Čaute, mám jeden nevyriešený problém z minulosti.. jedná sa o moju bývalú priateľku s ktorou som chodil 2.5 roka.. v skratke jej rodičia bránia nášmu vzťahu a vďaka ním sme sa násilne museli rozísť.. kvôli tomu, že moja bývala je naviazaná na svoju matku
mám 23 rokov ona ma 20. Ako sme sa rozišli znášal som to tažko. Po pár mesiacoch sa mi ozvala byvala, že je jej to lúto, rok sme spolu chodili na "tajnáša" no bol to pre nu neskutočny stres, rozpadlo sa to ako domček z karát.. oddelili sme sa od seba, každý šiel vlastnou cestou.. aj ked som na to stále myslel a tažko sa z toho dostával pravdepodobne aj ona pretože sa mi vždy po 2 mesiacoch ozvala.. z ničoho nič, a všetko tam bolo tie iste city ako na začiatku.. vzdy ma to zmohlo a prepadol som citom. stretavali sme sa tak tyžden ako keby sme spolu chodili, sex všetko... a zrazu že ono to takto pokračovať nemôže.. čo ked nás uvidia čo spravím.. ked mi dali jasne najavo že bud ty alebo moja rodina.. a takto sa to opakuje.. cca každe dva mesiace a fakt už mi z toho šibe.. cely problem bol zakorenený v tom, že som sa nemusel s jej bratom... zvykli sme sa trošku hádať ked sme boli u nej doma.. proste bežná hádka o blbosti.. a ked bol doma jej brat tak došiel ako velky pán za nami a išiel to tam riešiť.. proste sme si nesadli s jej bratom a ten urgoval na svoju mamu a mama ma moc nad svojou dcérou až ju zlomila... tým chcem povedať, že sa obaja stále chceme.. no bráni nám v tom daný problem... stretli ste sa už niekto s niečim podobným ? ak áno budem rád za vaš názor, prípadne vyriešenie problemu.. skúšal som toho dosť. ĎAKUJEM
Jedine ist do vlastneho. Ona musi ist stebou s vlastneho rozhodnutia. Jej rodicia to raz budu aj tak respektovat. Alebo budu musiet, led nebudu chciet nicit zivot svojej dcere. ... Čiže Prenájom. Domov chodiť málo a na krátko, lebo by ju tam len prehovarali istbod teba a bol byvto velky psychicky tlak. Teda az pokym sa to nezlepsi a nevyjasnia si veci.
Ale to zalezi od nej uz vtedy. Ak studujete tak si dajte pravidelnu brigadu a ist byvat spolu. Ine riesenia nemaju zmysel. Iba takto uvidia ze to mysli vazne, a ak by aj boli protivni nadalej, tak po takych 5 rokoch by sa to zlepsilo 100%. Staci aby vam to klapalo.
@xxar3s to je síce pravda, ale mi len povedz, ako si 20 ročná vie dovoliť kupiť a platiť byt so všetkými položkami, čo to obnáša plus mať trvalú prácu bez prerušenia. keby sa splnali tieto kriteria, neverím, žeby bol nejaký problém. dvom ľudom, ktorý si platia výdavky, nemá brániť nikto. teda problém je si myslím s touto položkou. a pokiaľ bývaš s niekým pod jednou strechou, tiež je to problém. a dalšia vec, rodičia majú právo ešte poradiť, nakoľko nie je veľká šanca, že s nou budeš do smrti. kedysi 18 roční vedeli, že spolu budú naozaj navždy, ale pozri sa na dobu dnes. vieš zaručiť že s nou budeš aj o 30 rokov? to sotva. miesto toho by som si na tvojom mieste ešte akosi inak zariadil život, naplno pracoval, aby si bol finančne nezávislý. pre mna je neprípustné, napriek tomu, že chodím na týždnovky, aby som platil hypotéku. to je problém mladých. kúpiť najdrahšie, žiť na úver. tieto veci sa snaž v mysli eliminovať, aby si mal na základné životné potreby. hovorím všeobecne, neviem či to je tvoj prípad.
Kasli na nu. Bab je jak hviezd na oblohe, ale mamu mas len jednu. Laska nie je o bolesti, ale o dobrych pocitoch. S nou len trpis a trapis tym aj svoju mamu. Sa neplati.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale to zalezi od nej uz vtedy. Ak studujete tak si dajte pravidelnu brigadu a ist byvat spolu. Ine riesenia nemaju zmysel. Iba takto uvidia ze to mysli vazne, a ak by aj boli protivni nadalej, tak po takych 5 rokoch by sa to zlepsilo 100%. Staci aby vam to klapalo.