@bluepanter suhlasim, ja teda vojnove knihy ani filmy nemusim, ale tato kniha ma vazne ocarila. Uzasne myslienky a autor skvelo popisuje scenky, akoby som tam bola s nim
@elemia čo tak príbeh drogovo závislého muža, kitorý bdue na odvykačke a zaľúbi sa do svojej psychiatricky aleboa kos a nanzyvaju ti ludia co liecia tychto ludi .. samozrejme ze na tej dovykacke s nim bude aj jeho byvala ktora si s nim presla tym drogovym peklom ... plus ta psychiatricka ktora jeho city zdiela bude zenata.... moze byt aj matkou len zas netreba to prehanat .. plsu si k tomu pridaj poklesky a pady ludi, rodinu toho fetaka.... jeho byvalu pre ktoru je on tym jedinym koho moze anzyvat rodina ... proste putom ktoré ju drží nad vodou a nuti ju nespachat samogvrazdu ...
J e to temne ... ludia si z toho nieco zoberu .. nie ej to slepaci roman ani historicka knizka ... Aj ked uznavam ze meistami tam hrozi mierna gycovitost, a podobnsot s my deti zo stanice zoo alebor equirem for dream, ci do konca kens park ... ale to su uz detaily...
@elemia George Orwell - Zvieracia farma, John Steinbeck - O myšiach a ľuďoch, O. Wilde - Obraz Doriana Graya
Hans Fallada - Pijan, Johnatan Swift - Gulliverove cesty (sice to vela ludi berie ako rozpravku, ale je to uplny tlak, pekne su tam mnohe zivotne pravdy zachytene a paci sa mi to zhnusenie z ludskej spolocnosti, ku ktoremu Gulliver dospeje)
@pubertslatinocelny tak ja som myslela, ze to bude len nejaka rozpravocka, kde potrestali toho ich farmara. a nakoniec... taky krvavy masaker. toto asi pre deti urcene nebude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Celkom napínavé, ale najkrajšie sú autorove myšlienky .
a Rudolf Jašík- Námestie sv. Alžbety (asi najsilnejšia kniha akú som čítala)
alebo Sofiin svet! tiež starina
alebo fakt neviem, po novom už veľmi nečítam
fight club
J e to temne ... ludia si z toho nieco zoberu .. nie ej to slepaci roman ani historicka knizka ... Aj ked uznavam ze meistami tam hrozi mierna gycovitost, a podobnsot s my deti zo stanice zoo alebor equirem for dream, ci do konca kens park ... ale to su uz detaily...
Hans Fallada - Pijan, Johnatan Swift - Gulliverove cesty (sice to vela ludi berie ako rozpravku, ale je to uplny tlak, pekne su tam mnohe zivotne pravdy zachytene a paci sa mi to zhnusenie z ludskej spolocnosti, ku ktoremu Gulliver dospeje)