Skusil som 1. krat v 5, potom som chvilu fajcil asi od 14 do 15 a teraz si z casu nacas dam fajku s kvalitnym tabakom tak do pohody alebo vodnu, tu mam rad. ale cigarety ne.
teraz mi z týchto výsledkov vyplývajú dve alternatívy... buď väčšina z tých, čo dala poslednú možnosť sú fajčiari ale nepriznajú to alebo sú to naozaj všetci nefajčiari a tí, čo fajčia sa radšej nepriznajú...každopádne ja som neskúšal a ani nebudem..nevidím v tom žiaden zmysel...je to len obyčajná frajerina
Ja fajcim pravidelne,ale ked ma niekto nasere,alebo som nervozna,alebo pijem cosik alkoholicke,no tak to by som fajcila stale...ale ked si zapalim,tak uz je dobre. Ale to zasa nefajcim tak vela...mozno tak max 4cigy v normalny tyzden a cez vik no tych je viac,ani sama neviem kolko
mal som obdobie, kedy som "aktívnejšie" fajčil, teraz už nie... a neľutujem to .. jednoducho bolo to obdobie, ktoré ma "obohatilo" a viem, že fajčenie nie je nič dobré ... a viem to na vlastnej skúsenosti (čo už je polemizačné, či je to dobre alebo nie .. )
samozrejme skusila som ale nikdy som nefajcila pravidelne:p za zivot som dala dohromady necelu krabicku cigariet a poslednu cigaretu som vyfajcila ked som mala 19:p prvu asi v 17tich
A mne asi neuveríte, ale ja som si ešte ani raz nepotiahla. A to z jednoduchého dôvodu. Neznášam cigaretový dym, je mi z neho príšerne zle a vôbec ma neláka takto experimentovať :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
[dodajte trosku viac ironickeho odvaru do slova najlepsie]