Neviem co chcem ... ale neprestanem otravovat dokedy to nedostanem
Ked som bol maly tak som vedel ze chcem byt bohaty ... mat velky domisko a brutal hesku zenu ... Ale co teraz ?? ... Peniaze niesu fsetko ... s velkym domiskom su iba problemy ... a brutal hesku zenu necem bo najst brutal hesku zenu aby mala aj neco f
aky si si bol vzdy isty ze budes na zeny nuz vyslo ti to ale ber to tak ze mat velky dom a byvat vnom sam by asi nemalo zmysel takze najprv zacni u tej zeny
heeh aj ja mam taky problem, ze neviem co chcem, ale viem, co nechcem, ale asi to nema nic spolocne s tym, co riesis teraz ty, no snad na to casom prides a zistis, ako dalej pokracovat...
ale jedno ti poradim: neklad si prilis vysoke ciele, tie sa tazko dosahuju, radsej pomaly, postupne, lebo vies, ako to chodi: Ten, kto vysoko lieta, nizko padaaaaa...tak bacha na to!!!
to je zaklad, niektori ludia v tom nemaju jasno - napr ani ja - tiez by som chcela mat taky poriadok v hlave a vediet co nechcem !
nuz urci si priority a to co ta zaujima a skus ist tym smerom - mozno tam najdes co hladas a mozno aj tu zensku - clovek totiz nikdy nevie kde o koho zakopne
No evidentne ste ma docela aj pochopili ... terazky by ma zaujimalo ake su vase priority ... bo ja mam momentalne asi jedinu (teda okrem toho ze nemam prestat zit ) zmaturovat a dostat sa na vysku ... co bude potom vobec netusim ... vztah s holkou sa mi rozpada takze to uz neako neriesim ... jedine co ma trapi je aby som zmaturoval ... a dostal sa na vysku samozrejme
Black angel ... takze aj ty si potom stastny clovek ... kedze vies co chces ... u mna je to ale trochu horsie ... bo ja sice viem co chcem (zmaturovat a ist potom na vysku) ale vobec netusim co potom ... ja mam plany tak maximalne na 3 mesiace potom neviem co budem robit ... asi zas nic
jj ja tiez, akurat, ze ja maturujem az na buduci rok, ja teraz hlavne musim spravit komisionalky, to je teraz moja jedina priorita, aby ma vobec pustili do dalsieho polroka, heeh, podarene co? ale ja si tiez nesom ista, co po tej strednej, navyse som na gympli a to je take vseobecne, ze nemam ziadny odbor a sa neviem rozhodnut kam dalej sa mam uberat, akosi mi este nedoslo do tej mojej mozgovej casti, niekedy dost pochybujem ,ze nejaku vobec mam, LOL
Prva vec, ktoru chcem je, aby sa brat vratil na intrak, lebo odkedy tam nechodi k pocitacu sa dostanem raz tyzdenne na hodinku
Ale okrem toho by som chcela najst uz nejakeho v pohode chalana, s ktorym by bolo aj realne nieco... Do dalekej buducnosti radsej nic neplanujem, lebo doteraz mi i tak nic nevyslo Zasa take ze zmaturovat a ist na vysku, to uz za plan ani neberiem, to uz v podstate beriem ako samozrejmost...no ved uvidime co bude
Hmm ... tusim tu neako nik nevie co chce dalej f zivote ... ale nikoho to evidentne ani neako netrapi ... to je docela dobre ... bo moc si to ani neuvedomujeme ale kludne sa napriklad moze stat ze jedno rano sa budeme chcet prebudit ale nepojde to ... uz nikdy sa neprabudime ... (dosti pesimisticka myslienka ... ale ja si to mozem dovolit ... pred par minutami som dal definitivne zbohom holke ...ale neodbocujme)
Gazdo myslim diskusia na takuto temu tu uz bola, a dokonca nie raz. Kazdy jeden clovek ma svoju jednu prioritu - chce byt STASTNY. A pre kazdeho tato hodnota znamena nieco ine. Pre nejakeho masoveho vraha znamena byt stastny to - ze zabije co najviac ludi, pre niekoho to znamena velky dom, kopec penazi, pekneho partnera a co ja viem co lenze kazdy ma ten svoj ciel = respektive vyjadrenie stastia iny. Dufam ze vies co tym chces povedat.
To co hovoris ty su kratkodobe ciele alebo kratko dobe priority. To ze chces zmaturovat, to nebude tvoja celozivotna priorita. To ze chces sa dostat nma vysku ci ju vystudovat, nebude zase tvoja zivotna priorita ci zovotne stastie.
Black angel ty ukazala co je jej zivotna priorita, ci zivotne stastie, pre nu bude zivotne stastie to ze bude mat vzdelanie a bdue sa venovat zooterapii, co je velmi humanitarne povolanie respektive konicek. Ked to bude robit bude ju to naplnat a bude stastna ..
Takze je zbytocne si porovnavat zivotne priority, na to prides casom co vlastne chces, ale v skratke, vecsina ludi ma svoj spolocny ciel a to je pekny luxusny dom ci auto, pekneho partnera a spokojny neruseny zivot. Samozrejme to neplati o bohacoch
it to vyjadril uplne presne - kazdy chce robit to co ho bude naplnat - najdi si nieco take co by ta bavilo co by ti islo a skus to zivot je dost dlhy na to aby sa na na to dosiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale jedno ti poradim: neklad si prilis vysoke ciele, tie sa tazko dosahuju, radsej pomaly, postupne, lebo vies, ako to chodi: Ten, kto vysoko lieta, nizko padaaaaa...tak bacha na to!!!
nuz urci si priority a to co ta zaujima a skus ist tym smerom - mozno tam najdes co hladas a mozno aj tu zensku - clovek totiz nikdy nevie kde o koho zakopne
no moja priorita momentalne je dostudovat VS, venovat sa zooterapii a zit zivot tak ako sa da s usmevom na perach - to staci
Ale okrem toho by som chcela najst uz nejakeho v pohode chalana, s ktorym by bolo aj realne nieco... Do dalekej buducnosti radsej nic neplanujem, lebo doteraz mi i tak nic nevyslo Zasa take ze zmaturovat a ist na vysku, to uz za plan ani neberiem, to uz v podstate beriem ako samozrejmost...no ved uvidime co bude
To co hovoris ty su kratkodobe ciele alebo kratko dobe priority. To ze chces zmaturovat, to nebude tvoja celozivotna priorita. To ze chces sa dostat nma vysku ci ju vystudovat, nebude zase tvoja zivotna priorita ci zovotne stastie.
Black angel ty ukazala co je jej zivotna priorita, ci zivotne stastie, pre nu bude zivotne stastie to ze bude mat vzdelanie a bdue sa venovat zooterapii, co je velmi humanitarne povolanie respektive konicek. Ked to bude robit bude ju to naplnat a bude stastna ..
Takze je zbytocne si porovnavat zivotne priority, na to prides casom co vlastne chces, ale v skratke, vecsina ludi ma svoj spolocny ciel a to je pekny luxusny dom ci auto, pekneho partnera a spokojny neruseny zivot. Samozrejme to neplati o bohacoch