Teraz ta bud zmazu alebo sa do teba pustia... ale faktom je ze vacsina ludi s tym suhlasi ale odradza ich slovo satan a dovolim si tvrdit ze vacsina zeme sa tym viac menej riadi
to naozaj potrebujete nieco, co je ine, odlisne, alebo poburuje verejnost ,aby ste prezentovali, ze ste "ini", "pokrokovi" alebo co?? kazdy clovek si moze urcit vlastne pravidla podla svojho vedmia a svedomia a nepotrebuje na to krestanskych desatoro ani satanovych devätoro!
Satan znamená všetky takzvané hriechy, ktoré vedú k fyzickému, mentálnemu peklu už tu na zemi a potom k večnému peklu.
Zabudol si, že pravý satanisti veria v Boha a dobrovoľne sa ho zriekajú, dobrovoľne si vyberajú peklo. V ich hlúposti si myslia, že peklo je nebo a že tam budú robiť všetko to čo ich zvrátené srdce robilo na zemi. Ale ako sa mýlia! V ich hlúpej pýche si vypijú svoj jed až do dna.
@14 zamysli sa nad svojim profilom uz viem preco pises bludy Keby niet podla vas krestanov nebo a peklo tak by na svete nebol ani jeden katolik, pretoze verite len preto aby ste mali pekny posmrtny zivot. Je to vlastne o falosi. Nie o laske k Bohu ale o laske k samemu sebe aby vam bolo potom dobre
lol krestan vie o com je satanizmus.. a este k tomu taky fanatik ako nebo Som sa zasmial.
Nebo keby si aspon precital tu satanisticku bibliu nepoviem ani slovo.... ale keby si ju precital zistil by si ze satanizmus je len a len filozofia tak ako napriklad pragmatizmus je tiez filozoficky smer
Btw nevie niekto kde by sa dal najst ten udajny satanov zvitok? Nie biblia ale zvitok. Je to vraj najvacsie dielo ake kto kedy napisal (rozmerovo) a podla grafologov nebadat ziadne znamky unavy na pisme a pismo je od jedneho cloveka (ale zapisanie takeho mnozstva textu by trvalo niekolko mesiacov az rokov a prejavit by sa museli nejake zmeny na autorovi) - to len taky bonus. Tak ma zaujima ci to niekto nema
po prvé, toto nepovažujem, aspoň z väčšej časti za nejaké satanistické desatoro(devätoro)...niektoré z bodov sú proste bežnou súčasťou života...áno, stotžňujem sa s každým jedným, robí to zo mňa satanistu? poslušne som odmyslela slovo ,,satan" (a nahradila ho slovom formaldehydetetramethylamidofluorimum)...myslím, že som skôr zarytý ateista, a čo sa osobnosti týka, egocentrik...
@20 v podstate ano si satanista ale nie ten co obetuje zvieratka a podobne somariny co si kade kto povymyslal. Satanizmus bol postaveny na tom aby si ludia zivot uzili (inymi slovami) a teda viac menej do toho spada vacsina populacie
@21 vždy som chcela mať čosi spoločné s cirkvou *ironic* nemôžme ma nazvať egocentrickou anarchistkou? ok, just kidding vždy som si myslela, že satanizmus je vlastne len hedonizmus v menej spoločensky akceptovateľnom kabáte
@20 dalisa ktora nevie co je to satanizmus Vies satan si vlastne ty pretoze sa riadis normalnyi pravidlami zivota ...a nie chorymi pravidlammi krestanstva. Pretoze to je fakt chore a krestanstvo zakazuje vsetko co je cloveku normalne.
@23 from now mi všetci hovorte Nihili the Satanist ja dokonale chápem v čom spočíva satanizmus ako taký, vysvetľovať mi to netreba len slovo satan vo mne prvotne evokuje slovo viera a cirkev de facto slovo s ktorým mám nerada niečo spoločné ale radšej opúšťam túto tému, neiznultujem ľudí za ich životné presvedčenia
"...občas to vidíte aj na verejnosti, že dieťa dostane výprask alebo pár faciek. Keby som mal vtedy možnosť zohnať si zbraň, pokojne by som zabíjal. Dieťa je totiž pomstychtivé, impulzívne a až vek ho naučí krotiť sa."
