Na to ake silne reci som mala v 18ke by bolo asi prekvapene ze nic moc sa neudialo ale ja som spokojna sama so sebou
Aspon ze ma humor neopusta ked uz vsetko ostatne DD
Myslím, že kebyže môjmu 18 ročnému ja poviem, kde som teraz, tak mi neuverí ani
Hlavne by chytilo hysterický záchvat sniechu, kebyže mu poviem, že bude mať o 55 kíl menej
Ale bolo by aj sklamané, že som sa stala veľmi nudným človekom, nenaučila sa doposiaľ poriadne cudzí jazyk, nešla na molekulárnu genetiku (a prečo si zbytočne na to robila maturitu), ale miesto toho si robí druhú VŠ.
A spýtalo by sa ma, ako si chcem zarábať lóve s pedou a scenáristikou
moje 18 rocne ja by bolo prekvapene, ze som neskoncila ako upratovacka v trebisovskom kauflande a ze typek, co mi napisal na instagrame a s ktorym budem paktovat polroka je celkom zmrd, aj ked je pekny
moje 18ročné ja by bolo prekvapené ako som dokázala nájsť rovnováhu v jedle a pohybe a neísť z extrému do extrému a naučiť sa vlastnej hodnote a že niekedy je byť single ešte lepšie než vo vzťahu
Stretnúť niekoho kto ti tvrdí že je ty vo vyššom veku? No... My mame radi sci-fi, ale zas tak ich nehrotíme, takže by si určite myslelo že si robím srandu...
Zistilo by, ze som presne tam, kde chcelo v mojom veku byt, dokonca som na tom mozno este o trochu lepsie Ale asi by sa smialo na tom, kolko mam kamosov a ake mam konicky, nieco ako "lol, to sa ma snazis ojebat, nie?"
Ale asi by ma dost vysmiala za to, ze som skoncila pri fyziologii, ktoru som v tom veku uplne mega hejtila "to je taka glorifikovana biochemka, do toho ma nenutte".
Bolo by velmi prekvapené. Uz len z toho, ze nie som sama a druhak, ze este aj idem mat dieta. Spokojne so ziskanym titulom na skole, ktorej som sa bala a asi by som sa pochválila za to, ze som sa nevyzrala ako prasa.
Nad tym ze tri dni uz drtim pokemonov na emulatori by asi moje davne ja pretocilo ocami.
Tak 18...
+
tak to ze som sa z toho dostal a naozaj to urobil co som planoval a stalo sa to.(uplny luck to bol)
Naozaj mam vodicak a auto
Naozaj som zmaturoval z tej nemciny a dobre
Naozaj som sa dostal na vysku.
Spravil bakalara
Že sme ziskali novych hracov do tímu
Dosiahli bronz v lige
-
Stale som si nenasiel ziadne dievča
Stale nie je jednoznacne ze co budem alebo by som mal robit a necitim sa ze nieco viem.
Nič extra sa nezmenilo, ale rodičia už nie su takí besní.
V niečom by bolo sklamané a niečo by o potešilo...
Sklamané možno z toho, ze som skoro vôbec neschudla, stale neviem komunikovať... a z toho, že som na pokraji nervového zrútenia iba kvôli jednému človeku
A potesene, ze som sa osamostatnila, že makam na svojom vzdelani a samostatosti
+ že to, čo som ani študovať moc nechcela dokonca aj učím a robím v tom PhD.,
+že nájdem vo svojom okolí kamošov, ktorí majú tie isté mentálne poruchy a že sa rozrečním aj o veciach, o ktorých som nechcela
+že stratím trému, zlepším kondičku a začnem sa viac starať o svoje zdravie bez ohľadu na moje okolie, ktoré všetko podceňuje
+Zvládnem celkom slušne navariť
+ že som vydržala 2,5 roka vo finančných službách, to ako je už kapitola sama o sebe
- nemám priateľa, môj plán bol mať v 26 aspoň prvé dieťa
-oproti 18 mám asi o 12 kg viac
-som slabá šoférka
-stále som sa nezbavila niektorých toxických ľudí
-chcela som mať aj viac nacestované
-hoci robím, čo som chcela, stále rozmýšľam, či nevyštudovať aj niečo humánnejšie ako psycho alebo zdravotnícky odbor, aby som využila určité skúsenosti, lebo sa obávam,že okrem učenia a ešte pár pozícii by som nebola v tom veľmi doma
moje 18 rocne ja by bolo uplne v pici ze vau to vazne? ..... ako moje sebavedomie a life expectation boli oooomnoho nizsie nez je moj zivotny stnadart teraz
Moje 18 ročné ja by bolo znechutené aká nihilistická a frustrovaná hromada čohosi sa zo mňa stala. Nie som už ani tieňom človeka akým som býval ako 18 ročný.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
- "mohol by si menej pracovat a... ako to ze nemas este deti a rodinu???!"
Ale to je v poriadku, v mnohom ani ja k nemu
Aspon ze ma humor neopusta ked uz vsetko ostatne DD
Hlavne by chytilo hysterický záchvat sniechu, kebyže mu poviem, že bude mať o 55 kíl menej
A spýtalo by sa ma, ako si chcem zarábať lóve s pedou a scenáristikou
Nad tym ze tri dni uz drtim pokemonov na emulatori by asi moje davne ja pretocilo ocami.
+
tak to ze som sa z toho dostal a naozaj to urobil co som planoval a stalo sa to.(uplny luck to bol)
Naozaj mam vodicak a auto
Naozaj som zmaturoval z tej nemciny a dobre
Naozaj som sa dostal na vysku.
Spravil bakalara
Že sme ziskali novych hracov do tímu
Dosiahli bronz v lige
-
Stale som si nenasiel ziadne dievča
Stale nie je jednoznacne ze co budem alebo by som mal robit a necitim sa ze nieco viem.
Nič extra sa nezmenilo, ale rodičia už nie su takí besní.
- wtf je moja praca a zivot
Sklamané možno z toho, ze som skoro vôbec neschudla, stale neviem komunikovať... a z toho, že som na pokraji nervového zrútenia iba kvôli jednému človeku
A potesene, ze som sa osamostatnila, že makam na svojom vzdelani a samostatosti
+že nájdem vo svojom okolí kamošov, ktorí majú tie isté mentálne poruchy a že sa rozrečním aj o veciach, o ktorých som nechcela
+že stratím trému, zlepším kondičku a začnem sa viac starať o svoje zdravie bez ohľadu na moje okolie, ktoré všetko podceňuje
+Zvládnem celkom slušne navariť
+ že som vydržala 2,5 roka vo finančných službách, to ako je už kapitola sama o sebe
- nemám priateľa, môj plán bol mať v 26 aspoň prvé dieťa
-oproti 18 mám asi o 12 kg viac
-som slabá šoférka
-stále som sa nezbavila niektorých toxických ľudí
-chcela som mať aj viac nacestované
-hoci robím, čo som chcela, stále rozmýšľam, či nevyštudovať aj niečo humánnejšie ako psycho alebo zdravotnícky odbor, aby som využila určité skúsenosti, lebo sa obávam,že okrem učenia a ešte pár pozícii by som nebola v tom veľmi doma
Neocenilo by nič