Aký máte názor na fázy mesiaca a že sa opakujú každý mesiac? Čo ovplyvňuje to, že človek ako osoba, napr. Mathias Settele alebo Daniel Tammet neuviedli na to ešte celý zmysel svojej myšlienky potvrdzujúcej afektúry nová slovo??? A čo LED žiarovky??? &
pls, dajte mi preklad, čo sa pýta v tejto vete "Čo ovplyvňuje to, že človek ako osoba, napr. Mathias Settele alebo Daniel Tammet neuviedli na to ešte celý zmysel svojej myšlienky potvrdzujúcej afektúry nová slovo???"
S trochou šťastia si za 5 rokov tieto kokotiny po sebe prečítaš a budeš škrípať zubami že ako si mohol byť tak strašne trápny. Ale možno ti to ostane, čo by bol celkom prúser ako pre teba, tak pre ľudí v tvojom okolí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale ako, preklad by sa stále šikol (aj pri Dankovi)
Akože, chlapec, nič proti tebe nemám ale fakt. Svet sa okolo teba netočí.
@Freedef a čo ak je to otázka života a smrti pre Mathiasa Settela a Daniela Tammeta?
@Delica @Hnisavica to nie ja, to sa mi Kapitán Danko hekol na môj brc účet.
@Staphylococcus svet sa netočí okolo mňa. Svet sa točí okolo Trumpa, Merkelovej a Putina.
@Ryu4 ok, tak za 5 rokov mi to pripomeň, lebo ja dovtedy na toto diskusné fórum zabudnem
@Hagelslag vypadli nám servery