podla toho co myslis tym neopunkom.. ale ak nieco ako GD, Blink a pod, tak ja osobne s tebou suhlasim ale inak nemam nic prosti, ked to pocuva niekto iny.. len mne to proste nereze
preco si tu istu diskusiu zalozil dvakrat ?... mno dobre to neriesim.. a ani neopunk.... ale radsej nikomu netreba brat nazor na hudbu lebo sa iba zacnu zbytocne hadky
Neopunk je zivotny styl a nie hudba, aj ked vacsina ludi (ja tiez) to aj tak vola neopunk. Pre mna je zas kopa sraciek punk, SK rap, techno a podobne ale nezakladam koli tomu jebnute diskusie, pretoze viem respektovat ostatnych.
Inak demokracia je dobra vec, ale jebnuti slovaci sa ju este nejako nenaucili pouzivat
A k tomu ze sa neopunkeri hraju na punkerov? A koho mas na mysli? Ja take kapely nepoznam, to ze si niektory napriklad aj na web daju punk, neznamena ze sa hraju na punkerov, pretoze slovo punk v ENG nie vzdy znamena punker ako prislusnik spominaneho zivotneho stylu.
Neviem co si niektori jedinci chcete dokazat takymito diskusiami o nicom?
no ved jo.. urazat sa nemusime, mali by sme sa respektovat ludi netreba delit podla hudobneho stylu, ale podla povahy. existuje dobry hip-hoper, existuje aj jebnuty hiphoper. existuje dobry punkac, existuje aj jebnuty punkac. kto si vsak mysli, ze prave ten jeho styl je najlepsi, ten u mna nema sancu.
a adripaul...mylsim ze ked moze byt zivotny styl hip hop tak neopunk moze byt tiez...
vies ked niekomu povies ze je blinkac tak ide podla teba len o ohudbu??
a nazory ze Neonk su sracky...podla mna taki blink dokazali viac ako vacsina punkovych kapiel alebo hio hopovych kapiel...ak to tak vobec mozem nazvat...
TAK VIIS ETERNOO..MOMENTALNE KRITIZUJEM JEBNUTE UVAHY A DEBILITU..A NEE JEHO STYYLL..JA NENADAVAM NA NEOPUNK..ZE HO OCUUVA A TAAK..TAKZE TO ´´ZI A NECHAJ ZI´ V PODSTATE AJ DODRZAAVAM..ALE 13-ROCNEMU DEEVCATKU TO TREBA PO LOPATE, ZE JJ??=DD
A KED UZ IDE O TEN HOP...POVEDAL SOM JA NEKDY, ZE HOP JE ZIVOTNY STYL??=DD
TAK VEES KED SLEDUJES LEN BLINK TAK ASI TAZKO MOZES POROVNAVAT, KTO CO DOKAZAL, KED DRUHE STRANY NEJAK NEREGISTRUJES..A JA NEJDEM POROVNAVAT DVA ODLISNE STYLY HUDBY A ICH PRINOSY..KED SA TO ANI NEDAA..KAZDA JE O NIECOM
INOM..A OPAKUJEM..JA NENADAVAM NA NEOPUNK..ALE TO JE ASI DOST TAZKE POCHOPIT V 13-TICH...CO??=DD
a povies mi kedy som tvrdila ze nadavs na neopunk? a netvrdila som ani to ze si povedal ze hip hp je zivotny styl...len som povedlaa ze ked hip hiop moze byt (co aj je) tak moze byt aj neopunk. ale to asi 18 rocnemu kokotovi nevysvetlim co??
a neviem z kade beres ze sa zameriavam jen na jednen konkreny styl...zato ze nepocuvam na nevim dj-a tiesta myslis ze neviem ze blink dokazali minimalne tolko co on ???
TO ZE NAN NENADAVAM..TO BOLO LEN PRE TVOJE INFOO..ABY SI´S NAIVNE NENAMYSLALA, ZE SOM VOCI NEMU ZAUJATY..
Z TADE, KED POROVNAVAS BLINK S HOPOM..=DD TO HOVORI SAMO ZA SEBA..=DD..ALE TAK 13-ROCNA NAIVNA ESTE NEKOMPLETNA PICA.. = TAZKO POCHOPITELNE.. A JE ROZDEEL MAT PREHLAD A IBA OCUVAT.. ZA TEE ROKY VNIMANIA HUDBY MUSIIS MAT UZ INEE PREHLADY..
