Stále sa mi opakuje ten istý sen, v ktorom niekoľkokrát podvediem svoju priateľku so svojou bývalou, potom ma svedomie donúti ukončiť pomer s bývalou a potom sa vždy zobudím s nepríjemným pocitom, ale zároveň si vydýchnem, že to bol našťastie iba sen.
Keď sa ti o tom sníva, zrejme časť teba to chce urobiť. Musíš sa nejak presvedčiť o tom, že to nie je NAOZAJ správne alebo to proste urob a už sa ti to nebude snívať.
Mnohí ľudia veria, že sny majú určitý význam, a preto sa snažia svoje sny určitým spôsobom popísať a potom k nim priradiť význam. Pre pohodlnejšie určovanie významu snov vznikli špeciálne výkladové knihy nazývané snáre. V minulosti sa často verilo, že sny predpovedajú budúcnosť. Niektorí ľudia veria, že v sne hovoria so svojím Bohom. Odborná verejnosť sa stavia k významu snov ako možnosti predpovedania budúcnosti skôr chladne a odmietavo.
Podľa taoizmu existuje sen v týchto formách: obyčajný sen, ktorý sa objavuje sám od seba; sen vyvolaný strachom, myslením na čosi, čo nás trápi; radostný sen.
@interrupcio mne sa stále snívalo o otcovej a mojej smrti, pravidelne, keď som mu povedal, nech si dáva pozor, lebo už mal nejaký ten úraz v práci, tak to prestalo. Od toho dna to prestalo. A o tej mojej neviem, neregistrujem to, možno ma čaká skoro smrť
to máš dobré. aspoň ťa v snoch nenaháňa anakonda, nepadajú na teba balvany, neprežívaš koniec sveta, netopia ťa a dokonca sa mi už aj snívalo, že rodím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Podľa taoizmu existuje sen v týchto formách: obyčajný sen, ktorý sa objavuje sám od seba; sen vyvolaný strachom, myslením na čosi, čo nás trápi; radostný sen.