tak mam ich v prdeli. jedine ked sedim dakde v bare a ide daco tvrdsie ten pohlad na neho jak sa tvari ze ma v ruke gitaru a jebe s tou hlavou hore dole je podla mna traposina najhrubsieho zrna
A... metalisti sami o sebe trapni istotne nie su. Zalezi na jedincovi. Rovnako trapny moze hociktory raper, emak, ale aj metalista, samozrejme. Nemozno ich vsak hadzat do jedneho vreca... presne tak ako vsetko...
Ja nedokážem pochopiť, prečo sa stále musí rozoberať kto je trápny, či už je to emák, hiphopper, metalista, punkáč alebo bárs kto. Počúvajte si každý čo sa vám páči a držte huby, nekydajte do ostatných..a keď chcete kydať, tak to povedzte do očí, nie v dementných diskusiách ktoré často svedčia jedine o IQ zakladatela a nie o tom, aký sú metalisti "trápnY" ...
KKTSKA diskusia ja som metalista, ked hra tvrda hudba tvarim sa ako keby som mal gitaru v rukach preco ? pretoze tu hudbu prezivam a viem sa do nej v citit, je koncert ja jediny metlim, potom sa pridaju ostatny, preco prvy ? nezaujima ma to co si o mne kto mysli uzivam si zivot naplno a robim vsetko co mi je dostupne preto idem prvy metlit aj ked som tam chvilu sam. Trapny je podla mna clovek ten, ktorý podla toho čo ten druhý robí ho aj hodnotí že jemu sa to zdá trápne.... hovadiny sa tu píšu, ľudia kedy vyrastiete ? kedy si uvedomíte zmysel života aspon čiastočne, začnete si uvedomovať ostatné veci ? len asi podaktorí nie lebo maju hroznú vadu z detstva ktorá im do teraz ostala.... Napríklad vcera som sa naucil robiť pentagram s gumičky na ruke a neska som si kupil šarkana... a čo som skoro dospely idem sa hrať so šarkanom neska, no a čo. !!! HEAVY METAL DAZE, WARRIORS OF THE WORLD....
ja som nehodnotil tvoju hudbu. niektore pesnicky su dokonca pocuvatelne. len mi pride smiesne ze sedim v bare a je klud a odrazu ide nieco metalove a 5 ludi jak na pokyn zacnu drzat imaginarnu gitaru a nahadzovat s hlavou hore dole. ake prezivanie mas v hlave ked vecsina textov je drsne pesimisticka?
Keby ten text bol aj satanisticky tak ma mi to nic hehovori ja som hlavne HUDOBNY maniak nie textovy.... aj ked text musi byt DOBRY aby bola DOBRA hudba !
K zakladateľovi diskusie: zaujímevé, že to sem píše človek, ktorý má v profile najmň metalovú hudbu...
trápnI sú predovšetkým tí, ktorí nevedia gramatiku
INFERNUS: prečo? to je jednoduché- nejakému pubertiakovi nejaký ten metalista/raper/punker nejako ublížil a potrebuje to zo seba vyventilovať von a tak sa teda ide strápňovať na takéto fóra
K zakladateľovi diskusie: zaujímavé, že to sem píše človek, ktorý má v profile najmä metalovú hudbu...
INFERNUS: prečo? to je jednoduché- nejakému pubertiakovi nejaký ten metalista/raper/punker nejako ublížil a potrebuje to zo seba vyventilovať von a tak sa teda ide strápňovať na takéto fóra
metlaci trapni nie su...trapni u ti co sa na nich hraju (aj ked takych moc teda nie je!...narozdiel od takych hiphopovych pozerov ktorych asi klonuju ze ich je vsade tolko vela) ale metlaci ked uz zovseobecnujeme su super
Ako ktori, ked to clovek tvrdi o sebe pretoze je prenho pritazlive zaradit sa do tej komunity je to ubohe a trapne...ked niekto tu hudbu ma uprimne rad je to ina vec.....
jednoznacnie nie nech sa poztre na seba daky hopkac .... ved aj tak mi je jedno co sai kto o mne mysli .... mam na haku , no metal je skvela hudba a styl no niektore inviidua vobec bohuzial aj ked sa moc snazia nikdy nedosiahnu toho co sa nazyva metalovy styl ....
