chodím pravidelne...je to úplne super a môžčem ísť ptom zadarmo na pizzu za poukážku
@dievcatko13 hhh...že pomaly naposledy keď som bol, tak 150ml mi stieklo asi za 3 minúty...až sa sestrička čudovala (a nie, neriedil som pred tým krv ničím )
Najlepšie je keď ma v nemocnici "kanilkovali"... z takej ihly mi šla taka hadička a v nej tiekla ta krv z jednej strany na druhu ja som sa s tym hrala každý večer inak sa nebojim, a mam rada tu bolest spojenu s takym tlakom je to proste super
nemám žily a každý odber krvi sa pre mňa mení na čistý horor. mne už sa snažili nájsť na rukách žily už asi na všetkých miestach, aj na vnútornom zapästí a to už kurva že bolí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
vždy ma fascinuje, ako tá krv tak pomaličky tečie do tej skúmavky
a mám málo miest, z ktorých sa mi dá brať, celú dlaň z predu mám už dopichanú, už mi ostáva len jedno predlaktie a potom neviem skadiaľ mi budú brať
a u môjho detského lekára sa vždy smejem, že mi nevie zobrať krv, lebo vraví že mne bude on brávať a nie sestrička a občas si tam posedím dosť dlho.
Bojím sa.
Bolí ma to.
Odpadávam.
Šablím a plačem.
A serú mi na žily, mne odoberajú z tepny!!!
@dievcatko13 hhh...že pomaly naposledy keď som bol, tak 150ml mi stieklo asi za 3 minúty...až sa sestrička čudovala (a nie, neriedil som pred tým krv ničím )
Mám ju takú blbú (krv), že vždy obstrieka celú miestnosť.
Nebolí ma to a keby nestriekala všade, aj si to trošku užívam.
MASOCHISTA