Nechápem dievčatká. Teda pomaly "ženy" vo veku 12-15 rokov. Ako sa môžu tatko zhovadovať ? Všade myslím. Na ulici chodia ako veľké dámy , maľujú sa až nepekne, a chľascú. Nie pijú , to je si myslím až alkoholizmus. Ja to fakt nechápem. Prečo si tak neužiť
myslim ze im ide len o to aby sa zapacili a aby boli ine...ked nemaju cim zaujat tak hladaju cestu po ktorej ist tak aby vynikli...bohuzial to vzdy nepadne na urodnu podu a z takychto sa nestavaju hodnotne zeny ale lacne baby na jednu noc...no uvedomuju si to az ked je uz neskoro....
ani nie ze nedostatok rozumu, toho rozumu v tom veku este nie je moc, ale skor doba... ja pred tymi 6,7 rokmi som nebola rozumna, tiez som myslela na kraviny, ale nemalovala som sa, vystredne som sa neobliekala, ani nerobila to co robia ony teraz,btw ja ani teraz nepijem, nepotrebujem "zaujat" takymto sposobom...je to dobou...podla mna...viac slobody...
@14@15 nj nevyjadria sa, lebo ten typ by sem len zadrel niečo v zmysle: "Ale ste tu šetci trápny chudáci a samé socky, vôbec neviete... a hybajte domov"
a teraz čakám ten príspevok: "A ty debil, čo sa staráš? to je naša vec "
no ty mas 16 cize by si ich mohla pochopit kusok .. piju lebo chcu zabudnut na skolu na zle veci, hovadia sa lebo chcu byt velke... no to je klasicka filozofia takych dievcat
no...ja tiez kazdy vecer ( skoro kazdy) stretavam popite dievcata... a tiez v rozpati 11-15 rokov... su mlade a nemaju skusenosti..nepaci sa mi ked na cely park alebo mesto vykrikuju sproste nadavky, a kazdym rozpravu ze NIESU opite... pritom nevedia ani chodit...
Vek kolem 14 je pri dievcatach ten, v ktorom si mysiel, ze su dospele (nerobim si srandu), fajcia, piju (alkoholizmus to neni, povacsine pije 10 takychto holiek za vecer to co ja sam, a to extra nepijem), a robia podobne veci, ktore vidia ...
A preto ma sere, ze sa este casto siri, ze holky su o 2 roky popredu vo vyspelosti...mozno to tak bolo, ale v tejto dobe to je uplna blbost...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale na take dievcatka z vysky srat
a teraz čakám ten príspevok: "A ty debil, čo sa staráš? to je naša vec "
myslim ze je to ta ubohost tych dievcat...
A preto ma sere, ze sa este casto siri, ze holky su o 2 roky popredu vo vyspelosti...mozno to tak bolo, ale v tejto dobe to je uplna blbost...
Len tolko