úplne neznášam obrázky s takýmito múdrosťami a ľudí, čo furt niečo podobné postujú na facebook tváriac sa, že ide o veľké životné pravdy...proste ak chcem niečo povedať a nie som totálny idiot, tak si to naformulujem sám...
a ešte keď absentuje gramatika, je to vrchol trápnosti
falošný ??... To slovo ma stále vie dostať do rozpakov. Slovo "falošný" sa mi zdá maximálne trápne a ty ľudia čo ho píšu ešte viac. Každý si formuje svoju povahu tak aby mu bolo čo najlepšie a aby sa necítil blbo.
Čo je na tom keď napr. človek sa pred nejakým debilom tvary, že je s ním kamarát a poza chrbtom ho ohovára. Asi mu je blbé pľuvnúť mu nadávku rovno do ksichtu
veď keby som mu do povedal do tváre tak by bol na mňa ešte viac nahnevaný ako keď to počuje od niekoho, kto mu povie že ho poza chrbtom ohováram. Ale ľudia (deti) sa hrajú na neviem čo "Radšej mi to povedz do oči"... No poviem ti to do oči a ty mi dáš hneď guľku do hlavy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
falošní sme všetci, hráme tak, ako nám to vyhovuje, no nie je tak?
vacsina tychto tzv super mladych ludi su tiez rovnako falosny...
a ešte keď absentuje gramatika, je to vrchol trápnosti
Čo je na tom keď napr. človek sa pred nejakým debilom tvary, že je s ním kamarát a poza chrbtom ho ohovára. Asi mu je blbé pľuvnúť mu nadávku rovno do ksichtu
A súhlasím s @21