Aj vám sa to už stalo? že ste vôbec nevnímali,a zrazu ste zistili ,že ste spravili niečo o čom ani neviete ? mne sa to stáva často.. napr. minule som tak usilovne nad niečím premýšľala až som sa pozabudla a do vody som si namiesto sirupu,nasypala grank
Ja mam skor problem, ze niektore moje cinnosti su uz natolko automatizovane, ze ked pride nejaka vonkajsia zmena , prehliadnem ju.
Napriklad rano som vstal, umyl som sa, spravil som si kavu, obliekol som sa isiel som na vlak, ktory chodi z nastupista 3 kolaji 106. Lenze v ten den isiel z kolaje 104 Vlaky sa vymenili a ja som sa previezol do Serede
Moj zivot zaznamenal viac zlomovych zmien ako rokov, co som na svete, preto sa snazim urobit si aspon z niektorych veci stereotyp. Lebo je to pre mna vzacne , ale obcas na to doplatim.
:ˇ)....to bude tym ze robime wela weci naraaz a sme taak vysoko inteligentny ze nas mozog mysli popredu :ˇ)ale telo pozadu a potom to taakto dopadne....
mne sa to stáva brutálne často ...že nevnímam ,čo urobím ..napríklad ,idem ssi ožehliť veci do školy ,ja to spravím ,ale kedže som myšlienkami inde ,tak ráno vstanem so stresom ,či sú ožehlené ..ale aj iné veci =/je to bežné neboj
ked si dávam cereálie, tak sa mi pravidelne stáva, že cereálie vložim do chladničky a mlieko do skrine.. alebo, že idem do obchodu si kupiť žranicu a vlastne ani neviem o sebe a podvedome kupim to, čo treba
vcera prisli do prace majitelia namontovat na skrinky sklenene dvierka (do teraz to boli len policky) a stale som si tam davala telefony a kluce.. ked prisli, tak som to rychlo spratala s tym, že on tam ide montovat... zabudla som kam som to spratala inak strasna hanba hladat sluzobny mobil a kluce od predajne pred majitelmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
namiesto toho aby som si nabrala jedlo dám vidličku do pohára
Idem so špinavým prádlom v rukách do kúpelne, pridem do kupelne a ani za nič si neviem spomenuť na čo som tam prišla a to pradlo dam nas5 do izby
atd.. rozne
Napriklad rano som vstal, umyl som sa, spravil som si kavu, obliekol som sa isiel som na vlak, ktory chodi z nastupista 3 kolaji 106. Lenze v ten den isiel z kolaje 104 Vlaky sa vymenili a ja som sa previezol do Serede
Moj zivot zaznamenal viac zlomovych zmien ako rokov, co som na svete, preto sa snazim urobit si aspon z niektorych veci stereotyp. Lebo je to pre mna vzacne , ale obcas na to doplatim.
...ale inak som OK