@mielikki ja som mala hlavu aj krk zabalenú v uterákoch celé tričko mám zašprtané. a znova sa mahagón neuchytil. nevadí. aspoň sa vlasy trocha zregenerovali
@janu mne stekali tmavé pramienky po krku a keď som sa raz zbadala v zrkadle, skoro som sa zľakla, že krvácam Oblečenie je prekvapivo takmer bez ujmy, ale už sa teším, ako to budem prať, vaňu som už vydrhla
Ja uvidím, keď mi to uschne, ale odrasty sú tradične žiarivooranžové, lebo okolo tváre mám vždy pri korienkoch skoro priesvitné vlasy (Ale inak to vyzerá na tradičnú tmavo(červeno?)ryšavú )
len toľko: ,,Ľudia spamätajte sa, násilie k ničomu nevedie-len k ďalšiemu...Vojny zničili už dosť ľudských osudov...,, len toľko asi...svetový mier ale vážne, aj bez toho, aby som bola miss USA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
proste len som
A momentálne mi stekajú bledooranžové kvapky na nohu a schnem
Ja uvidím, keď mi to uschne, ale odrasty sú tradične žiarivooranžové, lebo okolo tváre mám vždy pri korienkoch skoro priesvitné vlasy (Ale inak to vyzerá na tradičnú tmavo(červeno?)ryšavú )
A akú hennu používaš?