Nelepí sa zvonka, ale zvnútra. Počuli ste o tom? Alebo máte to niekto?
Nemám nejaké extra krivé zuby, hornú čelusť ukážkovú, ale chcem mať takú aj spodnú, pretože tam sa mi trošku poposúvali zuby. Nočný strojček by mi s tým vraj nič nespra
nepočula som. pamätám sa, ako na to, že mám strojček na dolných zuboch, prišiel spolužiak až po pol roku, bo mi ho nebolo takmer vidieť To bolo presvedčovania, že som pol roka neskrývala strojček vo vačku
videla som a rozmyslala som nad nim tiez, ale dospela som k tomu, ze tie dva krive zuby uz dako prezijem ked som prezila doteraz, pripadne pockam s cim novym este pridu
@spidy napríklad aké? .. ináč, už ma tá vec so strojčekom prešla, lebo naši povedali, že s takými rovnými zubami ma pošle do kelu zubárka akurát a nie na strojček a nemám vymýšlať :/
kamoska ma zozadu na dolnych 4 zuboch(na tych najmensich lopatkach)..taky drotik prilepeny ale vraj to za prve,trva strasne dlho kym to spravia aj ked sa mi to nezda a za druhe,vraj to je dost drahe tak neviem no..
neviditeľný strojček? povedala by som že klasicky nalepovaci je naj. hygiena je pri ňom ľahšia (nekazia sa tak zuby), je to lacnejšie a navyše mne hovorili chalani, že je to sexy (viem ze baby si myslia presny opak) Ak sa bojis ze ako budes vyzerat s normalnym, urcite sa neboj
strojcek a sexy? as iako barla, vozicek ci ina ortopedicka pomocka poznate niekoho kto zbalil niekoho na strojcek? Pokojne sa tvarme ze je cool, in atd, ale sexy ?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
PS: Ved sa mozes usmievat chvilu iba na horne zuby .
Si daj normálny strojček, preboha... Aj ja som chcela na spodné, ale mne nechcela zubárka dovoliť, že mi netreba :/
tak taký chcem!!! prepláca to poisťovňa?
» www.facebook.com/pages/Nevidite%...
alebo strojcek.sk
strojcek a sexy? as iako barla, vozicek ci ina ortopedicka pomocka poznate niekoho kto zbalil niekoho na strojcek? Pokojne sa tvarme ze je cool, in atd, ale sexy ?!