A TO..TVOJE ´´SAK AJ HOP JE..ZIVOTNY STYL..TAK MOZE BYT AJ NEOPUNK´´.. TO NEJDEM ANI REESIT..SAK 13 ROKOV..SA SPRAVAS FAKT NA SVOJ VEK..TO SI ZAPOTILA..NECO NA STYL..´´AJ KATKA MA ZELENE CVICKY..TAK AJ JA CEM´´ ..ACHHHH
a tak sa spravam na 13...ved som ani v zivote netvrdila ze sa spravam na viac...kuvra clovece ty si odvodzujes veci ktore ktores som v zivote nepovedala....
a co sa toho vnimania hudby tyka ..tak nehnevaj sa ale aj za mojich ubohych 13 rokov som si stihla vsimnut ze blink toho dokazali na caas svojho opsobenia az az mozno tolko co ine kapely dokazala za tri krat taky dlhy cas...
a neviem co ty mas s mojim vekom...lebo ked ho v kazdom prispevku nespomenies aspom 5 raz tak ani raz...to ine argumenty nemas???
Peb17: hovoril som, ze neopunk je zivotny styl, ALE ja slovom neopunk oznacujem aj hudbu aj ked by sa to skor malo volat pop punk, ale presne sa to zaradit neda, takze ja kapely od offspringu, cez good charlotte az po blink oznacujem jednoducho neopunk..
Ja som neopunk pocuvala ked som mala 11 ..sak som v tom veku ani ine nemohla poznat nez tie sracky z telky...myslim ze tuto hudbu pocuvaju predovsetkym mladsie rocniky (aj vynimky su)
neo punk nie je ziadna hudba...je to len zauzivae oznacenie a zaujimalo co tym neopunkom myslis ? ak tym myslissum41, gd, blink a taketo veci tak si pekne vedla...je to proste melodicky punkrock...(to som tak nenazval ja a to ze sa to nepaci tebe neznamena ze musis zakladat takuto diskusiu...narozidel od inych veci ako napr techno a hip hip je ten tvoj "neopunk" aj hudba...takze tu uz ide vylozene iba o to aka si povaha a ci proste mas rad nieco take tvrdsie alebo mas rad tie americke "spevacky" typu britney spears...a to ze neopunk pocuvaju decka je pekna volovina...proste sa to niekomu nepaci a hned sa do toho zacne navazovat...to tiez milujem...
neopunk je u nas nespravne oznacovany za kapely typu offspring, blink....aj ked tieto dve kapely by som az tak neprirovnaval, to je pop punk.
neopunk je punk zaciatkom 80rokov napr. exploited.
Aj ked si myslim je to picovina celkovo...rozdelovat hudbu, hudba ma ludi spajat a nie rozdelovat..je jedno co je ako komercne, nekomercne, hlavne ze sa nam nieco lubi, respektujte sa a drzte hubu
noo kazdy mame svoj nazor to je mi jasne ale urcite neni neopunk hovno sracek vies co sa hoovri vzdy by si mal poznat tu vec o ktorej hovoris do detailov a pochybujem ze vies nieco o punku ci neopunku ke dtakto hovoris tak si to kludne prestuduj sam
Ja osobne mam rada neopunk... je to ine ako stary dobry punk, ale ja mam rada obidve a lubim aj hardcore a vecsinu stylov odvodenych od punku... nevidim na tom nic zle ked sa niegdo inspiruje a vytvori nieco nove A Green Day su supeeer kapela uplne ze ich zerem ale hlawne tie starsie albumy ten novy je taky iny... mnoo ale to je jedno Skratka nech si kazdy pocuva co chce Slobodaaaaaaaa
No, vidím, že dokým sem nevstúpi niekto ako ja, budete si tu len nadávať a hádať sa...
Mám šestnásť, no a? Aj ja som mal prakticky len prednedávnom 13 (čo sú to tri roky) a už vtedy mi povedal ktokoľvek, že mám myslenie pomaly dospelého... Prečo by teda nnemohli mať podobné myslenie aj iní? Prečo odsudzujete podľa veku? Aj vy ste si ho odžili....
A teraz k NeoPunk-u aby som sa vyjadril aj ja....
Chcete vedieť, čo je NeoPunk? Nie je to Punk, nie je to Neo, nie je to SKA.... všetky tieto štýli počúvam, pretože všetky majú toho veľa spoločné. Ako môžete súdiť niečo, čo hrala jedna-dve skupiny? Počuli ste celý repertoár NeoPunk-u? Nie.... súdite podľa jednej kapely.... (tinki winki bol detstký seriál, pre menej inteligentných)... a ako môžete vedieť, že by sa vám iná skupina z tohto štýlu nepáčila?
