Rakusko mam najradsej, lebo sme tam mali davnejsie byt a dost casu sme tam travili, chodim do Viedne par krat rocne a asi raz do mesiaca do Hainburgu na nakup potravin a kozmetiky, je to blizko a Rakusko je pekne tak preto
bola som v Nemecku 2 mesiace a poviem vam nechcela by som tam byvat....tam taki suchari a konzervativni ludia ze to az neni mozne boli sme tam na diskoteke a tam sa ani mladi nevedia bavit ked sme tam s bratrancom prisli a zacali sme tancovat ako je u nas zvykom tak sa na nas pozerali jak keby sme utiekli z blazninca.....
Je tam na mna az moc velky poriadok a pokoj tam aj kazda kocka v mure musela byt rovnaka...kks neviem ja by som tam teda byvat nechcela....
Minimálne by som nedokázala počúvať švajčiarsku a rakúsku nemčinu, je mi síce jasné, že aj niekde v Nemecku majú nejaký otrasne nezrozumiteľný slang, ale ešte som s ním neprišla do styku, tak Nemecko zatiaľ nedostáva mínus body Ale priznávam, že k Nemecku mám pozitívnejší vzťah kvôli Berlínu (mesto, kde aj dopravná špička cez pracovný deň pripomína nedeľné popoludnie) a to by som nemala robiť, zamieňať štát s mestom
Svajciarsko, pretoze nie je v EU => je to asi najdemokratickejsia krajina na svete a je tam aj krasna priroda aj mestecka a asi vsetko Ale aj Rakusko je krasne a Nemecko na tretom mieste.
nemecko rakusko a vacia cast svajciarska su nemci hovoria nemcinou maju spolocne dejiny je to 1 narod v 3 statoch ale ked uz tak 1. nemecko 2. rakusko 3. svajciarsko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
svajciari sa tvaria neutralne a to je dost FAIL v par pripadoch z historie
rakusania su ako zakladna greenpeace.
Vyskocili mi na hrb vsetci traja
Je tam na mna az moc velky poriadok a pokoj tam aj kazda kocka v mure musela byt rovnaka...kks neviem ja by som tam teda byvat nechcela....