nie, lebo ti, ktori o tom maju rozhodovat, tych zaujimaju len peniaze.. ale akoze filip zacinas byt cim dalej tym revolucnejsi v tych temach.. a zachvilku spomenies konspiracnych reptilianov a vesmirnu flotilu a materske lode
hehe, trochu extremne prehnane porovnavat hadzanie vajicok a slznych granatov so vznikom fasizmu V20tych rokoch boli vacsie problemi, oproti nim je tento zruseny pochod iba malicherne nic.
mozem ubezpecit ze ti mantaci na cele s Kotlebom revoluciu nikdy nespravia lebo su neschopni...prejavy 0% a nedavaju ziadne riesenie...kazdopadne nie su riesenim...ale nie su schopny nicoho...madarsko je ina vec...ak sa tam zmeni system bude to aj u nas pravdepodobne...tot vse...ale ludstvo potrebuje pocitit hrozu lebo si nevazime nicoho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
niektoré podprsenky skáču nepravidelne
je to prázdnotou
vidieť, že si j...ol z jahody!
filip
nie, neprišiel
mám sa dobre a bojím sa aby to také hovada ako v blave načisto nedodrbali!!!
a jaj to by som ti vedel popísať o takých mimozenšťanoch.......filip
čoby hovadá neboli
» www.birdz.sk/webka/orochimar...
... a ak nazyvas kkt v riti moralnou hodnotou tak to klobuk dole.
UŽ si nič nevážime a tolerancia UŽ nič neznamená ...
S akou dobou akože porovnávaš? ... Lebo ja nemám šajnu ...
Ziadny zdravy Slovak nema rozum nato, aby sa pozeral na nejakych prihriatych chlapcov a jebute duhove vlajky.
Preco s amame opicit po zapadnej Europe? Preco sa mame pozerat na chorych ludi?
tu na birdzi sú sami bohovia, spravodliví a neskorumpovaní ľudia..
filip
@fox100 má pravdu, skupiny kde primerné iq sa pohybuje niekde medzi 80 až 90 nemajú šancu niečo zásadnejšie zmeniť takže no stres no fear
A najhorsie je, ze po uliciach pochoduju k tomu buzeranti.
to sa ti fakt podarilo, strasne sa smjem
Ty najviac pomozes, ak nebudes pomahat. Je to o psychologii ludi treba vediet presvedcit.
Je ti na nic , ze mas pravdu, ak ju nevies spravne povedat. Potom ta ludia nepochopia a vysvetlia si to zle.