A čo je NeoPunk? Je to život, je to životný štýl, je to hudobný štýl... Žil som ho, dokonca môžem povedať, že ho taktrochu žijem. Nie je to pre nižšie ročníky... kto nepochopí myšlienky, ktoré má NeoPunk, nepochopí ho ako štýl a teda ho nemá právo súdiť. A povedze mi, že nemám pravdu!!!!!
Simple Plan- skupina, ktorá, ako môžem smelo povedať, je v Amerike populárnejšia ako Shakira a podobné speváčka (čo sa týka Kanady, an isa nevyjadrujem, to je každí druhí kanaďan Punk, či NeoPunk, bol som tam tri roky, takže viem)....
Blink 182- dokázala toho veľa, je pravda, že toho urobila viaC ako iní, no menej ako ostatní.... možno je to aj preto, že už majú pauzu, ktovie... no ak ste si to neuvedomili, táto skupina bola na TOP 1 v americkej a kanadskej hitparáde pekne dlho.... to, že majú teraz problémy, to už je ich vec, no ako sa hovorí, zase sa dajú dokopy...
Poznáte Green Day? Je to známa skupina a som si istý, že ju ponáte tiež.... podľa toho, čo tu píšete, ako keby ani oni neboli NeoPunk... sami to povedali.... ale to je jedno, Ďalšia známa skupina...
Sex Pistols.... áno, aj oni sú NeoPunk a povedzte mi, že ich nepočúvajú milióny ľudí???? Samozrejme že áno.... To, že na Slovensko sa nedostal ešte v poriadnej miere, to neznamená, že je blbý....
Sum 41- známa skupina a zaraďuje sa ako veľa iných k NeoPunk-u...
AdriPaul- ty sa kroť, neskáč do menších, keď sa do toho ani poriadne nevyznáš... počulsi dve pesníčky a už súdiš... netvrdím, že ani rap nie je zlý, veď niektoré slovenské aj zahraničné skupiny majú dobré piesne... no ak sa necháš nimi vymielať ako mnohí ostatní, tak ver tomu, že to bude na tvoju škodu, to je dobrá rada...
Mezomus- nesúď ich.... povedz mi, koľko skaiterov poznáš... určite aspoň pár a ver tomu, že všetci počúvaju NeoPunk... alebo aby som bol presný NEOPunk.... budeš odsuďovať aj ich?
Strikero- nabližšie si sa priblížil k tomu, čo sa nazýva NeoPunk... Vieš, áno, kedysi to boli tieto skupiny, ni odkiaľ čerpali skupiny, čo som spomínal, inšpiráciu? sú to starí punkeri, ktorí si chceli obnoviť to čo bolo a preto sa vlastne znova objavil NeoPunk, i keď trošku v inej forme a s menšími obmenami, je to to isté... ja čerpám čisto z vedeckého hľadiska, keďže akurát robím o NeoPunk-u projekt... takžesom pri informáciách
AnarchyLove- to isté, čo som napísal niekde vyššie... každí ma svoj názor... a NeoPunk JE, keďže to nenazýva jedno sídlisko ale je to oficiálny názov pre to, čo okrajovo tvoria punkové skupiny... hranica medzi punk-om a NeoPunk-om je veľmi tenká, preto sa nečudujem, žesi to myslíš
Toso666- ja som už vyrástol, možno to nie je vekom, aby si rástol (na duši a mysli, čo tu niektorým chýba, i keď sú už starší) takže ja som ako tak za vodou (i keď ešte mám čo robiť, to priznávam)
no daktore neo punk kaúpeli sa daku vypocut napr ine kafe na ktorom som vyrastal ale inak ten styl nemmusim a nechapem tich ludi ktori hovoria ze pocuvaju plus minus good cahrlot alebo my chemikal romnce a su VELKY punkaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
btw... to dvojite zalozenie bol bug, nie moja chyba takze calm down...
Rubby : to bolo mne ?... lebo ak hej tak mi to nezapada do kontextu...
keby kazda skupina bola ako KLF svet by bol hned krajsi...
