naša bola narýchlo, lebo sme sa nevedeli dohodnúť, ale vraj bola perfektná, pre mňa bola len dobrá, nie som spoločenský typ a bola som chorá na antibiotikách, no zabavila som sa na chlapčenskom programe, zatancovala som si, zaspievala som si, aj relatívne pekná som bola, takže som bola spokojná, jedine tá choroba to tam kazila (a torta)
Úspechom už bolo to, že sme mali stužkovú spolu celá trieda...ale tak keď to zhrniem : už pred nástupom polka triedy opitá; príhovory, kde sa striedal plač so smiechom; program, kde vládla improvizácia a bolo to tak tragicko-komické; spolužiačka, čo sa pred častušky opila ako teľa a bolo umením jej porozumieť, keď to čítala; spolužiak, ktorý sa dogrcal v ružovom salóniku historickej budovy, kde sme stužkovú mali; obsluha, ktorá nám brala taniere skôr, ako sme mali možnosť sa vôbec najesť, čiže sme boli furt hladní; ale inak kopec smiechu, dobrej nálady, objatí, tanca, spevu a najmä sme po piatich rokoch konečne vyzerali ako ozajstná trieda
hrozná.. príšerná!.. nagrc.. nikdy nemajte stužkovú dve 35 členné triedy.. je to hrozné!.. kulturák doslovne praskal vo švíkoch. a ... nikdy si nedávajte ako úvodný tanec polonézu -> je to hrozné, aj zo súčasných spoločenských tancov sa dajú spraviť krásne a efektné zostavy... Keď sa vašim rodičom furt nič nepáči, tak sa na nich vykašlite -> mne pokazili stužkovú.
s @hov ädo m v najväčšom pajzli v meste. definitívne som vtedy znenávidela celú svoju triedu, ktorá mi na ich stužkovú zakázala prísť. aj tak bola tá moja krajšia
bola vyborna rada by som ju hned zopakovala aj ked pravdupovediac moc som sa tam triednemu kolektivu nevenovala co mi je teraz s odstupom casu trochu luto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale zase môže byť sranda byť cez noc v škole, to priznávam
a vlastne asi to bude fajn sme celkom dobrý kolektív (len to vymýšlanie programu bude celé zle)
myslim jedného chalana zo skupiny čo nam hrala.....fili
@exonr jedno ti poviem...nuda tam na 120% nebude, to ti garantujem
@ceresnickapaulinka je to pravda...program na našu sme začali cvičiť v utorok a hneď v ten piatok sme mali stužkovú