preco by aj mal menit postoj voci homosexualom? ved je to prosti zdravemu rozumu, aby nieco take vedel tolerovat. Zakladom statu je rodina. Rodinu tvori matka (ktora rodi dieta), otec (ktory chrani rodinu a vychovava) a deti. Homosexuali nemozu mat deti a ked si aj nejake obstaraju, tym detom potom chyba zensky/muzsky vzor...
A ak sa vyhovarate na to, ze aj zvierata ziju v homosexualnych partnerstvach, tak vedzte, ze my, ludia, sme niekde inde ako zvierata. A ked sa chcete prirovnavat k zvieratam, tak sa zamyslite: Zviera NIKDY nepolozilo ziadnu otazku.
sú aj väčšie problémy na svete ako homoši a súhlasím s @seagull1 ...ich postoj k homosexuálom nepovažujem za prejav fanatizmu či odopieranie ľudských práv...ved muža a ženu 2 chlapi/ 2 ženy nemôžu nikdy nahradiť a považovať sa za viac ako je rodina...tu nejde len o nábožesntvo ale aj o prírodné zákony
lebo si myslím,že každý má právo na to byť sebou,a je nespravodlivé čo sa pácha gayom a lesbám v dnešnom svete,netuším prečo nemajú povolené sobáše a pod. je to láska ako každá iná!
@10 no lepšie ako keby malo nejaké dieťa vyrastať v detskom domove!a keď sú tí gayovia normálni a slušní,môžu dať dieťatu dobrú výchovu a naučiť ho správnemu postoju k životu (napr. aby neodsudzovalo ľudí!)
To co sa deje za dverami spalne je kazdeho osobna vec. Myslim ze rozmach gay hnutia v dost velkej miere zapricinil prave bigotny postoj nabozenstiev( a tym myslim jak kresťanstvo tak islam a judaizmus). Vzťahy medzi muzmi(a zenami) boli uz v antike a nerobilo sa s toho taký problém. A aby som bukvicakom nezostal nic dlzny tak hlasite roztrubovanie vlastnych sexualnych preferenci ( ženy, muži, mačky, hocičo) typu gay pride je jednoducho nevkusne. A rovnako zvlastny napad je umoznenie adopcie detí homosexuálnym párom,( urcité existujú okolosti ked by sa nad tym dalo prizmurit oko, ale hovorím vo vseobecnosti)
P.S. mozno som trocha odbocil od temy ale chcel som sa drzat prudu diskusie
Tento to určite nezmení a ja by som bola za povolenie, ale keď nič tak nič, mňa sa to netýka, tak nech si to riešia oni... a adopcie.. to je už horšie môže to mať zlý vplyv na detskú psychiku,ale možno by sa to mohlo riešiť nejakým psychológom, ktorý by hodnotil či sú tí konkrétny dvaja schopný sa o dieťa postarať(aj keď niektorý psychológovia...). tými adopciami som si neni istá, ale svadby by som povolila(čo sa za života tohto pápeža nestane)
a k fóru sa neviem objektivne vyjadriť, nezvyknem mať predsudky voči nikomu, ale úprimne predstava, žeby som sa narodil do lesbickej/gayskej rodiny s dvoma rodičmi rovnakého pohlavia ma trochu desí, ale to je môj názor, takže nwm..
a je ťažké posudzovať či niečo je, alebo nie je normálne, černosi sa tiež kedysi pokladali za nenormálnych neľudí
Myslím, že názor na buzerantov nezmení, a urobí dobre. Sú to narušení ľudia, doma nech si robia čo chcú, to mi je jedno, ale nech tým neobťažujú spoločnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ak sa vyhovarate na to, ze aj zvierata ziju v homosexualnych partnerstvach, tak vedzte, ze my, ludia, sme niekde inde ako zvierata. A ked sa chcete prirovnavat k zvieratam, tak sa zamyslite: Zviera NIKDY nepolozilo ziadnu otazku.
@10 no lepšie ako keby malo nejaké dieťa vyrastať v detskom domove!a keď sú tí gayovia normálni a slušní,môžu dať dieťatu dobrú výchovu a naučiť ho správnemu postoju k životu (napr. aby neodsudzovalo ľudí!)
P.S. mozno som trocha odbocil od temy ale chcel som sa drzat prudu diskusie
ale máš pravdu že tie adopcie sú otázne,deťom sa môžu smiať a to môže mať zlý dopad,ale samotní gayovia nie podľa mňa.
a k fóru sa neviem objektivne vyjadriť, nezvyknem mať predsudky voči nikomu, ale úprimne predstava, žeby som sa narodil do lesbickej/gayskej rodiny s dvoma rodičmi rovnakého pohlavia ma trochu desí, ale to je môj názor, takže nwm..
a je ťažké posudzovať či niečo je, alebo nie je normálne, černosi sa tiež kedysi pokladali za nenormálnych neľudí
a @9 ono aj nadávky majú svoju gramatiku