Ahojte máte niekto s týmto skúsenosť? Že musíte často vyťahovať slnečné okuliare i keď ich ostatní okolo vás vôbec nepotrebujú? Možno by pomohli okuliare pri pozeraní telky a na počítač..o čom viete vy?
ja som mala podobný problém a očná mi povedala, že mám diagnózu "suché oko" - tj, málo sa mi tvoria slzy a oči boli tým pádom precitlivené a podráždené rýchlejšie.
no v poslednom čase ja tak dosť často chodím žmúrim skoro neustále a minule zamračené ráno bolo ale nedalo sa to vydržať tak okuliare a ešte ani oficiálne leto nie je a ja nové slnečné potrbujem keďže súčasné sú už rozhegané a doškriabané...
@lawey používam najdrahšie ale jednoznačne najlepšie na našom trhu, volajú sa Systane, stoja okolo 7-8 eur. Ich výhodou je, že vydržia otvorené pol roka, a nemusím si ich veľmi často kvapkať, zatiaľ čo klasické bežné stoja 2-3 eurá, ale po mesiaci ich musíš vyhodiť
@bibkins mne idu secky, ja mam chameleoni ksicht !
no sak esteze ! ja som ti aj pisav ale som dojebal to krivy prstami mojimi a vis jako tam sa zacali tasat s terminatormi rukami tak to uz som bov vlhky cely z toho
@zeriavka myslím si, že by si mala ísť k očnej, ktorá ti povie lepšie, aký problém je u teba ja som mala umelé slzy predpísané a nič mi neslzí, práveže mám oddýchnutejšie oči.
tak to je syndrom suchého oka. Kúpiť si kvapky do očí čiže umelé slzy a celý deň nosiť slnečné okuliare. Aj ja mám veľmi citlivé oči a bola som aj u očnej a odporučila mi umelé slzy a čierné okuliare. Aj denné svetlo napriklad aj keď je zamračené alebo pod mrakom tak aj tak mám slnečné okuliare. Bolia ma oči. A čo sa týka PC tak s tým nemám taký veľký problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Kvaplám si umelé slzy občas a je to fajn
a inac diky za SMSocku
aby si nepovedav, že ťa neľúbim nedajboze!
no sak esteze ! ja som ti aj pisav ale som dojebal to krivy prstami mojimi a vis jako tam sa zacali tasat s terminatormi rukami tak to uz som bov vlhky cely z toho