Ahojte Som tu nová ale mám problém (viď vyššie) a zaujímalo by ma, či mi viete nejako poradiť. Ak sa to vôbec dá.... Ono, viem, že je to vo mne. Hoc som pekná, inteligentná a energická v takýchto veciach som úplne nemožná.
Nie že by ma žiaden chlapec
ešte nechcel ale buď bol úplne hlúpučký alebo ja som bola paranoidná a mala pocit, že ma chce len na jedno.
Vlastne, tú paranoju mám úplne pri všetkých. Ale som si vedomá aké mám telo a viem aj, aký sú chlapci v mojom veku. A neviem si pomôcť. Neviem sa zbaviť tejto prekážky.
A aj keď si z niekym píšem, tak začnem prekypovať svojou dokonalou schopnosťou čokoľvek potencionálne svojimi rečami zničiť a vycúvať s toho.
Asi ozaj niečo bude na tom, že nevieme čo chceme. Chcem inteligentného pohladného týpka ktorý mi zavorí ústa keď sa budem snažiť s toho vycúvať.
No ja mám fakt v sebe nejaký blok alebo čo. Čiže aj keď sa nejaký taký nájde zatvorím mu ústa ja a to skôr, než "stihne čokoľvek povedať". Prečo mi takto jebe viete to niekto vysvetliť?
Mala by si sa s tym zmierit cim skor, ze u muzov sex zohrava dolezitu ulohu a ked sa dvaja zoznamuju, pritahuju sa, tak mysli na to a chce to. Teda vacsina muzov, tak ako vacsina zien chce city. Ale to neznamena, ze zeny nechcu aj sex a muzi nechcu aj city.
Aj ked ma pobavilo, ako si sa zhodnotila, ze si pekna a inteligentna, neber nasledujucu vetu ako urazku. Niektore zeny su jak taky psicek, ktoreho treba vziat a zbalit a ukazat mu co chce. Ja osobne take zeny rad nemam, ked budem chciet psa, kupim si psa.
Ku každej žene existuje jej vyvolený muž.Do každej vagíny sedí nejaký falus.Tvojou úlohou je rozmnožiť svoj genóm.Preto musíš zvábiť nejakého muža svojím telom a správaním.Dnes to je vidieť najviac,všade...samé výstrihy a prdelky po celom meste,čo podvedome svojím obliekaním a správaním lákajú opačné pohlavie.
A sex je vrcholom vzťahu medzi mužom a ženou,vrchol a dôkaz absolútnej lásky a porozumenia.Musíš prijať súlož ako jeden zo zmyslov lásky.
@dwightmccarthy Však ale ja nemám proti sexu nič a na lásku....No ja nie som romantická duša. Len nechcem raniť svoje "ego" s očakávaním, že sa s tým človekom vyspím aspoň tri krát no chalan výjde s toho nadradene s pocitom výhry, že dosiahol čo chcel a ja zostanem ako trápny porazený tovar na jedno použitie.
Ale už som si uvedomila , že ak si za ciel stanovím v podstate, to isté nemôžem z toho výjsť ako porazený. Bože aké je to jednoduché keď má v tom človek zrazu jasno!
Ale ty ako žena predsa rozhoduješ či niečo vôbec bude.Ty mu nemusíš dať pri prvom stretnutí,jeho vzrušenie a sexuálny apetít je jeho problém.
Ide len o to,že sexuálny život vplýva priamo na kvalitu vzťahu.
Mne a muzoch vadi nieco podobne. Nie to ze im ide o sex, ale skor by som povedala, ze to nevedia skryt. Keby som tuzila mat dovod sa hanbit a kurvit sa, tak ok. Ale kto sa chce za seba hanbit? Tak potom preco mi to stazuju? Akoby potom neplanovali sa na mna vykaslat a keby vzdy ked sa mi niekto paci toto spravim mam uz neviem aku povest...proste...preco nemozu spoznat ma, kamosit sa so mnou? Preco to musi viest najprv cez postel a potom vlastne to uz aj skoncilo? Preco proste prve co vidim, ako slintaju a cele moje ocakavanie a nedockavost na sex tym pochovaju totalne v prvej sekunde lebo nie je nic na co mozem byt zvedava, ked je to take jasne...nikdy nerozmyslam, ci ma chce a ci sa mu pacim, ci ho pritahujem, vobec sa na taky jasny sex netesim, nema to caro. Mam rada ked ma asi tak mesiac natahuje to je fajn. Ale nie ze cau pojdes ku mne na vino a prespis u mna? S tym ze nas zoznamila kamoska a potom za mnou dosla ze sa jej pytal ci by som s nim mala sex. Tak ok, cau, si retardovany.
