V našej triede sa rozpútal boj na život a na smrť, či chceme klasickú stužkovú alebo výlet do zahraničia. V pondelok má byť rodičko a oba "tábory" máme pripraviť približnú cenovú ponuku, koľko by vyšla stuha a koľko výlet.
ešte som nemala ale už pripravujeme dohadujeme všetko takže:
DJ okolo 200€ záleží od regiónu
fotograf okolo 200-230€
kameraman do 200€
miestnosť - my platíme len za jedlo na osobu - do 30€ /osoba menu + nejaké víno
stužky, poháre, oznamká, tablo, pozvánky a kopec iných vecí ako výzdoba (základ by mala urobiť miestnosť), kvety, darček pre triednu a kopec iných vecí
@kissmeplease no jednoducho na našej škole sa celkom dbá navztahy vročníku i medzi ročníkmi a teraz napríklad sme podelení tak, že každú hodinu mam s uplne inymi ludmi, takze sme spojeni tak v rocnik, ze by to bolo cele zle robit osobitne
@kissmeplease to nebude tak veľa... skôr alko : D ale ono sa to zväčša dohodne s podnikom, že nealko budete mať svoje - kúpite niekde v hypermarkete za lacnú sumu, a od nich budete brať napr. len jedlo, alebo len jedlo a tvrdé a víno si kúpite ja neviem cez otecka, čo robí v nejakej vinárni... proste takto to funguje, cez známych a rodinu pozháňate lacno a tak...
ceny sú strašne zavádzajúce, ono záleží od toho, ako sa dohodnete, napríklad brat mal stužkovú, čo stála tak možno aj trikrát viac ako naša, len preto, lebo šli do predraženej sály, ktorá bola aj tak nahovno a celkovo strašne rozhadzovali.
Ale už si nepamätám, koľko sme platili my, ale ideálne je, ak môžete zohnať čo najviac vecí po známosti a podobne, strašne sa na tom dá ušetriť
ja som jednoznačne proti stužkovej, totálna zbytočnosť, nemám potrebu sa tam pretŕčať v šatách, vyblískaná ako disco-guľa ..za tie peniaze čo obetujem za šaty (v ktorých budem vyzerať ako idiot , účes )ktorý mi kaderníčka určite dosere) a za namaľovanie (aj keď budem vyzerať ako posledná štetka) by som si radšej užívala predĺžený víkend v Paríži a fakt to je takmer rovnaká cena!!!
nás išlo na stuhu 26, zberali sme sa po 150e, ostalo nám cca 257..v cene sme mali foto, kameru, salu, jedlo, darček pre triedneho, alko a nealko, dj, výzdobu, tortu atd (neplatilo sa z toho video čo nam firma urobila zo stuhy, koláče každy platil osobitne navyše...neboli v tom oznamka..
my sme sa od prveho rocnika zbierali kazdy mesiac po 7 eur. a bolo nas 34 v triede tak si to vyrataj kolko je konecna suma a myslim ze sa nam uz nic nevracalo, vsetko sme minuli. a salu sme si objednavali uz v prvom rocniku.
fotograf na oznamka 5,60/osoba, potom doplacal kazdy podla toho kolko chcel fotiek.. cca 150-200e si vypytal za pracu a potom to aj tak dojebal ze si polka ludi dala urobit nove fotky -.- nedal nam ziaden doklad o tom kde dal tie fotky ptm vytlacit a tvrdil ze zabudol kde to bolo, cize vo vlastnom zaujme obchadzajte kazdy cloveka menom David Duducz
fotografa co fotil stuzkovu sme mali po znamosti zadarmo
160e platil kazdy za veceru pre seba,svojich dvoch hosti a ucitelov,v tom bola uz aj cena za miestnost. bolo to v hoteli,miestnost nam vyzdobili oni
+este nieco za kolace sme platili ale to fakt neviem kolko bolo, 30 mozno? a aj tak z toho mrte zostalo
celkovo to vyslo tusim tak 200-250e za vsetko, okrem siat a podobnych blbin, samotna stuzkova bola nahovno a kebyze si mam vybrat, urcite idem radsej k moru, aj ked by to bolo s tou bandou debilov.
naša stužková bola super. ja som rozhodne za tradičnú, rodičia si to trošku užijú, nemusia len platiť a nakoniec z toho nič nemajú,len vy si užijete pri mori.
