pokiaľ si dievča nechty neobhrýza, nemá ich dlhé a hnusne s nimi neškriabe, nie je na ne citlivá tak, že nechce nič robiť, lebo sa bojí, že si ich zlomí, nemám nič proti..
ale čím jednoduchšie, tým mi to príde viacej krajšie na dievčati..
neznasam gelove nechty, ktore vyzeraju na prvy pohlad umelo a su tuctovo ozdobene (blee)
pacia sa mi zaujimave dizajny, cim farebnejsie tym lepsie, hlavne zvieracia potlac alebo gradient nails a tiez s ami pacia jednofarbene nechty okrem cervenych a ciernych
@anywhere ja som písal o nechtoch. celá táto anketa je o nechtoch takže neviem prečo sem pletieš tvár. ja som chalan, nestarám sa o to či je to lakovanie alebo malovanie
predovsetkym nechty nesmu byt okusane/obhryzene. to je vec, od ktorej je mi az zle. a potom nesmu byt take giganticke a prezdobene. z toho ide az strach.
@anywhere nie, myslel som to tak že je to najlepšie keď niesu vôbec namalované (tie nechty, o ktorých sa tu celý čas bavíme) čo už keď si niekto neprečíta nadpis... myslém si že či napíšem "namaľovať" alebo "nalakovať" je úplne jedno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
katastrofa:
a mne sa nepáčia také strašne dlhé kockaté gelové nechty ,ale páčia sa mi tie moje dlhé a nalakované ich mám skoro vždy,a páčia sa aj ostatným
ale čím jednoduchšie, tým mi to príde viacej krajšie na dievčati..
pacia sa mi zaujimave dizajny, cim farebnejsie tym lepsie, hlavne zvieracia potlac alebo gradient nails a tiez s ami pacia jednofarbene nechty okrem cervenych a ciernych
či si písal o nechtoch? pretože nechty sa lakujú a nie malujú
no keďže mám svoje dosť škaredé a niekedy mám také tie svoje chvíľky, že si ich ožujem,, tak niekedy si proste nalepím..
ale vždy sa držím v normálnej dĺžke a hlavne aby vyzerali, že sú moje vlastné