ako to je s iphonom ked si ho kupim vpodstate neblokovany, cez apple store stranku, v amerike, cize ho budem mat lacnejsie, kedze mam aj free shipping, pisu tam ze je to cez t-mobile, takze mi nie je celkom jasne ci to bude fungovat len ak mam t-mobile al
myslim že nieje jedno slovensky tímobajl a americky tímobajl, ale v otazke bolkovania ti neviem poradiť.
a chcel by som Ťa upozorniť na to že budeš musieť zaplatiť clo a DPH, dépeháčka je 20% a clo si musiš zistiť niekde na nete kolko je za ameriky na elektroniku. ale plati sa to ak je hodnota tovaru nad 150€ možno je clo nulove neviem, zisti si ale dépéhačke sa nevyhneš. tak si to prerataj či sa to oplati aby si potom nebola prekvapena ak Ti skor ako ájfon pride pozdrav od colnikov
clo ma netrapi, ja som v amerike teraz na par mesiacov
ale normalne na slovensku mam orange a neni mi jasne ze ci ked si kupim iphone cez applacku stranku, lebo sa to mne oplati, s tym ze by som si zvolila ten unlocked, neni mi jasne, ze ci to bude uplne odblokovane a budem to moct normalne pouzivat s orange simkou mojou alebo to bude mat stale nieco spolocne s t-mobilom..
nefungujú americké mobily trošku ináč ako slovenské? čo som sa pýtala tak nikto nevedel čo je simka a všetci do jedného používajú v európe iné mobily lebo ich iphony tu nefungujú
predpokladam že ked je tam unlocked tak by to malo fachčiť
so slovenskym tímobajlom to budem mať presne tolko spoločne ako s orindžom.
ked ti to na slovensku nepojde pod orindžom tak ani pod slovenskym tímobajlom.
oficialne apple online stores posielaju svoje produkty len do zeme, kde su registrovane. tak z ceskeho oficialneho online storu napriklad neposles produkt na slovensko, ako z americkeho.
ja som bol v USA a viem ako to je, ked je to od T mobile, tak ti tam pojde volatlen zo SIMky od t mobile. ak chceš dat donho hocikau SIMku , tak hladaj ten i phone s privlastkom UNLOCKED, alebo factory unlocked. a ked ti ho privezu na SVK tak čakaj este plus 20 dan pre slovesnko z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a chcel by som Ťa upozorniť na to že budeš musieť zaplatiť clo a DPH, dépeháčka je 20% a clo si musiš zistiť niekde na nete kolko je za ameriky na elektroniku. ale plati sa to ak je hodnota tovaru nad 150€ možno je clo nulove neviem, zisti si ale dépéhačke sa nevyhneš. tak si to prerataj či sa to oplati aby si potom nebola prekvapena ak Ti skor ako ájfon pride pozdrav od colnikov
ale normalne na slovensku mam orange a neni mi jasne ze ci ked si kupim iphone cez applacku stranku, lebo sa to mne oplati, s tym ze by som si zvolila ten unlocked, neni mi jasne, ze ci to bude uplne odblokovane a budem to moct normalne pouzivat s orange simkou mojou alebo to bude mat stale nieco spolocne s t-mobilom..
predpokladam že ked je tam unlocked tak by to malo fachčiť
so slovenskym tímobajlom to budem mať presne tolko spoločne ako s orindžom.
ked ti to na slovensku nepojde pod orindžom tak ani pod slovenskym tímobajlom.
@sitnxan no okej, takze teoreticky by to malo fungovat asi ?