My sme na zš v deviatke mali na nástenke sovietsku vlajku. Súdruh spolužiak ju našiel v školníkovej dielni a zo srandy ju nám tam vycapil. Učiteľky to brali v pohode, no ak by prišla nejaká inšpekcia, mysleli by si že sa červiou dierou presunuli do minulosti,alebo by sa v okrese rozšírila fáma,že sme radikálni ľavičiari...
v poslednom ročníku sme tam mali celý rok citát, že "Zo všetkých lások najúprimnejšia je láska k jedlu"- George Bernard Shaw
a "People who love to eat are always the best people"
lebo my sme proste vkuse žrali.
a rok predtým sme tam mali naše spoločné fotky z akcií a výletov a chlastačiek a ohováračiek, to bolo tiež milé.
prípadne keď už neviete čo, tak spojte príjemné s užitočným a vyrobte si veľký rozvrh na celú nástenku, to sme mávali veľmi dlho, lebo sme mali v triedach vždy po 2 nástenky, a bolo to super, lebo hocikto sa hocikedy pozrel, aj učitelia to mali radi, lebo keď sa rýchlo nevedeli zorientovať, kedy máme hodinu, tak sa pozreli.
spolužiačka vyrobila jednotlivé kartičky pre každý predmet, takže to bolo recyklovateľné a používali sme ich niekoľko rokov po sebe, keďže sa moc predmety nemenili.
tiez sme mali velky rozvrh a potom sme lepili zbierku nalepiek z cokoladok nestihli sme ju celu doplnit plus sme mavali vianocnu vyzdobu hadam polroka zacali sme koncom novembra a davali sme ju dole az na velku noc
Minulý školský rok som pracovala v škole a keď som deckám robila nástenky, väčšinou som na ne dávala ich spoločné fotky zo školských výletov a tak. Plus tam mávali kalendár, taký vytlačený veľký papier s mesiacom, čo sa potom menil a v ňom mali poznačené dôležité dátumy ako písomky, školské akcie a tak. Plus samozrejme keď bol Halloween, Vianoce, Valentím a tak, tak dačo tématické som tam prišupla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
takže skús niečo čo súvisí s tvojím odborom
a "People who love to eat are always the best people"
lebo my sme proste vkuse žrali.
a rok predtým sme tam mali naše spoločné fotky z akcií a výletov a chlastačiek a ohováračiek, to bolo tiež milé.
prípadne keď už neviete čo, tak spojte príjemné s užitočným a vyrobte si veľký rozvrh na celú nástenku, to sme mávali veľmi dlho, lebo sme mali v triedach vždy po 2 nástenky, a bolo to super, lebo hocikto sa hocikedy pozrel, aj učitelia to mali radi, lebo keď sa rýchlo nevedeli zorientovať, kedy máme hodinu, tak sa pozreli.
spolužiačka vyrobila jednotlivé kartičky pre každý predmet, takže to bolo recyklovateľné a používali sme ich niekoľko rokov po sebe, keďže sa moc predmety nemenili.