Taký ľudia sú trápny čo im prepne že odrazú sú metalistami, potom im zase prepne a sú skinheadmi a zase im prepne a sú reperi....
A čo sa týka Hip Hopu a metálu tak neviem ako to môže všedko čo sa týka metlákov byť trápne ke´d už ten názov metal nie je tak detinsky a sprosty ako názov Hip Hop.... A Aj tak Hip Hoperi chuj vedia čo je pravý Hip Hop... Som metlák a jediny Hip hop ktorý by som v živote niekedy uznal je Cipress Hill... Nie totie sračky 50 Cent čo je v podstate hlúpy vygumovany americky kokot ,čo si kurva myslý že na Slovensku je vojna... Tupac to bol vajčiak jeho klipy sa odohrávali na ulici v chudobe medzi nižšiou vrstvou ameriky, medzi chudobnými ľuďmi, ktorý sú rozhodne vzdelanejší ako ktorýkoľvek americký buran. Jeho klipi neboli tak debilne jak u ostatnývh kde nejaky neger ovešany reťazmi sa rozváža na Lamborgini, vojde do nejakého noble podniku, rozhadzuje tam dolláre, chlastá bieleho rusa a oblapáva za piču každú jednú kurvu čo tam je.....
ja si myslim, ze su tazko obmedzeni.. aspon vacsina
nema nic proti tej hudbe, sama ju pocuvam, aj ked tie klasickejsie veci, aj koncertov mam az az za sebou, ale jedna vec je vzdy rovnaka. Tvaria sa tam vsetci temne, a ako nadludia. Pokial si stale metalista, ale pocuvash nieco ine, napr ja mam rada speed a ty heavy metal, uz som sprosta pi
Proste, mne su ti ludia na smiech a najviac ma pobavi veta ja neverim v Boha, ale ako mozesh verit v Satana, ked v Boha nie? jedna a dva su tri, a to si nadludia s tvarami vecne zamracenymi spocitat nevedia
Moja takých "satanistou" som spoznal tiež veľa ale stretol som aj takých satanistou čo povedali že Boh musí existovať pretože keby nebol Boh tak nemajú svoje knieža exilu.
neviem, ked som mala desat letela som na chlapov s dlhymi vlasmi lebo som bola ortodoxna metalistka.. ale uz od vtedy presiel nejaky ten rok a ako nestranny pozorovatel mi ostal tento pocit z tych ludi
proste mi pridu taki vtipni
voci hudbe nic nemam.. Najma ked na podiu skacka dredkosh Cavalera
Kazdy je iny a uprednostnuje iny druh hudby...Tak isto aj metalisti. Uctievaju svoju hudbu a svoj styl a nitko by im to nemal brat. Vzdy je lepsi podla mna metalovy styl ako hip-hopovy...ktory je len o velikych gatoch a trikach, arogancii....a hlavne o tych "duchaplnych" textoch v piesnach od nejakych raperov, kde to proste uz bez nadavok ani nejde. (dfm ze sa nitko neurazil....)
tak pozrite sa ja som tiez metalista a vobec sa neobliekam ako metalista a naozaj zalezi na tom ze aky metalisti ale to uz aj zalezi od povahy cloveka.
tato debata je na hovno...kazdy si bude dalej mysliet svoje...kazdemu sa zda byt nieco ine trapne niekomu metal lebo je to vraj krik a blablabla a inym zas hiphop v ktorom maju zadky na kolenach
A ze metal ma pesimisticke texty? mam ja zacat nadavat na hiphop o ich textoch? kazdy ma svoj styl ...ja pocuvam metal ale mam kamosov hiphoperov a je mi s nimi fajn a je mi jedno ako sa obliekaju ci pocuvaju hlavne ze su v poho...
