zdravím, neviete tu niekto prečo mi píše že mám nedostatok miesta v telefóne ked som vymazala všetky fotky, videá, hudbu...proste všetko ostali mi tam iba 3 aplikácie...messenger, clean master a AVG. Mobil má pamäť 4 GB a mám v ňom simku 1 GB
Ostali ti tam iba tri aplikácie a akurát najväčšie žrúty pamäte minimálne prvé dve z nich úplne useless...
Nevravíš, aký máš mobil, ale 4 GB ROM je zúfalo málo, to ani pamäťovkou nevyriešiš...
Riešenie 1 (provizórne): sprav factory data reset (prídeš o úplne všetky dáta v telefóne), na nejaký čas to pomôže ale potom sa pamäť zase zaplní... Neinštaluj hlúposti, žiadny Messenger či Clean Master, a podľa toho, či tvoja verzia podporuje presun aplikácií na SD (prípadne nakoľko si ochotná a schopná zasiahnuť do systému), orientuj všetky možné dáta (fotky!!! hudbu!!) tam - samozrejme kúp si väčšiu SD kartu, aspoň 8-16 GB
Riešenie 2: kúp si nový mobil a viac dbaj na parametre, 4 GB je pri Androide, ktorý ti z toho zaberie 3/4 a všetky aplikácie majú tendenciu exponenciálne zväčšovať svoj objem STRAŠNE strašne strašne málo
Treba ti naformatovat mobil do pôvodného stavu. Niekedy sa to stava, ale 4gb máš dosť ak nehras hry na mobile atď. To čo hovoria že si máš dokúpiť kartu je blbosť. Nič nemusíš akurát ho daj obnoviť na výrobné nastavenia. Stalo sa to aj mne a mal som 16gb mobil a nič v ňom. Je to bug a stačí ak spravíš to čo som ti povedal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nevravíš, aký máš mobil, ale 4 GB ROM je zúfalo málo, to ani pamäťovkou nevyriešiš...
Riešenie 1 (provizórne): sprav factory data reset (prídeš o úplne všetky dáta v telefóne), na nejaký čas to pomôže ale potom sa pamäť zase zaplní... Neinštaluj hlúposti, žiadny Messenger či Clean Master, a podľa toho, či tvoja verzia podporuje presun aplikácií na SD (prípadne nakoľko si ochotná a schopná zasiahnuť do systému), orientuj všetky možné dáta (fotky!!! hudbu!!) tam - samozrejme kúp si väčšiu SD kartu, aspoň 8-16 GB
Riešenie 2: kúp si nový mobil a viac dbaj na parametre, 4 GB je pri Androide, ktorý ti z toho zaberie 3/4 a všetky aplikácie majú tendenciu exponenciálne zväčšovať svoj objem STRAŠNE strašne strašne málo
Odinštaluj to, prosím ťa.
Aký máš telefón? Tak ti skorej budem vedieť pomôcť.