hej ale v nemocnici nebývaš ako v nejakom dome - byte dennodene, môžu tam byť aj duchovia a tych ja veru nemusím, stačil mi jeden ked som ho videl ..........filip
@mielikki spis v nemocnici? sama doma, v noci, ked vonku fuka vietor ako divy a vydava vselijake zvuky?
ja som minule bol prva krat cez noc sam v novom dome a riadne som sa bal vietor fukal a ieco za domom stale tak buchalo este, ze som zohnal nakoniec niekoho, vdaka komu smóm nebol sam cez noc
@piter09 si nejako protirecis : "ja som minule bol prvy krat cez noc sam v novom dome" -"som zohnal nakoniec niekoho, vdaka komu som nebol sam cez noc"
Bývam v takom. Spím v izbe, kde niekto (prirodzenou smrťou) zomrel. A vôbec mi to nevadí... odkedy sme dali preč stašidelnú starú lampu, ktorá visela nad tým miestom, v jej prítomnosti som sa cítila veľmi zle a mala som nočné mory (našťastie tam bola len krátko) - ale to s tým ani nemusí súvisieť a byt sme prerobili, bol veľmi starý s nánosmi starej negatívnej energie, ale odkedy sme tam my, je na nerozpoznanie
Samotný fakt, že v byte niekto zomrel ešte vôbec neznamená, že je akýmkoľvek spôsobom nepríjemné v ňom bývať, ale určite si dajte pozor na domy/byty, kde došlo k násilným činom, samovraždám alebo veľmi nenávistným hádkam. (Ak tam niekto zomrel vraždou, rovno by som ten dom označila ako neobývateľný a zrovnala ho so zemou.) Od takých by som odporúčala fakt ruky preč!
V našom dome pravdepodobne nikto nezomrel tak sme si so sestrou vymysleli že v tom vedľajšom dome ktorý už neexistuje zavraždili toho obuvníka čo tam údajne býval.
@n0win0u to nie ale včera sme sa dohodli že u nás rituálne povraždíme Spoločenstvo nie prstena však vieš ktoré myslím čo si všetci sadli a zhodli sa na tom že som devil vcera v krcem boli vsecia museli ujst
predvčerom zhorel sused vo vedľajšom byte a určite by som nechcela tam bývať ani po vyčistení.. neviem ale desí ma len priblížiť sa k spoločnej stene, lebo hneď si predstavím, že za tou stenou zhorel človek :/ (blee)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Čo je na tom ?
Už horšie by podľa mňa bolo, keby násilnou smrťou.
V podstate je to to isté
hej ale v nemocnici nebývaš ako v nejakom dome - byte dennodene, môžu tam byť aj duchovia a tych ja veru nemusím, stačil mi jeden ked som ho videl ..........filip
ja som minule bol prva krat cez noc sam v novom dome a riadne som sa bal vietor fukal a ieco za domom stale tak buchalo este, ze som zohnal nakoniec niekoho, vdaka komu smóm nebol sam cez noc
a inak @1
Ale pochybujem,žeby mi niekto kto chce ten dom predať povedal,že tam niekto zomrel alebo niekoho zabili.
Čiže tak...
dokonca som spal v detskej izbe ktora patrila "zosnulemu"
a nic sa nestalo...
Samotný fakt, že v byte niekto zomrel ešte vôbec neznamená, že je akýmkoľvek spôsobom nepríjemné v ňom bývať, ale určite si dajte pozor na domy/byty, kde došlo k násilným činom, samovraždám alebo veľmi nenávistným hádkam. (Ak tam niekto zomrel vraždou, rovno by som ten dom označila ako neobývateľný a zrovnala ho so zemou.) Od takých by som odporúčala fakt ruky preč!