Ano, metalisti su trapni A to z jedneho dovodu. Vacsina ludi, co pocuvaju metal, o sebe nevyhlasuje ze su metalisti. Za metalistov sa oznacuju iba owce (odborny termin .
aspon niekto to pochopil tato diskusia bola myslena maximalne ironicky. ale necakal som ze to par vygumovanych kokotov zoberie vazne
@texty : radsej pocuvat o tom ako sme v pici ako o tom ako mi niekto jebal matku.
@metalista : som maximalne alergicky ked ma niekto tak nazve... preco? lebo skatulkuju sa iba slaboduchy blbeckovia,poozery a ina chamrad. a nepocuvam len "metal" ale aj napr. jazz,blues, indie, dnb takze tak.. mno
a ja mam v pici co si kto pocuva pokial to nieje moj sused/brat/sestra/mama/whatever vo vzdialenosti max 50 m peace n love
ja som metalista, a co ? paci sa mi ako sa obliekaju chcem sa tak obliekat tiez a moji kamosi si myslia ze som trapny lebo idem po ulici pocuvam hudbu ktoru mam rad kivem hlavou ale co je to moj svet a mam v riti tych ktory mi ho chcu skazit tiez mi je jedno kto co pocuva ale HIP HOp fakt nezansam lebo je to len chujovina vyrobena na kompe ...
Pre mňa sú všetky tieto skupiny, podskupiny, zoskupenia a píčoviny trápne. Sa strčte všetci do prdele či ste metalisti, hiphoperi, emo, piča, gay, lesba atd.
metla ostane vzdy hudbou ktora sa bude pocuvat hip hop zachvilu zanikne lebo pesnicka ma 1rok a je uz stara ale co metalova pesnicka ma 30-40 rokov a stale sa pocuvaju a tak to ostane aj strasne dlho...
trapni su ti, ktori si o druhych myslia ze su trapni ja si to nemyslim o nikom, ze je trapny, kazdemu sa paci to svoje, jedine co prehlasujem, je len ze neviem ako to moze niekto pocuvat
Pamatam sa na dobu, ked cirkev kricala na plne hrdlo, "Metalova hudba je hudba satanova"alebo nazov popularnej a skvelej kapely AC/DC prekladali ako "Anti-Christ/Death to Christ" alebo tiez "After Christ/Devil Comes" Samozrejme toto popreli aj Clenovia a zakladatelia Angust Young a jeho brat Malcolm. AC/DC su skvely, kazdy pozna ich T.N.T alebo Thunderstruck. Nebudem Vam radsej ani pisat, co som si vytrpel za taketo kapely. A takisto Iron Maiden a ich 666 alebo Fear of the dark Super skladby Bruce.
A teraz co nevidim??!! Krestanska kapela Sluzobnici najvyssieho hra styl, ktori jej clenovia sami oznacuju za "hard metal" aj ked si myslim, ze by malo ist o Christian metal alebo White metal. Nie su skor tito krestania trapni??!! Odpovedzte si sami. A este tvrdia, ze vsetko je na oslavu Boha!! Toto je skutocne trapne!!
Moj styl je bleck, death, viking,speed, power a nejaky ten gothic metal
trapny moze byt kazdy...ale vacsinou su trapni hopkaci...metlaci su v pohode. samozrejme nie kazdy...ale percentualne to tak urcite je...to je do oci bijuce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
A mimochodom ja pocuvam metal tiez.
tak ako moze byt trapny nejaky metalista, moze byt trapny aj raper, diskac, punkac a hocikto iny..
A... metalisti sami o sebe trapni istotne nie su. Zalezi na jedincovi. Rovnako trapny moze hociktory raper, emak, ale aj metalista, samozrejme. Nemozno ich vsak hadzat do jedneho vreca... presne tak ako vsetko...
ta to trapi?ci co
lebo par tem do zadu vo filozofovani sa niekto rozdrapoval ze stale nadavame na druhych. tak som dal prilezitost nech si zanadavaju aj oni
Ja som Metalista ty kokot máš stým problém!!!!?
