Rozhlasové hry som počul dve - Pán prsteňov (kedysi dávno) a Mŕtvy na Pekelnom vrchu (menej dávno) a boli celkom dobre spracované. S audio knihami nemám žiadne skúsenosti.
Jednu jedinu audioknihu som pocuvala v zivote - Cloud atlas. Asi ho aj este niekde mam ale absolutne netusim, v akom jazyku bol alebo co. Inak vobec sa na tento druh....oneho nedokazem sustredit, klasicke knihy mi vyhovuju ovela viac.
Od Ibsena sa daju stiahnut super hry, napr. Opory spolocnosti, Stavitel Solness, Ked my mrtvi precitneme alebo Rosmersholm. Inak este od Cechova nejaka dalsia klasika ako Tri sestry alebo Visnovy sad sa da najst lahko.
nemozem povedat ze by som k tomu mal mega negativny vztah..,.ale! viem ze sme dostali na vyske jak povinne citanie nejake grecke veci.... tusim to bol kral oidipus alebo nieco podobne... ale bolo to vazne mega!!! mam rad temne veci a tie choraly kde jednu vec citali asi tak 4-5 ludi... to bolo temne jak rit!!!!
Úplne naj je samozrejme rozhlasová hra Pán prsteňov-to je laskaaa! Ale veľmi som sa pobavila aj na audioknihe Ja malkáč(a) od Ľuba Dobrovodu, ktorý to aj sám nahovoril.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Na audioknihy uz nemam nervy