áno mám odtial kopu skvelých, zaujímavých vecí (to že za super ceny ani nemusím vravieť) ... akorát že ma nebaví sa vtom hrabať... ale keď človek má par "sekáčov" s dobrym tovarom vyhliadnutych tak kupi raz dva... a mimochodom hlavne elegantne veci napr. sačko zo c&a uplne nové, čo som videla ešte aj v samotnom obchode, za 2,40 € : ...
a hlavne ide o to že tam bývavajú niekedy fakt zaujímavé veci a nemá to polka mesta (poukazujem hlavne na terranovu, newyorker etc. )
@momoglamorous ??????????????????? čo ti jebe toto čo bolo ? tomuto nerozumieš ani sama čo si napísala
ja neviem ale keď si pozriem tvoje holywoodske choreografie, tak vyzeráš ako z roku 1999 Horná Maríková Dom Kultúry - oslava pre najstaršiu osobu v dedine O_o toto nemá s nikým iným než s tebou nič spoločneé
hocikedy sa tam chodím pozrieť, mám veci aj zo sekáču aj z outletu, ale na sekáče mám ťažké srdce dokedy tam bola jedna krásna košeľa, ktorú som si už chcela zobrať z vešiaku, keď tu ma zavolala kamarátka z kabínky a zatiaľ čo ja som hodnotila jej kúsok, tú košľu z vešiaku schmatla taká tetka a potom po mne hádzala také hnusné pohľady
@momoglamorous - uplne najviac žeriem tvoju produkciu a kde sekáš tú najväčšiu slávu, odoberám ťa na YT, twitteri a tumbleri proste všade! Teach me master ! sorry ne také veci nájdeš jedným kliknutím na gúgel a vypluvne ti plno perličiek
nie, lebo som zamerana na urcite znacky, ktore mi dokonalo sadnu, vyborne sa v nich citim a velmi sa mi pacia. davam prednost tomu, ako ta vec na mne vyzera a nie cene.
@amikadze ty si tn,? zas neviem ... tak ta triga to bola veru nahoda, to pri priore este bol taky chvilu , a rifle normalne v humane, na vodnikovom (ten co bol skor) . ale dlllho som nemala nic uz
@momoglamorous nie, lebo si pred 3/4 rokom urážala kade si chodila, pod každou fotkou si nadávala na to ako hrozne je daná osoba upravená a tak.. pri tom názory pod tvojími fotkami boli mazané automaticky keď tam bolo trošičku kritiky
úúú..som sa slušne zasmiala na komentároch ďakujem za príjemný večer
k téme: sekáče sú fajn, ale tie u nás sú často strašné a málokedy sa tam dá niečo poriadne nájsť. A v outlete som bola dvakrát a to vo Freeporte a tam sa dalo celkom slušne nakúpiť
ludia vy stw fakt jebnutí ...škoda zakladať niečo.. je mi jedno kto začal prvý vraví sa, že múdrejší ústupi na birdzi to rozhodne neplatí... tu je každý pánom vtedy ked dá lepší odjeb sa uvedomte
ty kokso normálna anketa a hned tu musi vzniknut fight
fakt sa mi zda,. že ludia občas ie su v pohode.
a inak ale v sekáčoch tie veci nie su vobec drahe u nas mavame aj vypredaje za 1€ alebo 0,5centov a dajuu sa tam najst aj NOVE ano NOVA a PEKNE super veci.
no ja furt len počúvam, ako si kamoška nakúpila v sekáči za 20e... 20 kusov oblečenia... tak som tam raz vošla, a nenašla som tam ani nič pekné, a ani nič za euro...
@gukol@58 prosím ťa nezáviď furt tie photshop skills nikdy nebudeš na takej urovni prosim ta : to je ina liga :
@tasha5 na namesti humana či kereho otca sa to vola... to je jednička.. hlavne ked tam maju likvidačné zlavy asi tak každé dva mesiace... a potom v dca
@lawey noo to dobre viem, casto sak som chodila okolo ale hrabat sa mi tam tez nechce ako niektorym casto ... a jasne dca moje naj tricko za 60c. veru podme nekedy shoppovat !
to čo dávate. ako aj ja som sa pobavila na účet slečny bezchybnej a slávnej, ale toto je trošku moc. @nietimekki trošku infantilné, táto tvoja kyberšikana, nemyslíš?
@78 nieeeeee prečo som o takýchto videách nevidela? Inak byť momo tak sa hanbím a zaleziem do kúta že som bola taká tučná a teraz tu hejtuje každé kilo navyše :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
117 komentov
rada
a hlavne ide o to že tam bývavajú niekedy fakt zaujímavé veci a nemá to polka mesta (poukazujem hlavne na terranovu, newyorker etc. )
Našla som v sekáčoch super veci aj za 30 centov, ale smrdí tam a je tam nával ľudí (a všetci vieme, ktorých najviac), takže tam dobrovoľne nechodím
(Dobre, nosím ich doteraz, ale menej často). A za skutočne zlomkovú cenu, ako by stáli inak.
A moje ctené oranžové sako za 29Kč. A plyšový Oddish. A podobne.
@nietimekki tak to už chápem : áno áno to je ono fassion star on
ja neviem ale keď si pozriem tvoje holywoodske choreografie, tak vyzeráš ako z roku 1999 Horná Maríková Dom Kultúry - oslava pre najstaršiu osobu v dedine O_o toto nemá s nikým iným než s tebou nič spoločneé
BOHAAAAAAAAAA
gratulujem k primitivizmu
ale to, ze ty to musis vsade pchat a posmievat sa je uplna ina kava to uz kleslo aj pod moju uroven
ale to, ze ty to musis vsade pchat a posmievat sa je uplna ina kava to uz kleslo aj pod moju uroven
niééééééé
clovek si kupi radsej novu handru, ako nosenu, ak je cena viac-menej rovnaka.
a ked chcem nieco, co na mne ma perfektne sediet, tak mi neostava nic ine nez par znackovatych obchodov.
robila som to naschval, lebo ich uznavam
@53
pwn
choď do piči
@lawey do ktoreho chodis, hod tip
@gukol YDS?
vsetky nechavam
Roni zahrešilá!!!
k téme: sekáče sú fajn, ale tie u nás sú často strašné a málokedy sa tam dá niečo poriadne nájsť. A v outlete som bola dvakrát a to vo Freeporte a tam sa dalo celkom slušne nakúpiť
@daydreamaway však jej videá si nevidela?
kde je tá tvoja "mafia"? vlastný kamarát sa ťa nezastane...smutné.
Inak veľmi zaujímavé možnosti v ankete, nevedel som čo vybrať
diky!
fakt sa mi zda,. že ludia občas ie su v pohode.
a inak ale v sekáčoch tie veci nie su vobec drahe u nas mavame aj vypredaje za 1€ alebo 0,5centov a dajuu sa tam najst aj NOVE ano NOVA a PEKNE super veci.
Na také niečo asi treba celkom vystihnúť ako vhodný obchod, tak vhodný deň ...
asi hej, veď ja nevylučujem, že sa tam dá naozaj dobre nakúpiť. len mne sa nechce čakať na vhodný moment
@tasha5 na namesti humana či kereho otca sa to vola... to je jednička.. hlavne ked tam maju likvidačné zlavy asi tak každé dva mesiace... a potom v dca
ináč, sekáče sú super. hlavne textilhouse.
a hej občas, mám z tade fasa tričko