A čo sa týka Hip Hopu a metálu tak neviem ako to môže všedko čo sa týka metlákov byť trápne ke´d už ten názov metal nie je tak detinsky a sprosty ako názov Hip Hop.... A Aj tak Hip Hoperi chuj vedia čo je pravý Hip Hop... Som metlák a jediny Hip hop ktorý by som v živote niekedy uznal je Cipress Hill... Nie totie sračky 50 Cent čo je v podstate hlúpy vygumovany americky kokot ,čo si kurva myslý že na Slovensku je vojna... Tupac to bol vajčiak jeho klipy sa odohrávali na ulici v chudobe medzi nižšiou vrstvou ameriky, medzi chudobnými ľuďmi, ktorý sú rozhodne vzdelanejší ako ktorýkoľvek americký buran. Jeho klipi neboli tak debilne jak u ostatnývh kde nejaky neger ovešany reťazmi sa rozváža na Lamborgini, vojde do nejakého noble podniku, rozhadzuje tam dolláre, chlastá bieleho rusa a oblapáva za piču každú jednú kurvu čo tam je.....
nema nic proti tej hudbe, sama ju pocuvam, aj ked tie klasickejsie veci, aj koncertov mam az az za sebou, ale jedna vec je vzdy rovnaka. Tvaria sa tam vsetci temne, a ako nadludia. Pokial si stale metalista, ale pocuvash nieco ine, napr ja mam rada speed a ty heavy metal, uz som sprosta pi
Proste, mne su ti ludia na smiech a najviac ma pobavi veta ja neverim v Boha, ale ako mozesh verit v Satana, ked v Boha nie? jedna a dva su tri, a to si nadludia s tvarami vecne zamracenymi spocitat nevedia
Skôr sa netvária jak ľudia a to je na metalistoch tak lákavé že sú iní...
Moja takých "satanistou" som spoznal tiež veľa ale stretol som aj takých satanistou čo povedali že Boh musí existovať pretože keby nebol Boh tak nemajú svoje knieža exilu.
proste mi pridu taki vtipni
voci hudbe nic nemam.. Najma ked na podiu skacka dredkosh Cavalera
Tak mňa to potešilo máš u mňa hitíka.
a nejste nahodou jebnutí že sa hadate na zaklade hudobneho štylu že kto neni cool? kokoti!
Kazdy ma rad nieco ine a je pod vplyvom inych vecii. Takze diskusie podobneho typu neuznavam
A ze metal ma pesimisticke texty? mam ja zacat nadavat na hiphop o ich textoch? kazdy ma svoj styl ...ja pocuvam metal ale mam kamosov hiphoperov a je mi s nimi fajn a je mi jedno ako sa obliekaju ci pocuvaju hlavne ze su v poho...
taketo diskusie su traaapne ...
Cize preto su metalisti trapni.
SME TRAPNI POTOM VSECI mi z toho vychadza!
aspon niekto to pochopil tato diskusia bola myslena maximalne ironicky. ale necakal som ze to par vygumovanych kokotov zoberie vazne
@texty : radsej pocuvat o tom ako sme v pici ako o tom ako mi niekto jebal matku.
@metalista : som maximalne alergicky ked ma niekto tak nazve... preco? lebo skatulkuju sa iba slaboduchy blbeckovia,poozery a ina chamrad. a nepocuvam len "metal" ale aj napr. jazz,blues, indie, dnb takze tak.. mno
a ja mam v pici co si kto pocuva pokial to nieje moj sused/brat/sestra/mama/whatever vo vzdialenosti max 50 m peace n love
ELECTRO navždy!
A teraz co nevidim??!! Krestanska kapela Sluzobnici najvyssieho hra styl, ktori jej clenovia sami oznacuju za "hard metal" aj ked si myslim, ze by malo ist o Christian metal alebo White metal. Nie su skor tito krestania trapni??!! Odpovedzte si sami. A este tvrdia, ze vsetko je na oslavu Boha!! Toto je skutocne trapne!!
Moj styl je bleck, death, viking,speed, power a nejaky ten gothic metal
A vidim, ze v zapale pisania som napisal bleck a nie black.
tak to su potom kokoti oni a nie metalisti!! Metal FOREVER