ja myslím, že sa to dalo, ten test bol dosť divný, ja som B1, ale aj tak ale dalo sa to a sloh úplne pohodička a B2 všetci pripravení na esej a dajú im napísať o narodeninovej párty a test bol ťažký B2-kári??
dnes nam vynahradili ten vcerajsok mam taky pocit az na tie tucniaky to som teda necakala a tretiu cast pocuvania z ktorej mam skoro vsetko zle zato posledne cvicenie mam cele dobre...aspon sa to vykompenzovalo
test bol kadejaky ale dal sa, zase tam boli nejasnosti ako vcera a jendo uplne nove cvicenie, najdebilnejsie bolo asi to posledne o tom zazobanon majitelovi a jeho psovi ze ho dal pet sitterovi. to malo byt najlahsie, ale hotcom som tam popisal. Sloh bola pohodicka, narodeninova party, sa mi pisalo tak ako po slovensky, len na hovno ten limit 160-180 slov, uz som sral na skrtanie a odovzdal ani nevie m s kolkymi slovami, ale iste o dost viac hadam nebudu aj za to strhavat body ako sprostu.
no tak ta tretia cats pocuvania, to praveze byva lahke, ako aj vlani, len tu ten pako suslal akos plnou papulou, ale hadam som dobre popisal, sedelo mi vsteko, nema niekto spravne odpovede? ako vcera z tej slovenciny
@pettulqa Test sa celkom dal až na listening, ale ani ten nebol katastrofa. ibaže ja som tupá z listeningov v akomkoľvek jazyku, čiže sa nedivím, že mám z tejto časti jedinej také nie zrovna supersebaisté pocity.
Ale tá téma bola pre mna dosť katastrofálne. absolvovala som len zlé párty , a tak som si vymyslela takú totálne surreálnu a to takú, na kt. nebol chlast. a proste gýčovo až utopisticky som tam drístala. radšej by som písala úvahu alebo hoc aj úradný list .. ale tak dalo sa, samozrejme.. len pre asociála ako ja to bolo ako písať sci-fi
no test sa dal, ako listening celkov v pohode, ta gramatiky tak to je u mna vždy typovačka, ale nejavila sa moc nesympaticky a readingy boli super až na ten posledný tam som stravila celých 20 minut a dokola si ho čitala lebo proste som nechapala , ale nakoniec tam mam len jednu chybu a sloh no my sme všetci očakavali strašný formal letter nejakú reklamáciu , takže to bol dosť sloh, po škrtaní 189 slov cca akurát bude vela strhnutých bodov, lebo mam tam asi dosť veľký guláš v časoch.
Úplne prvý posluch v NJ B2 bol dosť zúfalý..neviem,či ho tí čo to tvorili tiež počúvali,alebo si len tak vymysleli nejaké náhodné otázky..ináč som si stihla vymyslieť veľa nových slovíčok,tak dúfam,že ocenia moju kreativitu
Dalo sa, no ten listening bol o hubu ako nechápem ako môže Angličan tak strašne šušlať, téma na sloh bola optimálne jednoduchá, čo ma potešilo, čakal som niečo zložitejšie. Ale celkovo nebolo to najlepšie, možno tá nervozita urobila svoje. Včerajšia slovina bola podľa mňa zákerná ale dala sa spraviť... keď z toho nedostanem aspoň 80% sa s nimi nehrám
no ja som mal z testu tipos bingo bud sadlo alebo nie a tema na sloh sa da ved co napises čo si robil kto prišiel ujo teta strýko spolužiaci ..... takže nie je problem iprovizacia ako hrom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
úplná malina.
daj nejaké.. alebo si uz nepamätáš?
a monitor detto. pri pingvinoch som ako myslela, že si srandu robia, šak ozaj ..
len mi hrozne vadil ten tretí listening a ten chlap s tým jeho "bihejvj"