Inak demokracia je dobra vec, ale jebnuti slovaci sa ju este nejako nenaucili pouzivat
A k tomu ze sa neopunkeri hraju na punkerov? A koho mas na mysli? Ja take kapely nepoznam, to ze si niektory napriklad aj na web daju punk, neznamena ze sa hraju na punkerov, pretoze slovo punk v ENG nie vzdy znamena punker ako prislusnik spominaneho zivotneho stylu.
Neviem co si niektori jedinci chcete dokazat takymito diskusiami o nicom?
srat na to..
motto: " nech si kazdy pocuva co chce, len nech to nieje preboha moj sused v panelaku!"
a adripaul...mylsim ze ked moze byt zivotny styl hip hop tak neopunk moze byt tiez...
vies ked niekomu povies ze je blinkac tak ide podla teba len o ohudbu??
a nazory ze Neonk su sracky...podla mna taki blink dokazali viac ako vacsina punkovych kapiel alebo hio hopovych kapiel...ak to tak vobec mozem nazvat...
A KED UZ IDE O TEN HOP...POVEDAL SOM JA NEKDY, ZE HOP JE ZIVOTNY STYL??=DD
TAK VEES KED SLEDUJES LEN BLINK TAK ASI TAZKO MOZES POROVNAVAT, KTO CO DOKAZAL, KED DRUHE STRANY NEJAK NEREGISTRUJES..A JA NEJDEM POROVNAVAT DVA ODLISNE STYLY HUDBY A ICH PRINOSY..KED SA TO ANI NEDAA..KAZDA JE O NIECOM
INOM..A OPAKUJEM..JA NENADAVAM NA NEOPUNK..ALE TO JE ASI DOST TAZKE POCHOPIT V 13-TICH...CO??=DD
a neviem z kade beres ze sa zameriavam jen na jednen konkreny styl...zato ze nepocuvam na nevim dj-a tiesta myslis ze neviem ze blink dokazali minimalne tolko co on ???
Z TADE, KED POROVNAVAS BLINK S HOPOM..=DD TO HOVORI SAMO ZA SEBA..=DD..ALE TAK 13-ROCNA NAIVNA ESTE NEKOMPLETNA PICA.. = TAZKO POCHOPITELNE.. A JE ROZDEEL MAT PREHLAD A IBA OCUVAT.. ZA TEE ROKY VNIMANIA HUDBY MUSIIS MAT UZ INEE PREHLADY..
A TO..TVOJE ´´SAK AJ HOP JE..ZIVOTNY STYL..TAK MOZE BYT AJ NEOPUNK´´.. TO NEJDEM ANI REESIT..SAK 13 ROKOV..SA SPRAVAS FAKT NA SVOJ VEK..TO SI ZAPOTILA..NECO NA STYL..´´AJ KATKA MA ZELENE CVICKY..TAK AJ JA CEM´´ ..ACHHHH
a co sa toho vnimania hudby tyka ..tak nehnevaj sa ale aj za mojich ubohych 13 rokov som si stihla vsimnut ze blink toho dokazali na caas svojho opsobenia az az mozno tolko co ine kapely dokazala za tri krat taky dlhy cas...
a neviem co ty mas s mojim vekom...lebo ked ho v kazdom prispevku nespomenies aspom 5 raz tak ani raz...to ine argumenty nemas???
CO ODVODZUJEEM..?? ACHH..SAK HOD KONKREETNEE, CI TY ANI NEVEES CO HUSTIS..LEN ABY SI DACO HODILA, TAK ZAPOTIS HLOD??
TAK VIIS..13 ROKOV..POCHYBUJEM, ZE SI UZ V 9-TICH INTENZIVNE VNIMALA MUSIC..MOZNO TAK V 11-TICH..AJ TO ISTO NEJAKU PAŠŤIEEKOVU MANDARINKU DARINKU....
TO POSLEDNE ANI NEREGISTRUJEM, BO SAMA JEBES KOKOTINY A OD RADOSTI NEVEES CO SKOR ZAJEBAT..ACHH..13-KAA
a co dokazal pink, blink, tinky winki ci jaky jedbnuty nazov to maju podla mna len fajcili spravnym ludom. a pchali sa do riti ludom jak pinoccio.
a este stale mi tommyhot neodpovedal v tom fore.. .a mnoho ludi na to cakalo.. .
zbabelec.. .
neopunk je punk zaciatkom 80rokov napr. exploited.