neviem co je satanizmus, no poznam chalan, co v tom bol priamo zapojeni. a hoci neviem presne detaily.. nebolo to nic s cim by som chcel byt co i len na chvilku spojeny.. bez ohladu na to ci som katolik ci nie..
na druhu stranu.. satanisti su vlastne veriaci tiez.. lebo ten kto veri v satana veri i v Boha a naopak..
a medzi nami.. som nesmierne rad.. NESMIERNE rad ze naptrim opaet do tej tvojej "vacsiny" ale som stastny v mojej mensine..
lbo radsej znasat to ze mi niekto povie ze neviem.. a ze si neuzivam a ze som blbec a ze viera je vymysel..
ako snazt sa len uzivat si a co z toho..
co mam z otho ze si budem uzivat ak nezazijem lasku??
co mam z otho, ze si doprajem vsetko co chcem a nenaplni ma to..
stale byt prazdny cely zivot a zavidiet niekomu kto je stastny lebo veri..
ked vravite ze vy sa neklamete nech sa pci.. ale mne je smutno.. z VAS
@36 ano ja viem co to je niesom satanista tyzden mesiac ani rok ...a dovolim si tvrdit ze som si isty co preferujem ...a vzdy v to "verit" alebopovedane podla toho zit budem
Satan (po hebrejsky שָׂטָן Satan, po aramejsky שִׂטְנָא Śiṭnâ: obe slová znamenajú „protivník; obviňovateľ“) je anjel, démon alebo nižší boh v mnohých náboženstvách. Satan hrá rôzne úlohy v koráne, Starom i Novom Zákone a apokryfoch
ved jasne.. hladajme dovody za, hoci vieme ze to tak nie je.
mozes to nazyvat filozofiou i hocicim.. ale to co to je to nezmenis..
a zit podla toho?? potom mi vravte ze ludia nie su zvierata..
zit podla toho co sa mi paci.. robit len co ma uspokojuje a potesuje..
inak povedane, prezivat svoje najprizemnejsie pudy..
ved preco potom nevrazdit neznasilnovat
a podme byvat i do jaskyn nech je to rychlejsie..
zabijajme si starych ludi.. ved su zbytocni oni si uz mali uzit.. nech mame viac pozitku a rozkosi..
prepacte ak sa mylim.. to je z nevedomosti a z nedostatku info o tom vasom
1.neposkvrnena mudrost .. no dovol.. ale fakt...
2pomsta preppac.. ale ak vykonas pomstu budes takisto prazdny a nicim nebudes naplneny.. nic tym neziskas.. uspokji ta to na mizivy mooment a co potom .. vycitky!!
3. 8&9 ako ze sori.. ale ak mne niekto povie ze som zaslepeny krestan a fanatik.. co mozu povedat vam..
nemam pocit, ze chapem satanistov, ako ze zabijaju zvierata, piju krv a obetuju ludi...to nie ale mam pocit, ze kazdy clovek, ktory sa hlasi k tejto filozofii a bije sa do hrude je clovek, ktory bol nejakym sposobom tyrani krestanskou vierou... poznam par takych ludi a je to ich forma "protestu" proti babke, mame ci ocovi...
a ked sme uz pri tom, aj ja som bola v puberte a mala som vselijake vylevy satanizmus k tomu patril...
.. bola som raz taka.. ale zacala som o5 verit v Boha.. sice je na tom nieco pravdy, tych devätoro viam takmer naspamäť .. myslim si ze napriklad take pozitkarstvo je vsedna vec.. pomsta taktiež..
@55 satanisti v Boha neveria to mas zas odkial. Oni len maju odpor k cirkvy a vsetkym krestanskym zasadam a taktiez k pojemu Boh tak ako ho krestania chapu .