@innocentone ja mam celkom podobny problem ako ty, ten blok, proste akoby automaticky si nikdy nikoho nepripustim k telu , ale s riesenim ti neporadim kedze este som ho nenasiel. Myslim ze problem je hlavne v kognitivnych pochodoch cloveka... ono sa zda ze je to jednoduche ale nieje
@jeko Tak to naozaj nie je podstatné či pekná skutočne som alebo nie. @Lovingmemory Že! Prečo slintáš fuj, šak si jasný hneď od pohľadu, aspoň sa tvár menej nápadne kokos. Prečo sa prosto len nemôžeme kamošiť a spávať spolu?
Ja nechcem aby sa na druhej strane mesta nejaký polointeligentný diskotékový gádžo vytešoval z toho "akú čajku dal cez víkend dole" a chválil sa s tým svojim ďalším ujebaným kamarátom a ja budem na seba len že... what the fuck? Really?!
A čo je na tom? Ja som tu toľko osobných veci uviedol a aj také veci som riešil čo by som si mal nechať pre seba takže ja nevidím dôvod aby sa človek na birdzi zatajoval A neviem jak vyzeráš ani čo si zač
@innocentone Pod zbalit mna. Aj po dlhych mesiacov balenia neskoncime v posteli, pretoze nemam odhodlanie ist s nikym von A keby aj nahodou si ma vytiahla von a zbalila tak ziaden sex nebude lebo vzdy mam niekoho doma. No aj keby sa to nejak prihodilo tak som povaha ktora ked nieco okusi tak toho chce stale cize dalsia vec zeby som potom nehladal dalsiu.. Inac na diskoteky nechodim a prave aj keby som sa chcel pochvalit niekomu so sexom tak nemam komu. Proste som dokonaly
Ahoj, tak to určite nie sú tí praví pre teba. Neviem ako ty, ale ja dokážem vycítiť kto má reálny záujem aj na niečo vážnejšie a kto iba o sex. A určite by som to nenazývala paranoiou. Môj problém spočíva ale v tom, že ja si neviem vybrať spomedzi tých čo majú vážnejší záujem.... jednoducho... asi som náročná Ale už fakt nechcem hocikoho.
Podľa mňa nejde o to, že si nevieš nájsť chlapca... ale asi si ešte nestretla nejakého, o ktorého by si mala reálny záujem.
ja som tiez pekny, inteligentny, ba i mily, pozorny a dokonca vtipny. single budem bud kvoli tomu, ze dost casto posobim ako arogantny zmrd, nieze by som nim bol, len nemam rad ludi... alebo kvoli mojej neschopnosti vytvorit si akekolvek emocionalne puto ku komukolvek - zato ale mozu moje ex! bol som citovo naviazany az moc a ked sa to dojebalo, tak to so mnou slo z kopca. alebo kvoli tomu, ze nenavidim zoznamovanie sa. no, ktovie...
ale vazne, zmier sa s tym, ze ak si pekna, tak budes chalanov pritahovat v prvom rade vzhladom. ak ta uvidim na ulici, myslis, ze ma zaujimes svojou inteligenciou? alebo zmyslom pre humor? bezchybnou povahou, ci dokonalym charakterom? no veru, ze nie. na prvy pohlad si vsimnem vzhlad. ak sa k tebe ozvem, je to prave kvoli vzhladu. ano, je to fuj, povrchne, ocividne, ale je to tak. viem to ja, vies to ty, vie to uplne kazdy. ale hlupe spolocenske normy nas aj napriek tomu nutia predstierat, ze to tak nieje.
nuz, co dalej? zacnete komunikovat a uvidi sa...nemozem rozpravat za vsetkych, ale ziadny z kurevnikov ktorych poznam nevenuje potencialnej jednorazovke prilis vela casu a usilia. v praxi to znamena, ze ak nemate o com, tak ta fakt chcel bud len na sex, alebo sa k sebe nehodite. anyway, nic z toho nebude. a ak predsa len mate o com, musis sa proste zmierit s tym, ze si ho zaujala vzhladom.
tolko teoria. v praxi ale po svete chodi sialene mnozstvo kokotov a tak je dost dobre mozne, ze si normalneho chalana este nestretla.