Aj ked si myslim je to picovina celkovo...rozdelovat hudbu, hudba ma ludi spajat a nie rozdelovat..je jedno co je ako komercne, nekomercne, hlavne ze sa nam nieco lubi, respektujte sa a drzte hubu
Mám šestnásť, no a? Aj ja som mal prakticky len prednedávnom 13 (čo sú to tri roky) a už vtedy mi povedal ktokoľvek, že mám myslenie pomaly dospelého... Prečo by teda nnemohli mať podobné myslenie aj iní? Prečo odsudzujete podľa veku? Aj vy ste si ho odžili....
A teraz k NeoPunk-u aby som sa vyjadril aj ja....
Chcete vedieť, čo je NeoPunk? Nie je to Punk, nie je to Neo, nie je to SKA.... všetky tieto štýli počúvam, pretože všetky majú toho veľa spoločné. Ako môžete súdiť niečo, čo hrala jedna-dve skupiny? Počuli ste celý repertoár NeoPunk-u? Nie.... súdite podľa jednej kapely.... (tinki winki bol detstký seriál, pre menej inteligentných)... a ako môžete vedieť, že by sa vám iná skupina z tohto štýlu nepáčila?
A čo je NeoPunk? Je to život, je to životný štýl, je to hudobný štýl... Žil som ho, dokonca môžem povedať, že ho taktrochu žijem. Nie je to pre nižšie ročníky... kto nepochopí myšlienky, ktoré má NeoPunk, nepochopí ho ako štýl a teda ho nemá právo súdiť. A povedze mi, že nemám pravdu!!!!!
Simple Plan- skupina, ktorá, ako môžem smelo povedať, je v Amerike populárnejšia ako Shakira a podobné speváčka (čo sa týka Kanady, an isa nevyjadrujem, to je každí druhí kanaďan Punk, či NeoPunk, bol som tam tri roky, takže viem)....
Blink 182- dokázala toho veľa, je pravda, že toho urobila viaC ako iní, no menej ako ostatní.... možno je to aj preto, že už majú pauzu, ktovie... no ak ste si to neuvedomili, táto skupina bola na TOP 1 v americkej a kanadskej hitparáde pekne dlho.... to, že majú teraz problémy, to už je ich vec, no ako sa hovorí, zase sa dajú dokopy...
Poznáte Green Day? Je to známa skupina a som si istý, že ju ponáte tiež.... podľa toho, čo tu píšete, ako keby ani oni neboli NeoPunk... sami to povedali.... ale to je jedno, Ďalšia známa skupina...
Sex Pistols.... áno, aj oni sú NeoPunk a povedzte mi, že ich nepočúvajú milióny ľudí???? Samozrejme že áno.... To, že na Slovensko sa nedostal ešte v poriadnej miere, to neznamená, že je blbý....
Sum 41- známa skupina a zaraďuje sa ako veľa iných k NeoPunk-u...
AdriPaul- ty sa kroť, neskáč do menších, keď sa do toho ani poriadne nevyznáš... počulsi dve pesníčky a už súdiš... netvrdím, že ani rap nie je zlý, veď niektoré slovenské aj zahraničné skupiny majú dobré piesne... no ak sa necháš nimi vymielať ako mnohí ostatní, tak ver tomu, že to bude na tvoju škodu, to je dobrá rada...
Mezomus- nesúď ich.... povedz mi, koľko skaiterov poznáš... určite aspoň pár a ver tomu, že všetci počúvaju NeoPunk... alebo aby som bol presný NEOPunk.... budeš odsuďovať aj ich?
Strikero- nabližšie si sa priblížil k tomu, čo sa nazýva NeoPunk... Vieš, áno, kedysi to boli tieto skupiny, ni odkiaľ čerpali skupiny, čo som spomínal, inšpiráciu? sú to starí punkeri, ktorí si chceli obnoviť to čo bolo a preto sa vlastne znova objavil NeoPunk, i keď trošku v inej forme a s menšími obmenami, je to to isté... ja čerpám čisto z vedeckého hľadiska, keďže akurát robím o NeoPunk-u projekt... takžesom pri informáciách
AnarchyLove- to isté, čo som napísal niekde vyššie... každí ma svoj názor... a NeoPunk JE, keďže to nenazýva jedno sídlisko ale je to oficiálny názov pre to, čo okrajovo tvoria punkové skupiny... hranica medzi punk-om a NeoPunk-om je veľmi tenká, preto sa nečudujem, žesi to myslíš
Toso666- ja som už vyrástol, možno to nie je vekom, aby si rástol (na duši a mysli, čo tu niektorým chýba, i keď sú už starší) takže ja som ako tak za vodou (i keď ešte mám čo robiť, to priznávam)