Prosim pomoc moji rodicia na mna kricia len co dostanem dvojku v skole a zacnu mi robit prednasky ze kde asi pojdem na skole z.dvojkami a takehoto typu ja som to skusal ignorovat ale to sa neda lebo oni mi povedia ked nebudes mat ciste jednotky nepojdes
Este dopisem nepojdem na pc alebo mi zoberu mobil ja fakt neviem co mam robit lebo dakedy fakt uvazujem ze si nieco urobim aby sa to skoncilo lebo to sa neda prezit
@wolf0svk Tak rodičom asi na tebe záleží. Jednoducho chcú, aby si sa venoval hlavne učeniu a nie hlúpostiam. Je to úplne normálne, to je úlohou rodičov, vychovávať svoje deti a viesť ich najlepšou možnou cestou (vzdelanie ti dá viac ako hranie sa na PC).
Rodičia asi moc nechápu, že škola ťa nič nenaučí.. bohužiaľ máš v tomto smolu, asi si na strednej tipujem.. pokús sa to nejako prežiť, po strednej odídeš z domu a budeš mať pokoj od takých sadistov.. neviem pochopiť takéto správanie rodičov, dosiahnú tým len to, že ich budeš nenávidieť ... hlavne s rozvahou a nerob žiadne blbosti,...učiť sa na samé jednotky je výsada len pár ľudí a tí ľudia sú často buď absolútnymi biflošmi alebo majú šťastie na učenie.. mať samé jednotky pri normálnom rozume podľa mňa ani nejde, to by si tvoji rodičia mali asi trochu uvedomiť a tipujem, že oni tiež nemali samé jednotky... ja viem, je to ťažké žiť s takými ľuďmi, ktorí na teba tlačia a snažia ťa trestať ako keby si bol malé dieťa .. ak máte na škole psychológa zájdi si za ním a rozober to s ním - určite ti pomôže.. ak nie tak aspoň za výchovným poradcom
@nostroma ale ze ked dostanem 2 tak na mna vrestia to je podla teba normalne ? Do teraz im to nevadilo ale od zaciatku roka to je nezvladatelne oni sa na teba vyvrestia za dvojku a ty mas cely den pokazeny a mas stres ze co urobia nabuduce
@wolf0svk Tak skús toho výchovného poradcu, psychológa na škole, oni ťa navedú čo ďalej, je to dosť ťažká situácia, nemáš sa ako brániť lebo si ešte pod ich vplyvom.. a je to dosť nefér.. ale ako sa hovorí karta má dve strany, tak nič iné poradiť v tomto momentná neviem .. ale výchovný to bude riešiť ak mu to pravdivo vykreslíš ...
@dumbledore dosť odveci súdiť svoje dieťa podľa seba, nemyslíš? (prepáč, že vŕtam do teba dnes, ale je toho chalan dosť ľúto)... takýmto ľudom by som do ruky deti nedal - chalan si nemôže z matematiky vykúzliť jednotku ak mu matika nejde alebo fyziky alebo niečoho iného ... to proste nejde, nech robí čo chce, môže sa aj na hlavu postaviť ak mu to nejde.. a rodičia ho ešte za to zjebú, že nemá jednotku.. a popritom dvojka je úplne super známa.. každý má trochu iné parametre na učenie.. môžu byť radi, že nenosí päťky alebo štvorky domou ( to by ho už možno aj mučili za to)
@llover753 veď ja s tým súhlasím čo píšeš , len píšem aj že toho rodiča to mrzí a s tým sa nedá nič robiť, presne, raz keď niekomu niečo nejde, tak nejde....
@wolf0svk No, ak to začalo iba tento rok, tak za tým niečo bude. Neviem, ako je to u vás v rodine, ale skús popremýšľať- nemajú teraz tvoji rodičia nejaké problémy? Napr. strata práce, alebo choroba, niečo. Vieš, niekedy je človek z niečoho dlhodobo nervózny a vybíja si to na iných. Prípadne, nezmenil si sa ty? Možno si sa začal správať drzejšie, alebo niečo podobné.
@nostroma no zmenil som sa tak ze ked som bol maly posluchal som na slovo ale teraz ked us som starsi a stale provokuju zo znamkami tak nech sa necuduju ze ich odvravam a ignorujem
@wolf0svk Tak ich možno len mrzí, že si sa začal horšie učiť. Vieš, kým sú problémom len známky, naozaj sa mi to nezdá také zlé, a nie je to úplne nenormálne. Rodičia chcú, aby sa ich deti učili dobre. Keby na teba kričali kvôli jedlu, oblečeniu či iným podobným veciam, to by bolo nenormálne.
Veď normálne, na Matoviča.
Nahraj si ich verbálne násilie na mobil,
pusti to nejakému dospelákovi, ktorému
dôveruješ a ktorý ťa nebonzne vašim a
spýtaj sa ho, či to jemu pripadá v poho.
Alebo sa naser a zájdi na sociálku a
oznám im, že sú nenormálni, nech si
idú s nimi podiskutovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
odchod z domu neodporucam.
prekvap ich zo dvoma štvorkami na vysvedčení a za dvojky ťa budú na rukách nosiť
y/i sa dá písať aj na mobile
k téme: aj my sme to doma mali tak, časom si u mňa zvykli na zhoršenie známok.
nemozes ist na pc, lebo nevies, na ktory z tych 2, co si dostal, by si radsej isiel? Tak chod dnes na jeden a zajtra na druhý!
Nahraj si ich verbálne násilie na mobil,
pusti to nejakému dospelákovi, ktorému
dôveruješ a ktorý ťa nebonzne vašim a
spýtaj sa ho, či to jemu pripadá v poho.
Alebo sa naser a zájdi na sociálku a
oznám im, že sú nenormálni, nech si
idú s nimi podiskutovať.