@lovingmemory a co by na situacii zmenilo, ak by bol chlap dobry herec? ako nehnevaj sa, ale pride mi to nesmierne hlupe. ja ti garantujem, ze v zmiesanom uzavretom kolektive (skola, praca...) kazdy chlap v mysli pretiahol vsetky zeny. dokonca aj skarede. kto to poprie ten klame. tomu sa jednoducho vyhnut neda, je to pudova zalezitost. cize vedz, ze aj ked sa s tebou bude bavit najzdvorilejsi, najsarmantnejsi, najtaktnejsi gentleman na svete, aj v jeho mysli si uz vyzlecena bola, bez ohladu na jeho schopnost skryvat to.
vy si totiz spajate dve diametralne odlisne veci do jednej. situacia A: velmi, velmi sa s tebou chcem vyspat. a tym to hasne. situacia B: velmi, velmi sa s tebou chcem vyspat, no tiez sa mi paci tvoja povaha a rad by som s tebou viedol zmysluplny vztah. nie, nieje to to iste. vy sa vsak tvarite, ze je. bez ohladu na to, aka si inteligentna, aky mas charakter, zivotne ciele, blablablawhatever a aky krasny spolocny zivot si s tebou viem predstavit, sa pudovej myslienke na sex s tebou nevyhnem. a tu nastupuje na scenu herectvo. ak ma prekuknes (co prekuknes, ja to viem, lebo by si bola totalne sprosta ak by si to neprekukla), tak ma nebudes chciet. preco vlastne? preco je tak velmi dolezite, aby som to vedel zakryt? ty vies, ze sa s tebou chcem (okrem ineho) vyspat, ja viem, ze to ty vies, tak aky ma zmysel predstierat opak?
podciarknute a zhrnute, chalani chcu sex. deal with it. ak teda pre vas vysnivany vztah nieje dolezita pretvarka, mali by ste si partnera vyberat na zaklade vsetkych ostatnych vlastnosti.
@notme Asi to bude tým, že som takého, ktorý by ma okúzlil ešte nestretla.. Alebo možno aj áno ale prevládla moja paranoja, že chalan to celé hrá len kvôli tomu jednému. Ako mám zistiť že to tak nie je? Nemám zdravý úsudok v tomto a ešte aj neviem čo chcem. Boha ale keď ja chcem byť v tomto ten nadriadený a nie ten využitý. A ešte sa mi aj nechce čakať. Byť ženou je tak otravné a obmedzujúce. Chcem byť chlapec a pretiahnuť všetko čo sa pohne. No, jediné čo mi ostáva je si to v hlave ujasniť. Ironicky mi v tom niektoré komentáre naozaj pomáhajú lebo ja o týchto veciach ozaj nič neviem.
Btw nejde mi gramatika, matika, anglina, fyzika a ešte zopár predmetov ale nie som trúbka s ktorou sa nemáš o čom porozprávať lebo má v hlave nasraté.
ved je to simple ako som uz naznacil, nikto, kto to robi kvoli sexu, do toho nevlozi privelku namahu. po lopate povedane, ak mu nedas pol roka a on sa ti bude aj napriek tomu aktivne venovat, tak je to jasne. ak prestane, tak je to tiez jasne.
ale ved sa nemas kam ponahlat, lepsie ziaden vztah nez napicu vztah...hahaa..toto si stale opakujem, ktovie, ci to je objektivne...
kazdopadne sex je fajn, no nieje to priorita. dost ma desila predstava, ze by som sa jedneho krasneho rana zobudil s obruckou na ruke a uvedomil si, ze vedla mna lezi duta pica, ktoru som si vzal len kvoli dobremu sexu. nietonietonie. na druhej strane, bez fyzickej pritazlivosti to tiez nejde, darmo...
@46 dopyce, to co som napisal...teraz si budes mysliet, ze mas hrat nedostupnu. nienie, tak som to nemyslel. pod pojmom "aktivne venovat" som nemyslel situaciu, ze on bude pol roka iniciativny, bude sa nonstop ozyvat prvy, pozyvat ta von atd atd, zatial co ty budes struhat drsnu formu, len aby si sa uistila, ze ta nechce len na sex. to by sa na to vyjebal kazdy. ak si snim v kontakte rada, nic na celom svete ti nebrani vo vytvarani vlastnej iniciativy. predsa nebudes ako niektore miestne intelektualky: "tak velmi sa mi paci, vzdy sa mi ozyval prvy, dokazal kreativne reagovat na moje jebnute jednoslovne odpovede... no uz tyzden sa mi neozval, asi sa mu nepacim. ja? no ja mu predsa prva pisat nebudem, to je pod moju uroven!". zabijes dve muchy jednou ranou - typek sa neobesi na vesiaku kvoli pocitu, ze vsetka snaha o udrziavanie kontaktu je len z jeho strany a taktiez uvidis, ci ma zaujem travit s tebou cas aj napriek tomu, ze mu nedas.
