aj tak si stále myslím, že dizajnovú zmenu netreba. a áno, sľubovať a nestihnúť nie je rozumné, pokiaľ Tomáš aspoň trochu pozná mentalitu svojich užívateľov. radšej to mohol celé celkom dokončiť, a potom len upozorniť, že príde zmena a potom ju hneď nastaviť...veď nikto nič nečakal, ľudia začali čakať, až keď sa to napísalo. prečo sa to nemohlo napísať hotové?
(ak za tým bolo niečo zaujímavjšie, že sa to muselo oznamovať, tak ja nič, len tomu nerozumiem, ale mne nový birdz absolútne nechýba)
akože. Ten nový birdz by nikto neočakával a každý by tu nechal tomaša na pokoji ak by tam zbytočne nepísali že príde nový birdz. Fakt nechápem prečo to tam zbytočne napísali a potom to nedodržia. Takto sa len strápnili
Podla mna zmena uz davno nastala a vsetko je spustene, len birdz je tak strasne pomaly, ze kym sa nam to bude zobrazovat po novom to bude este dllllhoooo trvat
@miki24 tak to docvakne asi každému že to má nejaké muchy. Ale on ako človek čo nerobí prvú stránku by už mohol vedieť v tomto chodiť. Mal tie muchy vychytať a potom to sem nahodiť. A nie že oznámi že bude nový birdz v presný dátum a potom to takto dopadne.
nejako ma nový birdz a nejaké červené vetičky o tom, že to začína nevzrušujú. keďže sa sem chodím len baviť tak má nejaké vymazávanie priateľov alebo, čo chcete mať na novom birdzi nezaujíma.
a myslím, že takéto fórka ničomu nepomôžu a ako som minule počula tomáša tak sa akurát tak na vás vyjebe lebo ste pičusi! teda možno nadával, že som pičus ja toto ešte neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
vcelku by ma potesilo keby sa @tomas vyjadril alebo aspon vymazal tie riadky
mohli prejst na zmenu bez nejakeho upozornovania dopredu
fakt by sa k tomu mohol niekto vyjadrit, lebo je trapne -.-
(ak za tým bolo niečo zaujímavjšie, že sa to muselo oznamovať, tak ja nič, len tomu nerozumiem, ale mne nový birdz absolútne nechýba)
ale k téme - ten "oznam" mi tam už vadí, a ako tu už bolo spomenuté, je to trápne
a myslím, že takéto fórka ničomu nepomôžu a ako som minule počula tomáša tak sa akurát tak na vás vyjebe lebo ste pičusi! teda možno nadával, že som pičus ja toto ešte neviem