@dakkan máš pravdu pozrel som.... a stále som presvedčený že hovno o tom vieš
A čo je narutard?
A ninja or shinobi (忍者 or 忍び?) was a covert agent or mercenary of feudal Japan specializing in unorthodox arts of war. The functions of the ninja included espionage, sabotage, infiltration, and assassination, as well as open combat in certain situations.
Skúsme sa na text pozrieť podrobne:
Ninja je: špión, žoldák
Jeho funkcie: špionáž, sabotáž, infiltrácia, vražda
Tj. viac funkcí ako napríklad rytier alebo samuraj, ktorí iba bojovali, tj. zabíjali- vrahovia najímaní vládcami jedny
oh come ooon! čo je také kúl na pirátoch? smrdia, uhnívajú zaživa a sú ťažkopádni...ninjovia sú úplne madafakin badass s cat-like reflexami, a majú super zbrane a...a...a nie sú takí chlpatí *nod nod*
*rozmýšľa, kam ju ešte vlastné nelogické pochody dovedú, ale animáciu tancujúceho slona už zverejnila v dvoch anketách a viacej sa jej nechce*
@ygor , ked budeš velký staneš sa ninja (korytnačka) a budem ťa posielať na svojich nepriatelov! toť moj velký plán a potom sa už nik nebude s tebou hádať
@9 Hlavne že ty vieš všetko ninjovia sa neskrývali do tmy preto lebo boli zbabelí ale preto lebo neboli taký hlúpi a nevleteli oproti armáde zo zdvihnutým mečom namiesto sily používali aj rozum a nie len meč ti to vysvetlím takto vidíš slona on teba nie samuraj naňho zaútočí je mu jedno ako a kde aj tak zomrie samuraj na slona nemá pritom ninja si naňho pekne počká a podá si ho z hora na zraniteľnom mieste čo je na tom zbabelosť povieš mi??? A k tomu kedysi dávno bola bitka bojovaly tma ninjovia a samuraji ked samuraji napadli ninjov samurajov bolo asi 3x viac a ninjovia ich porazili aj v mnohonásobnej presile.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A čo je narutard?
A ninja or shinobi (忍者 or 忍び?) was a covert agent or mercenary of feudal Japan specializing in unorthodox arts of war. The functions of the ninja included espionage, sabotage, infiltration, and assassination, as well as open combat in certain situations.
Skúsme sa na text pozrieť podrobne:
Ninja je: špión, žoldák
Jeho funkcie: špionáž, sabotáž, infiltrácia, vražda
Tj. viac funkcí ako napríklad rytier alebo samuraj, ktorí iba bojovali, tj. zabíjali- vrahovia najímaní vládcami jedny
Navyše, ninja bojoval málo- na to je samurai, ninja je špión, ľahko ozbrojený (možno vôbec)
*rozmýšľa, kam ju ešte vlastné nelogické pochody dovedú, ale animáciu tancujúceho slona už zverejnila v dvoch anketách a viacej sa jej nechce*
@mixelle ja ninja nikdy nebudem Ale posielať ma môžeš, len ti to asi nepomôže....