Trosku zrazit hrebienok by ti nezaskodilo, hlavne ze pises aka si inteligentna ale gramatiku mas jak druhak na zakladke. Ked sa takymto stylom "som pekna inteligentna a mam taku postavu ze ma kazdy chce pojebat" prezentujes aj v reale tak sa necudujem ze ta na nic ine nechcu. Vyzarovanie spravi vela, trosku pokory by bolo na mieste
p.s. laska neni pinzeta vysypana v kabelke aby sa hladala
@lovingmemory true a pritom je to take jednoduche, len zozaciatku trosku zahrat ] ale potom su svine pretvaracske nie? uprimnost sa nenosi, pretvarka tiez nie, nevyhovies ^^, @innocentone ked bude typek chciet, nezistis, ci ta chce do postele, alebo nie, jedine po case, ked mu nedas, nemozem tomu uverit, ze to pisem, ale musis ho ponatahovat @h8u rambo kasa?
@method chapem co chces povedat, ale ja taka nie som, mne moze muz vyhoviet, nebude potom pretvaracska svina. to som nikde nepisala. a uprimnost sa nosi, ale ked proste sa vôbec nehanbi mi povedat, ze chce zacat sexom a nechce vztah tak ja o take kratke romaniky nemam zaujem, viem, co chcem...a to ze hned neskoci s cudzou babou do postele z baby nerobi v ziadnom pripade nerozhodnu picu.
@innocentone mne to celé príde, že máš proste len nejaké nároky ako každý a robíš z toho zbytočne vedu. Nejebe ti preto, nezľavuj z nich len aby si niekoho mala a ži si tak ako doteraz.
@lovingmemory chlapi idu vzdy najprv cez postel preto, lebo friendzone je humus a navyse kopa zien tiez ked ide po chalanovi, tak mysli v prvom rade na sex (alebo prachy ) ale nechapem, ze preco by si nemohla s chlapom chodit trebars polroka a jednoducho s nim nemat sex...to vzdy, ked ides s chlapom von, tak myslis na to, ako mysli na sex a nedokazala by si sa tomu branit ci co? ci ty hned po hodinovom rozhovore si nadrzana jak sykroka a nedokazes sa ovladat, takze chlap by ta uz lahko dostal do postele?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Vlastne, tú paranoju mám úplne pri všetkých. Ale som si vedomá aké mám telo a viem aj, aký sú chlapci v mojom veku. A neviem si pomôcť. Neviem sa zbaviť tejto prekážky.
A aj keď si z niekym píšem, tak začnem prekypovať svojou dokonalou schopnosťou čokoľvek potencionálne svojimi rečami zničiť a vycúvať s toho.
Asi ozaj niečo bude na tom, že nevieme čo chceme. Chcem inteligentného pohladného týpka ktorý mi zavorí ústa keď sa budem snažiť s toho vycúvať.
No ja mám fakt v sebe nejaký blok alebo čo. Čiže aj keď sa nejaký taký nájde zatvorím mu ústa ja a to skôr, než "stihne čokoľvek povedať". Prečo mi takto jebe viete to niekto vysvetliť?
Aj ked ma pobavilo, ako si sa zhodnotila, ze si pekna a inteligentna, neber nasledujucu vetu ako urazku. Niektore zeny su jak taky psicek, ktoreho treba vziat a zbalit a ukazat mu co chce. Ja osobne take zeny rad nemam, ked budem chciet psa, kupim si psa.
A sex je vrcholom vzťahu medzi mužom a ženou,vrchol a dôkaz absolútnej lásky a porozumenia.Musíš prijať súlož ako jeden zo zmyslov lásky.
Ale už som si uvedomila , že ak si za ciel stanovím v podstate, to isté nemôžem z toho výjsť ako porazený. Bože aké je to jednoduché keď má v tom človek zrazu jasno!
Ide len o to,že sexuálny život vplýva priamo na kvalitu vzťahu.
