...minule som montoval obyčajnú anténu na telku a potreboval som ju nejak pripevniť tak som hu ako tak pripevnil a chcel som ešte ten kábel nejak pripevniť, mal som poruke medený izolovaný káblik takže s ním ale v momente ako som ho obtočil okolo koaxi
...alebo som si kúpil statív k fotoaparátu. Pozerám no to akosi blbo to vymysleli ved ked tam pripevňujem ten foták je tam len taký malý závit a musím otáčať celým statívom alebo foťákom :/ na nervy
...potom po asi týždni kuknem a tam taký malý dzindík potiahnem a ono sa to otvorilo a tam hlava toho závitu pekne ,rýchlo a pevne to šlo pripevniť paráda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a áno, včera som objavila, čo sa dá robiť s grafom, založila som diskusiu a zistila som, že podobná tu bola chvíľu predtým
...potom po asi týždni kuknem a tam taký malý dzindík potiahnem a ono sa to otvorilo a tam hlava toho závitu pekne ,rýchlo a pevne to šlo pripevniť paráda
(tzn. vymyslieť niečo čo už je vymyslené je zábavnejšie a zaujímavejšie ako hľadať to na nete, alebo sa niekoho pýtať, a aj si to lepšie zapamätáš)