, nejaky murakami, orwell, najnovsie vonnegut a tak
Jane Austen- Pýcha a Predsudok je moja fav.
Určite by som odporúčala Chatrč od Paula Younga. Ťažké čítanie, ale stojí to za to. Neuveriteľný pocit osvietenia.
@vlcica1989
Nezbytné věci boli strašne super Začal som pozerať aj film, no po 5 minútach som to musel vypnúť... Tiež som sa tešil, že v lete bude sfilmovaný Cell/Mobil/Puls, no po zhliadnutí traileru to isto nebudem pozerať
V podstate všetky Kingove knihy sú super - Blaze, Nespavosť,
The Shining (Osvícení/Žiarenie) (top horor), Muž na úteku, Misery, Carrie... ah, mohol by som pokračovať...
1984, Zvieracia farma sú super knižky
O myšiach a ľuďoch tiež neskutočné - dočítaval som ju vo vlaku, musel som sa previezť cez 2 zastávky ďalej, lebo som to musel dočítať ešte v tom vlaku
Technicky založeným čitateľom by som odporučil Projekt Trinity(Greg Iles) alebo Hranica času (Crichton)
odporucam: Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol od Jonasson Jonas, jeho knihy su skvele, urcite tiez Kinga, a zboznujem Charlotte Bronte a jane austen, ale to su babske knihy. a vela nakupujem cez » www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/.... nemusim nikam chodit a aj dcera sa pri mne "zvezie".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Dostala som ju ako narodeninový darček od najlepšieho kamaráta a zbožňujem tú knižku. Beriem ju so sebou na každú dovolenku a vždy si ju tam prečítam.
milacik od maupassanta
philosophy of andy warfol od warhola - toto obzvlast odporucam, vynikajuca kniha
a viac sa mi pisat nechce
klasika najklasickejšia Stoker - Dracula
Dan Simmons - Hladové hry a Terror - neskutočná atmosféra, milovníkom hororov odporúčam
z novších ma oslovila Zlodejka kníh
@Sob3k pre mňa top ruská séria sú určite Hlídky metro ma až tak neoslovilo
inaknoblubenu knihu nemam, vsetky su super ktore si precitam
Top kniha čo som čítal boli detektívky od Jo Nesba, Harry Hole. No a Catcher in the Rye od Salingera.
A pokiaľ ťa bavia kriminálky, tak mňa celkom v zime chytila séria Muži, ktorí nenávidia ženy. A klub bitkárov je tiež super
@doyouhearme ts...vsetko stahujem zadarmo do citacky keby som kupovala vsetky knihy, ktore si chcem precitat tak skrachujem
@martin604 dik za tip, scifi lubim, toto si pridavam na zoznam
naposledy game of thrones knihy
ale zas citam vedecky casopis kazdy mesiac... a planujem si precitat autobiografie stand-up komikov uz dlhuu dobu, musim sa k tomu dostat veru
@doyouhearme som celkom dost proti tomu, aby sa laicka verejnost pokusala "liecit" sama. Akoze. U nas doma silno funguju rozne alternativne metody ale moja mama je doktor, takze verim, ze vie, co robi. No ked si niekto, kto ledva vystudoval strednu skolu (nenarazam priamo na @22 , neviem co vystudoval) naordinuje...bohvieco podla knihy od nejakejo sarlatana (nenarazam priamo na @22 , tychto zrovna nepoznam) a potom doktor musi zachranovat nie len povodne ochorenie ale aj to, co so sebou clovek porobil v snahe vyliecit sa...no fasa
Napr. taky kupel v sode bikarbone proti "prekysleniu" a potom,sa stazujte, ze vas vsetko svrbi, dementi.
Sorry, to bol len taky odveci vylev co sa tyka mojich rozporuplnych nazorov na alternativnu medicinu
(pozerala som si k tomu komentáre na martinuse a "vyskúšala som urinoterapiu, odvtedy neberiem kortikoidy a inú chémiu" alebo "dala som si hladovku a zatiaľ s fantastickým účinkom", tak sorry, moc seriózne to nevyzerá
Určite by som odporúčala Chatrč od Paula Younga. Ťažké čítanie, ale stojí to za to. Neuveriteľný pocit osvietenia.
Hlada sa aljaska - John green ( ta kniha je uplne akokeby o mne pisal)
Hneď za ňou nasleduje Jana Eyrová a Zlaté ruky (od Bena Carsona).
Z kníh, ktoré som prečítala za posledné mesiace, ma oslovilo Svetlo medzi oceánmi (od M. L. Stedmanovej) a tvorba Jozefa Kariku (Strach, Tma...).
Nezbytné věci boli strašne super Začal som pozerať aj film, no po 5 minútach som to musel vypnúť... Tiež som sa tešil, že v lete bude sfilmovaný Cell/Mobil/Puls, no po zhliadnutí traileru to isto nebudem pozerať
V podstate všetky Kingove knihy sú super - Blaze, Nespavosť,
The Shining (Osvícení/Žiarenie) (top horor), Muž na úteku, Misery, Carrie... ah, mohol by som pokračovať...
1984, Zvieracia farma sú super knižky
O myšiach a ľuďoch tiež neskutočné - dočítaval som ju vo vlaku, musel som sa previezť cez 2 zastávky ďalej, lebo som to musel dočítať ešte v tom vlaku
Technicky založeným čitateľom by som odporučil Projekt Trinity(Greg Iles) alebo Hranica času (Crichton)