@mm47 a ty si bol niekedy v nemecku? Nemci nechcu o nacistoch ani pocut. Dokonca ked tam nejaky anglicky spevak par rokov dozadu omylom zacal spievat nacisticku cast hymny tak mu zrusili koncert a poslali ho naspat domov. Tam ked su nejaki nackovia tak chodia po kanaloch aby nedostali po hlavach...
A k teme.. Nemcina sa mi nepaci, ale Nemecko je super krajina od ludi, cez prirodu az po samotny system..
Nemcina je jedine + podla mna , v tom ze aj tu blizko v Rakusku co je pre vacsinu realnejsie sa vyuzije a aj v tom zapadnom svete v pravom slova zmysle cize dalej v Nemecku , je lahsia ako Francuzstina.
@tommyhot a? Čo je na tom, keď sa pomýlil ?Tu je iba vidieť médiami vymyté mozgy.
Pripomenbulo mi to prípad, keď jedna moderátorka povedala v telefonickej hre, že "práca oslobodzuje" a ona chúďa to len počula, ani nevedela, že to bol nápis na koncentráku a za to ju vyhodili. proste demencia.
@puco90 nepomylil sa, on ani nevedel ze je to nacisticka cast hymny.. kazdopadne chcel som len poukazat na to, ze Nemecko je takmer uplne denacifikovane a nackov tam clovek ani nestretne, narozdiel od Slovenska kde ich je pozehnane...
@mm47 neviem kde vsade si bol ale ja som tam nackov a ani ludi takto zmyslajucich nikde nevidel..
@tommyhot chápem a o to ide. Tomu sa hovorí falošná humanizácia.
Je jasné, že Hitler bol šovinista a aj ostatní Nacisti ako takí, ale tzv bojovníci za práva čiernych a povinnosti bielych (inak ich ani nemôžem nazvať) to naozaj poriadne preháňajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nemci sa nikdy nezmenia.
A k teme.. Nemcina sa mi nepaci, ale Nemecko je super krajina od ludi, cez prirodu az po samotny system..
neutralne
Nemcina je jedine + podla mna , v tom ze aj tu blizko v Rakusku co je pre vacsinu realnejsie sa vyuzije a aj v tom zapadnom svete v pravom slova zmysle cize dalej v Nemecku , je lahsia ako Francuzstina.
Pripomenbulo mi to prípad, keď jedna moderátorka povedala v telefonickej hre, že "práca oslobodzuje" a ona chúďa to len počula, ani nevedela, že to bol nápis na koncentráku a za to ju vyhodili. proste demencia.
@mm47 neviem kde vsade si bol ale ja som tam nackov a ani ludi takto zmyslajucich nikde nevidel..
Je jasné, že Hitler bol šovinista a aj ostatní Nacisti ako takí, ale tzv bojovníci za práva čiernych a povinnosti bielych (inak ich ani nemôžem nazvať) to naozaj poriadne preháňajú.
To ze si ich nevidel nie je nic , ani ja som nevidel dost dlho nikoho takeho v SR a snad je vidno kolko ich tu je
Oni maju v sebe tu povahu , len dnes sa prejavuje inak , stale si myslia ze su najlepsi na svete.
a francuzsko je nova arabia...
Zanedlho to bude Deutschlandistan.