zakladaj hlúpe fóra... to je fakt ideálne riešenie.
skús tráviť čas vonku a s ľuďmi. ďalej od počítača.
mám pocit, že čím viac majú ľudia podnetov na sebarealizáciu, viac možností, ako si spestriť život, tým viac sú znudení.... je to dosť nešťastný paradox.
Hmm najdi novych kamaratov spoznavaj novych ludi....zacni sa ucit ja neviem skus pomahat ludom... najdi si brigadu zacni s novym sportom proste si ten zivot daaako spestri nie?
nic si z toho nerob nebavi to ani mna a ver mi ze sta tisice dalsich ludi...proste musis cakat na nieco co ta bavit zacne...ak sa nechces zabit tak nic ine robit nemozes toez len cakam stale
Chod na urcity cas na brigadu - najlepsie tam, kde je ubytovanie (dalej od domu)...toto ti zaplni kazdy den Spoznas novych ludi, kazdy den bude iny A potom ked budes mat peniazky, tak zase bude zabava
@7 viem, ale to som len tak zapotila kvôli tomu čo som čítala na aktualitách, že to chcú v Rusku zakázať,lebo to vedie k samovražedným sklonom či čo...
Zrejme si multimiliardár, ktorý každé dva roky kupuje nové Ferrari má dom v každom väčšom meste na svete a všetko videl, alebo zažil. Ak je to tak, skús si zablokovať všetky kreditky, tak aby si ostal na mizine a potom niečo zažiješ. Garantujem Ti, že sa hneď prestaneš nudiť a začneš uvažovať inak. Ak si len znudený študent cez prazdniny, tak sa vyber na cesty, alebo skús nektorú z akcií.
čítaj, prostredníctvom kníh prežiješ iné životy, možno zaujímavejšie, a potom prídeš na to, že aj tvoj by taký mohol byť, ak sa o to pousiluješ. Na čerstvý vzduch, prejsť sa, zobrať sa a ísť kamsi na výlet, pozrieť si nejaký inšpiratívny film, urobiť niečo, čo ti urobí radosť.
neviem ci prave to volno nedonieslo tu naladu /aspon mne / ale ked mam konecne volno , na ktore sa tesim cely rok, tak jasne stale vypadnem niekde von, ale fakt nevim co so sebou strasne ma vsetko nudi a fakt nie som na nic suca ale sak nastupim september do skoly zas zacnem makat jak fretka
@28 to je blbosť... čudoval by si sa koľko je hoperov, čo majú nad 20... v našom meste veľmi veľa... a keď je niekto blbý sám od seba, tak ho hudba zblbne ešte viac... ale inteligentný človek od toho zblbnúť nemusí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
skús tráviť čas vonku a s ľuďmi. ďalej od počítača.
mám pocit, že čím viac majú ľudia podnetov na sebarealizáciu, viac možností, ako si spestriť život, tým viac sú znudení.... je to dosť nešťastný paradox.
tak chod von a zabavaj sa s kamosmi a nie doma sa stazovat.....
mňa to vždy rozosmeje
# 19 inkheart: citam citam...kedysi som knihy neznasal ale teraz to je ine
# 20 lindush4: ja volno nemam...pracujem