Neviem ako vy ale ja tomu vobec nechapem ze co to ma znamenat proste že tu sme na nejakej planete vo vesmíre ma to nejaký hlbší zmysel ? Myslím že by som na to asi prisiel až keď by som začal žiť v súlade s prirodou.
neviem no, ale mne to pripadá strašné, že za niekolko miliard rokov už nebude existovať zem a mi o tom ani nebudeme vedieť lebo budeme akoby navždy spať bez snov a z toho spánku sa už nikdy nepreberieme
uživaj si život a rob veci ktore ti robia dobre lebo tak bol navrhnutý mozog aby tieto veci vyhľadaval.. keď ti robi dobre rozmyšľať nad takymi vecami tak nad nimi rozmyšľaj ale vedz že nikdy neobjavíš "hlbšiu" pravdu pretože žiadna neexistuje..
veci sa jednoducho dejú vesmír funguje ako má, entropia časom narastá... that's all...
makacik Podľa mňa že spaT nebudeme že to bude nejaká ďaľšie realita alebo nwm proste že daco bude ale to sa asi dozviem až keď skapem ale bude to haluz pred smrťou a po smrti
@miaja Ale veď to nie je také zlé, či áno? Aspoň to ukazuje, že ľudia sa začínajú zaujímať o dôležitejšie veci, nie len ten povrchný život.
@makacik Ak nič nie je, potom ťa to trápiť nemusí, po smrti už o sebe vedieť nebudeš (hoci táto teória je svojim spôsobom dosť desivá. Keby tomu každý veril, pokojne by mohla zavládnuť anarchia, každý by si robil čo chce a o nič sa nestaral.) Preto ja osobne verím, že niečo je (konkrétne nebo,peklo).
@marleyb Za prvé- nehnevaj sa, ale musím ťa opraviť, strašne ma vytáča keď vidím ,že niekto tak starý nevie gramatiku- nechápem TO, a nerozumiem TOMU (nie naopak). A k téme- ak myslíš, že by si sa posunul bližšie k odpovedi pri živote v súlade s prírodou, tak to sprav. Za skúšku predsa nič nedáš
nič netrvá večne, to je môj zmysel bytia... a príroda? človek nikdy nič lepšie a dokonalejšie nevytvorí, preto je dobré sa k nej znovu navrátiť... Matka našich Matiek...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
nikto tomu nerozumie ale ... nikto ! to sa nedá
veci sa jednoducho dejú vesmír funguje ako má, entropia časom narastá... that's all...
@makacik Ak nič nie je, potom ťa to trápiť nemusí, po smrti už o sebe vedieť nebudeš (hoci táto teória je svojim spôsobom dosť desivá. Keby tomu každý veril, pokojne by mohla zavládnuť anarchia, každý by si robil čo chce a o nič sa nestaral.) Preto ja osobne verím, že niečo je (konkrétne nebo,peklo).
@marleyb Za prvé- nehnevaj sa, ale musím ťa opraviť, strašne ma vytáča keď vidím ,že niekto tak starý nevie gramatiku- nechápem TO, a nerozumiem TOMU (nie naopak). A k téme- ak myslíš, že by si sa posunul bližšie k odpovedi pri živote v súlade s prírodou, tak to sprav. Za skúšku predsa nič nedáš