.....:rozpocitane na osobu; bolo nas 27
vecera+miestnost v hoteli 32,00 €
vecera+miestnost ucitelia 11,85 €
obsluzne 8,59 €
DJ 9,26 €
fotograf slavnost 6,85 €
foto oznamka 5,00 €
kameraman+video 22,22 €
stuzky 2x, serpy.. 2,63 €
pohare 6,00 €
oznamka 7,50 €
kvety 6,00 €
torta a vyzdoba 6,67 €
darcek pre triednu 5,00 €
pozvanky ucitelia 1,67 €
vecera pre dvoch hosti 64,00 € (kto mal viac, doplatil si este x krat 32€)
neviem prečo sú všetci tak proti stužkovej, my sme mali nádhernú stuhu a nemenila by som ju ani za výlet do Barcelony či na Mesiac.
k téme, sumu ti nepoviem celkovú za stuhu, ale skladali sme sa cca po 150 eur na každého žiaka, pričom v cene bolo všetko okrem večere pre partnera - tam sme si doplácali ešte cca 25 eur
ale čím by sa mohla líšiť stužková, to ti neporadím veľmi, ale oživiť sa to dá napríklad pri spievaní študentskej (Gaudeamus Igitur), my sme pri tom lúskali prstami a prebralo to celú sálu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
DJ okolo 200€ záleží od regiónu
fotograf okolo 200-230€
kameraman do 200€
miestnosť - my platíme len za jedlo na osobu - do 30€ /osoba menu + nejaké víno
stužky, poháre, oznamká, tablo, pozvánky a kopec iných vecí ako výzdoba (základ by mala urobiť miestnosť), kvety, darček pre triednu a kopec iných vecí
Ale už si nepamätám, koľko sme platili my, ale ideálne je, ak môžete zohnať čo najviac vecí po známosti a podobne, strašne sa na tom dá ušetriť
Stužková je najzbytočnejšia kktina tohto sveta.
dj 150e
fotograf na oznamka 5,60/osoba, potom doplacal kazdy podla toho kolko chcel fotiek.. cca 150-200e si vypytal za pracu a potom to aj tak dojebal ze si polka ludi dala urobit nove fotky -.- nedal nam ziaden doklad o tom kde dal tie fotky ptm vytlacit a tvrdil ze zabudol kde to bolo, cize vo vlastnom zaujme obchadzajte kazdy cloveka menom David Duducz
fotografa co fotil stuzkovu sme mali po znamosti zadarmo
160e platil kazdy za veceru pre seba,svojich dvoch hosti a ucitelov,v tom bola uz aj cena za miestnost. bolo to v hoteli,miestnost nam vyzdobili oni
+este nieco za kolace sme platili ale to fakt neviem kolko bolo, 30 mozno? a aj tak z toho mrte zostalo
celkovo to vyslo tusim tak 200-250e za vsetko, okrem siat a podobnych blbin, samotna stuzkova bola nahovno a kebyze si mam vybrat, urcite idem radsej k moru, aj ked by to bolo s tou bandou debilov.
nemas za co
Fotograf+kameraman - 200€
Sála - celý majland
+iné blbosti... dokopy... nejakých 3500€
fotograf podobne. drahá bude sála. ale aj chlast a žvanec.
.....:rozpocitane na osobu; bolo nas 27
vecera+miestnost v hoteli 32,00 €
vecera+miestnost ucitelia 11,85 €
obsluzne 8,59 €
DJ 9,26 €
fotograf slavnost 6,85 €
foto oznamka 5,00 €
kameraman+video 22,22 €
stuzky 2x, serpy.. 2,63 €
pohare 6,00 €
oznamka 7,50 €
kvety 6,00 €
torta a vyzdoba 6,67 €
darcek pre triednu 5,00 €
pozvanky ucitelia 1,67 €
vecera pre dvoch hosti 64,00 € (kto mal viac, doplatil si este x krat 32€)
vino 5,56 €
nealko 5,56 €
tombola 1,11 €
spolu 6 572,00 €, na osobu 195,24 €
k téme, sumu ti nepoviem celkovú za stuhu, ale skladali sme sa cca po 150 eur na každého žiaka, pričom v cene bolo všetko okrem večere pre partnera - tam sme si doplácali ešte cca 25 eur
ale čím by sa mohla líšiť stužková, to ti neporadím veľmi, ale oživiť sa to dá napríklad pri spievaní študentskej (Gaudeamus Igitur), my sme pri tom lúskali prstami a prebralo to celú sálu.