ked ma vytoci moj pes ... schyta to stena ...
Ked ma vytoci priatelka ... ukludnim sa rychlo
Ked ma vytoci kamaratka ... snazim sa ukludnit ... alebo to schyta stena
Ked ma vytoci Kamarat ... schyta to on
Ked ma vytoci kamarat tak ze mi chce ublizit ... tak to schyta riadne ...
ak ma niekto nastve tak prve co spravim,je ze zvysim hlas,potom sa skludnim predycham,ale musim sa prestat na toho cloveka pozerat...
Snazim sa perstat nato mysliet,zatnut päste a venovat sa niecomu inemu,ked nepomaha tak sa idem vykecat von s kamartmi na drink.
Ja som strašný nervák. Keď ma niečo naštve, je v podstate jedno, čo to je, mám chuť to rozbiť, roztrhať, zničiť... chcem vtedy silno udierať... kričať... hystericky vrieskať... a mám potom chvíľu potrebu ubližovať... Inak som veľmi mierumilovný človek...
Mna maloco vytoci, nejak som sa naucil riesit veci s chladnou hlavou, ale predsa...sport, resp na Hokeji dokazem chytat velke nervi a hlavne na rozhodcov...to iste plati aj na futbale a vtedy co robim? vykrikujem a nadavam, ale to nejsom vtedy sam, ale vsetci okolo mna
To zalezi od stupna nervozity:
1.Prehltnem to
2.Zvisim hlas
3.Moj hlas ide do kriku
4.Snazim sa este ovladat
5.Uz sa nesnazim ani ovladat
6.Totalny amok (este horsi ako z filmov)
1.Vyvalím naňho nechápavé oči
2. Keď mi to dojde, môj mozog začne automaticky usilovne pracovať na odvete
3. Keď mozog nestačí, zapoja sa do toho ruky, nohy a zvýšený hlas
4. Keď už ani to nestačí, buď sa odujem a nasrane odídem z izby, alebo začnem byť flegmatická a presadzovať si, že mi je to jedno. Ale aj tak odídem z izby. To zaberie vždy.
Snažím sa to ignorovať. Šak nech si provokuje, ale ked to je nejak moc tak dotičného ukludním pravačkou a je po probléme. Ale ešte podla toho kto to je, ked to je kamarát, tak to ignorujem, eadšej odídem aby nedostal...
jednoznacne zvysim hlas co ine a potom, ... to sa ani neda opisat, ked ma niekto nahenva a nechcem reagovat tak s rukami spravim jeden pohyb ako keby osm dvihal tazke cinky a ono to potom prestane .... ale v poslednom case snazim, aby ma nikto nevyviedol z miery ... proste nadych a fuuuuu Nie vzdy sa to podari
najskôr si skontrolujem tep, potom sa nadýchnem, ak je NIEKTO, kto ma nasral prítomný, tak mu vypičujem presne to čo mám na mysli bez ohľadu na to, čo to je
ak je ten NIEKTO mimo mňa, tak sa najskôr vyzúrim sama (nadávanie v duchu, nadávanie nahlas, búchanie vecami) a keď ma to drží, tak nervačím aj pri stretnutí s ním
keď ma naštve neživý predmet, tak všetko prebieha ako v prvej časti príspevku len s tým rozdielom, že niekedy ten neživý predmet skončí rozbitý
@21 ROFL ..no a co sa tyka mna som kludas a vytocit ma dokaze len brat,oco a esce 1 kamos ktory ma vzdy take podzubovacke reci ae to sa len pousmejem a ide sa dalej ..hmm cize smiechom asi v mojom pripade stuck_out_tongue:..
začnem sa s nim o tom hadat a ked vidim ze to nema zmysel a kazdy si tvrdime svoje tak poviem uplne rozculene je to tvoj nazor odidem zavrem sa v izbe alebo co este nad tym uvazujem ako niekto moze byť taky piiip a robim niečo ine aby som na to nemyslela
najprv nadavam v hlave, potom ked som sama, alebo pri niekom pri kom mozem, tak picujem nahlas, ked neprestava, kupim si cigarety a nadavam dalej.trosku to prejde. zatial som fyzicku silu nepouzila ale keby ze mam boxerske vrece tak by pomohlo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
lietajú taniere
tiez mam psychopatické sklony...
ked ma vytoci moj pes ... schyta to stena ...
Ked ma vytoci priatelka ... ukludnim sa rychlo
Ked ma vytoci kamaratka ... snazim sa ukludnit ... alebo to schyta stena
Ked ma vytoci Kamarat ... schyta to on
Ked ma vytoci kamarat tak ze mi chce ublizit ... tak to schyta riadne ...
Snazim sa perstat nato mysliet,zatnut päste a venovat sa niecomu inemu,ked nepomaha tak sa idem vykecat von s kamartmi na drink.
Mna maloco vytoci, nejak som sa naucil riesit veci s chladnou hlavou, ale predsa...sport, resp na Hokeji dokazem chytat velke nervi a hlavne na rozhodcov...to iste plati aj na futbale a vtedy co robim? vykrikujem a nadavam, ale to nejsom vtedy sam, ale vsetci okolo mna
podla toho kto... ked je to niekto na kom mi zalezi tak o to horsie...
Si si istý, že klobásy sa plnia črevami?
1.Prehltnem to
2.Zvisim hlas
3.Moj hlas ide do kriku
4.Snazim sa este ovladat
5.Uz sa nesnazim ani ovladat
6.Totalny amok (este horsi ako z filmov)
2. Keď mi to dojde, môj mozog začne automaticky usilovne pracovať na odvete
3. Keď mozog nestačí, zapoja sa do toho ruky, nohy a zvýšený hlas
4. Keď už ani to nestačí, buď sa odujem a nasrane odídem z izby, alebo začnem byť flegmatická a presadzovať si, že mi je to jedno. Ale aj tak odídem z izby. To zaberie vždy.
a potom predýchavam
presne flegma, prakticky mi je všetko jedno, je tam však určitý bod, pri ktorom dokážem zabíjať, kúsať, a trhať .D
ale ak je to kamarat tak sa ho snazim iba slusnou cestou poslat do...teplych krajin
ak je ten NIEKTO mimo mňa, tak sa najskôr vyzúrim sama (nadávanie v duchu, nadávanie nahlas, búchanie vecami) a keď ma to drží, tak nervačím aj pri stretnutí s ním
keď ma naštve neživý predmet, tak všetko prebieha ako v prvej časti príspevku len s tým rozdielom, že niekedy ten neživý predmet skončí rozbitý