Nemusíš sa nejako obmedzovať čo sa týka stravy, snaž sa jesť viac ovocia, zeleniny + jedlá s vyšším obsahom bielkoviny (mlieko, mäso,...). Vyhýbaj sa fastfoodu a sladeným nápojom (CocaCola, ...).
Cviky: Zhyby, kliky, brušáky, plank, drepy, výpony na špičkách. +Viaceré variácie týchto cvikov. Môžeš pridať aj jednoručky.
@cool1223boy ja raz tyzdenne plavam, raz tyzdenne v posilke sa hram s cinkami a strojmi, hlavne prsia a ruky. behavam kazdy druhy vecer. jem v rozumnych intervaloch, po 18:30 si davam maximalne ovocie, jogurt, mlieko, male pecivo. ako pisal raptor (nepit coly, fanty, sprite a podobne), jest kuracie maso, netreba sa bat zeleniny, ja si robievam tri obedy do tyzdna, ktore tvori vacsinou zelenina, a inak cestoviny okrem toho. vecere masite + zelenina. a doma cvicievam tieto kazdy jeden alebo druhy den, podla toho kolko som pocas dna vyvinul aktivity.
kaloricketabulky.cz - doporučujem ti túto stránku kde si môžeš vytvoriť jedálniček - Tvoj denny plán príjmu Bielkovin, Sacharidov, Tukov a Vlakniny + celkovo energie (kcal) ktorej musíš denne prijať. Navyše je tam veľka databáza potravín kde su uvedené nutričné hodnoty na odsledovanie. Trochu sa tam porozhliadni
Doporučujem si trochu odbornejšie naštudovať tejto tematike ak ti ozaj na tom záleži.
Ak ti ide o kocky na bruchu vobec si podla mna nemusis sledovat kaloricke hodnoty potravin.To je ako ked si tipci davaju budik o druhej rano aby si dali tvaroh a aby nepadli do katabolizmu kalorie sa ti hodia mozno pri diete ked rysujes na sutaz a podobne a nie ked chces mat len kocky na bruchu. Neviem ako vyzeras, koko vazis atd. ale ak budes cvict napr toto video
tak sa ti kocky zarucene vypracuju . Len potom budu mozno schovane pod tukom tak tam ide zas o to aby si nebol moc tucny. Ak si tucny tak schudnes pohybom, tj. behanie bicykel atd. Dolezite pri bruchu ale aj celkovo pri cviceni je precitovanie svalov ktore cvicis. Nie ze budes cvicit brucho chytis sa za hlavu a budes si rukami tahat gebulu len aby si urobil o par opakovani naviac. Treba precitovat brucho a cvicit to bruchom nie vsetkym ostatnym.A tiez sa netreba bat zavazia pri cviceni brucha. Sam som cviceval podla tohoto videa a ked som zacal cvicit brucho so zavazim na druhy den som mal hned svalovicu. Takze casom si pideaj aj zavazie, napr 5 kg kotuc atd atd. Samozrejme je dolezite cviky a opakovania striedat aby si telo nezvyklo. Na internete je kopa cvikov na burcho a aj zameranie na ktoru cast konkretne su [bocne horne dolne] tak to staci popozerat a mas to. Co sa tyka stravy mozes si kludne vypit cez tyzden aj nejaku kofolku atd. Ide o to aby si pravidelne nejedol a nepil kentusy.
Ked budes mat nieco odcvicene tak potom zaloz forum ked sa pre svalovu horucku nebudes mat sily najest.Vtedy konci 50% sraciek neboj sa cez noc budes nevyspaty pretoze ruky ta budu boliet tak ze az.Toto stadium trva mesiac a nieco ked to zvladnes mozes zalozit forum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Cviky: Zhyby, kliky, brušáky, plank, drepy, výpony na špičkách. +Viaceré variácie týchto cvikov. Môžeš pridať aj jednoručky.
» www.mojevideo.sk/video/b416/posi...
» www.mojevideo.sk/video/105d6/naj...
kaloricketabulky.cz - doporučujem ti túto stránku kde si môžeš vytvoriť jedálniček - Tvoj denny plán príjmu Bielkovin, Sacharidov, Tukov a Vlakniny + celkovo energie (kcal) ktorej musíš denne prijať. Navyše je tam veľka databáza potravín kde su uvedené nutričné hodnoty na odsledovanie. Trochu sa tam porozhliadni
Doporučujem si trochu odbornejšie naštudovať tejto tematike ak ti ozaj na tom záleži.