@Lovingmemory Že! Prečo slintáš fuj, šak si jasný hneď od pohľadu, aspoň sa tvár menej nápadne kokos. Prečo sa prosto len nemôžeme kamošiť a spávať spolu?
Ja nechcem aby sa na druhej strane mesta nejaký polointeligentný diskotékový gádžo vytešoval z toho "akú čajku dal cez víkend dole" a chválil sa s tým svojim ďalším ujebaným kamarátom a ja budem na seba len že... what the fuck? Really?!
@rocafella Nie som pekná, klamala som.
Aj tak je najhlavnejšia povaha
Ale veď pohoda
Podľa mňa nejde o to, že si nevieš nájsť chlapca... ale asi si ešte nestretla nejakého, o ktorého by si mala reálny záujem.
@Magnet aby ste mali co rozmotávať
ale vazne, zmier sa s tym, ze ak si pekna, tak budes chalanov pritahovat v prvom rade vzhladom. ak ta uvidim na ulici, myslis, ze ma zaujimes svojou inteligenciou? alebo zmyslom pre humor? bezchybnou povahou, ci dokonalym charakterom? no veru, ze nie. na prvy pohlad si vsimnem vzhlad. ak sa k tebe ozvem, je to prave kvoli vzhladu. ano, je to fuj, povrchne, ocividne, ale je to tak. viem to ja, vies to ty, vie to uplne kazdy. ale hlupe spolocenske normy nas aj napriek tomu nutia predstierat, ze to tak nieje.
nuz, co dalej? zacnete komunikovat a uvidi sa...nemozem rozpravat za vsetkych, ale ziadny z kurevnikov ktorych poznam nevenuje potencialnej jednorazovke prilis vela casu a usilia. v praxi to znamena, ze ak nemate o com, tak ta fakt chcel bud len na sex, alebo sa k sebe nehodite. anyway, nic z toho nebude. a ak predsa len mate o com, musis sa proste zmierit s tym, ze si ho zaujala vzhladom.
tolko teoria. v praxi ale po svete chodi sialene mnozstvo kokotov a tak je dost dobre mozne, ze si normalneho chalana este nestretla.
vy si totiz spajate dve diametralne odlisne veci do jednej. situacia A: velmi, velmi sa s tebou chcem vyspat. a tym to hasne. situacia B: velmi, velmi sa s tebou chcem vyspat, no tiez sa mi paci tvoja povaha a rad by som s tebou viedol zmysluplny vztah. nie, nieje to to iste. vy sa vsak tvarite, ze je. bez ohladu na to, aka si inteligentna, aky mas charakter, zivotne ciele, blablablawhatever a aky krasny spolocny zivot si s tebou viem predstavit, sa pudovej myslienke na sex s tebou nevyhnem. a tu nastupuje na scenu herectvo. ak ma prekuknes (co prekuknes, ja to viem, lebo by si bola totalne sprosta ak by si to neprekukla), tak ma nebudes chciet. preco vlastne? preco je tak velmi dolezite, aby som to vedel zakryt? ty vies, ze sa s tebou chcem (okrem ineho) vyspat, ja viem, ze to ty vies, tak aky ma zmysel predstierat opak?
podciarknute a zhrnute, chalani chcu sex. deal with it. ak teda pre vas vysnivany vztah nieje dolezita pretvarka, mali by ste si partnera vyberat na zaklade vsetkych ostatnych vlastnosti.
Btw nejde mi gramatika, matika, anglina, fyzika a ešte zopár predmetov ale nie som trúbka s ktorou sa nemáš o čom porozprávať lebo má v hlave nasraté.
ale ved sa nemas kam ponahlat, lepsie ziaden vztah nez napicu vztah...hahaa..toto si stale opakujem, ktovie, ci to je objektivne...
kazdopadne sex je fajn, no nieje to priorita. dost ma desila predstava, ze by som sa jedneho krasneho rana zobudil s obruckou na ruke a uvedomil si, ze vedla mna lezi duta pica, ktoru som si vzal len kvoli dobremu sexu. nietonietonie. na druhej strane, bez fyzickej pritazlivosti to tiez nejde, darmo...
p.s. laska neni pinzeta vysypana v kabelke aby sa hladala
@innocentone ked bude typek chciet, nezistis, ci ta chce do postele, alebo nie, jedine po case, ked mu nedas, nemozem tomu uverit, ze to pisem, ale musis ho ponatahovat
@h8u rambo kasa?