Fuuu tak mne sa uz pekne dlho nic nesnivalo respektive snivalo ale nepametam si naposledy som mal sen tipu ze som zo svojou holkou neviem ani kde a co sme robily to si mozete v klude domyslet.
Ja sny nemam ale ma ich každy ale ja si nič nepametam ako v noci zaspavam tak sa aj budim možna ešte aj unavenejši ako odpočinutejši lebo cely svet je hore nohamy Kračam po tvrdej zemi a nemam čas snivat ked vidim to zlo okolo seba všade
mne sa raz snivalo ze som bola s mojim chlapcom no vtedy to bol este moj chlapec a nam bolo fajnucko a v tom sa ten moj chlapec premenil na mojeho byvaleho ....
a este jeden taky zaujimavy... ze som sa skamaratila so zubatou .. viete ta z perinbaby co s kosou chodi ... no som sa s nou skamaratila a vam poviem celkom v pohode baba to je
Moje sny su vacsinou dost divoke-od stylu lara croft(prestrielat sa cez nejake ozbrojene komando), cez fantasy-haluze az po temne depkarcenie...a v poslednom case sa mi skoro kazdy den sniva so spoluziakom, ale fakt mile veci, az na to ze su out of reality ...heh, a aj mne sa uz snivalo s billom...
ffuha mne sa dnes snivalo o jednom uzasnom chalanovi z nasej skoly...fuuha..joj..no...nejdem sa rozpisovat radsej ale potom sa to zmenilo a nahanali ma skreti z pana prstenov...a bola s nimi vojna...toto sa mi sniva uz dlhsie...
Bola by som radšej keby sa mi snívalo o tom,že máme s Billom K.♥ trojčatá.Radšej keby sa mi snívalo ako sme robili tie trojčatá.Síce,aj to bolo ale si to nepamatám a chcela by som.
mne sa snivalo naposledy s mojim vankusom a ze s nim spim....a potom po pol hodine som zistil ze som nespal len lezal na posteli....takze sa mi nesnivalo to sa mi podarilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale najvtipnejsi bol ked som bola recyklacny kontajner vsetko som chytala a recyklovala a zrazu ma zacala nahanat krabica od topanok
ale casto sa mi sniva. hocico od skoly az po relaxovanie.. aj eroticke dakedy
sranda s vami, tak ja snivam vselico, ved su to zlomky z reality...pred spankom si ale zvyknem premietat nejake sceny z mojho pribehu
kráčam a zrazu padám...a v tom...som sa zobudil