noo tak ja mam teraz pomerne take obdobie ze medzi kamaratmi som v celku oblubena ale tak to len ked som medzi svojimi ktori ma poznaju a maju radi ale inak som neni z ekde pridem tam som stred pozornosti ...podla mna je fajn byt zdravo sebavedomi a mat urcitu pozornost ale nevyzadovat ju za kazdu cenu
Zalezi od osobnosti, ale obcas to tak byva ze abnormalne oblubeni ludia si myslia ze okolo ich riti sa toci cely svet.
Mam skupinu ludi ktori ma maju radi a v pohode s nimi vychadzam ale su ludia ktori ma nemozu vystat , alebo ma dokonca neznasaju a ja ich v tom iba podporujem - mozno to znie sialnene ale je to dobry sposob ako nazaspat na vavrinoch a trenovat svoju osobu v diplomacii a uhybaniu ci vymene nazorov
a po dalsie neverim ze existuje taka oblubena osoba ktora je oblubena vsade ak si to o sebe dakto mysli tak je potom riadny debil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
a sú aj takí, ktorí chcú len, aby boli ostatní šťastní a spokojní a práve oni sa stavajú centrom pozornosti tiež
Nie som namyslena ani nic podobne... teda o.k. som tak zdravo sebavedoma ale to parti k zivotu. Bez sebavedomia to nikam nedotiahnes!
Mam skupinu ludi ktori ma maju radi a v pohode s nimi vychadzam ale su ludia ktori ma nemozu vystat , alebo ma dokonca neznasaju a ja ich v tom iba podporujem - mozno to znie sialnene ale je to dobry sposob ako nazaspat na vavrinoch a trenovat svoju osobu v diplomacii a uhybaniu ci vymene nazorov
a po dalsie neverim ze existuje taka oblubena osoba ktora je oblubena vsade ak si to o sebe dakto mysli tak je potom riadny debil