to co je za somarina?
kazdy dospieva inak... daktore zeny nedospeju ani v 70tke, takisto ako niektori chlapi, a zase naopak, niektori chlapi dospeju v 25ke a pritom, niektore zeny dospeju v 20tke..
Do 5-tich rokov su rovnaki potom dievcata začnú napredovat a asi v 12-tich ich chlapci dovehnu a potom baby zase začnú byť popredu a asi do 20-tych su o 2/3 roky popredu ale tam sa to stopne. Potom su ženy od 20 do 35 fyzicky rovnake, dnes možno aj od 15 do 35 .
Lenže ženy su osobak a chlapy rychlik len sa potrebuje rozbehnut takže zatiaľ co ženy v 20-tych koncia tak na jednej strane tam boli skôr ale na druhej chlapy ppkracuju ďalej len oneskorene potom okolo 20-tky ich dobehnu ale ešte dospievaju na vyššie urovne ďalších 10 rokov a nakoniec chlapy strasne napreduju a su po zvyšok života vyspelejsi.
Porovnajte si 20-rocnu a 35-rocnu zenu. Bez rozdielu. A potom 20-r. a 35-r. chlapa.
myslím, že to závisí od toho, čo si musí človek prežiť, čo sa musí naučiť a ak je skoro zavalený povinnosťami aj takými dospeláckymi, tak dospeje skoro
individuálne...toto vôbec nezáleží od pohlavia ale od osobnosti človeka a od jeho prostredia kde vyrastá... ale čo sa týka výšky tak som popredu ale o mojom psychickom vývoji by som dosť pochyboval ... ale tak hovorí sa že "Žena vekom vädne ako kvetina ale muž zreje ako víno."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kazdy dospieva inak... daktore zeny nedospeju ani v 70tke, takisto ako niektori chlapi, a zase naopak, niektori chlapi dospeju v 25ke a pritom, niektore zeny dospeju v 20tke..
Lenže ženy su osobak a chlapy rychlik len sa potrebuje rozbehnut takže zatiaľ co ženy v 20-tych koncia tak na jednej strane tam boli skôr ale na druhej chlapy ppkracuju ďalej len oneskorene potom okolo 20-tky ich dobehnu ale ešte dospievaju na vyššie urovne ďalších 10 rokov a nakoniec chlapy strasne napreduju a su po zvyšok života vyspelejsi.
Porovnajte si 20-rocnu a 35-rocnu zenu. Bez rozdielu. A potom 20-r. a 35-r. chlapa.