nuž, tenario, tým by som si taká istá nebola, ak ide o vieru satanistov a kresťanov k Satanovi a Bohu...akonáhle veríš v Boha, prijímaš aj fakt, že jestvuje Zlo, čiže Satan, neuznávaš ho, ale veríš, že je...takže? myslím, že každý kresťan a satanista ti to povie nápodobne
a k téme teraz
bod číslo jedna: ukájanie akých chúťok? konkrétne príklady nemáš? ak nejaké zverské zoofilské, tak to určite nie, najskôr mi to tak vyznelo, ak ide o bežné potreby, neodriekam si, hlavne obžerstvo je mojím hriechom najväčším
2: živá ako fyzicky živá? blbosť...od toho je ešte väčšou blbosťou, že tým diablom má byť žena
3: nepoškvrnená múdrosť kontra pokrytecký sebaklam, toto je najväčšia idiotina, akú som kedy videla, zmiešanina slov, nesúrodé, pyšné, agresívne, prudký jednosmer... všade je kus pravdy, prečo by mala byť len v tom Satanovi? ha ha a ešte raz ha sebaklam? pokrytectvo? to je ľudský faktor, a mali by sme byť radi, ak si to uvedomíme, lebo preto zlyhávame, aby sme mohli opäť vstať a ísť ďalej
4: nesúhlasím, Satan nevie, čo je láska nemal by s týmto pojmom pracovať, toto nemá ani pointu
5: som stretla len jednéh človeka, čo obľuboval pomstychtivosť pomstu neznám na sebe aspoň určite nie... asi by to bola pre mňa najskôr zbytočná vysoko energetická vlastnosť
6: je trápna veta, ktorá tiež nemá akúsi úrodnú pointu... akoby to písalo 15ročné decko...prepáčte, koho som urazila v tom veku , zodpovednosť je number one u mňa inak
7: nechce sa mi rozpisovať
8: nemá ten istý princíp ako jednotka? je to iba konštatovanie, ako čo k tomu mám povedať?
9: je pol kus pravdy, Zlo predsa posúva Dobro vpred
@59 skus citat prispevky nad tebou o com je satanizmus a potom reaguj...zas si napisala to co vacsina ze saatnisti veria v boha ale ja uz radsej nereagujem lebo skoro kazdy prispevok je o tom sitom ...
citujem: Vandal ničící obrazy, kříže, kostely a hroby jen proto, že jsou svaté, je fanatik a hlupák. Jedna věc je nesouhlasit se symbolem, a tedy ničit celou svatozářnou filosofii církve svaté, a druhá uctít umělecká díla, krásu přírodních materiálů dřeva či kamene, taktéž přirozený respekt k zesnulým. To je výsadou satanisty jako znalce umění, krásy, estetiky a přírodní etiky!!!
Satanovo devätoro je najväčšia blbosť akú som čítal. Po celú dobu ako som tie drby čítal som sa smial čudujem sa 59 zipporah, že na to vôbec reagovala, ale inač to isté som si myslel aj ja.
Najviac ma rozosmialo, že: 3: nepoškvrnená múdrosť...
4.Satan znamená láskavosť..
6.Stan znamená zodpovednosť voči zodpovedným...
9.Satan je najlepším priateľom, akého kedy cirkev mala...
3.Satan znamená múdrosť - malo tam byť: oprava - nepoškvrnenú hlúposť
4.Satan znamená láskavosť... - Satan nevie, čo je láska, ku komu bude láskavý?
6.Satan znamená zodpovednosť voči zodpovedným - Satan vás zodpovedne nesklame a zoberie vás zadarmo do pekla, kde vás zodpovedne bude naveky trápiť. To by aj sedelo. Nie?
No uz vieme v com je zasadny problem nebo a spol... respektive veriacich a ludi zmanipulovanych krestanstvom (alebo ako to povedat). Pretoze SATAN v La Veyovom ponimani nie je ziadna osoba, duch ani nic podobne. Satan moze byt kludne opisany ako matka priroda. Takze to ze je niekto satanista rozhodne neznamena ze musi verit v boha... nemusi.
A aby som odpovedal na otazku od petiky nie krestantstvo ma nijako neobmedzovalo ani neutlacalo. V kostole som par krat bol pretoze som musel ale inak mi to bolo u prdele vtedy a dnes tak isto. Co mi u prdele nie je, je to neskutocne pokrytectvo cirkvi.
3.Satan znamená nepoškvrnenú múdrosť": s týmto súhlasim, že je veľmi múdri, pretože vie veľmi dobre ako vás ma oblbnúť, aby vás mohol naveky trápiť v pekle.
@75nebopeklo akoze nehnevaj sa ale toto ma vie dokonale vytocit. Ked niekto sudi satanizmus a nema o tom prestudovane veci. Stovkam ludom som uz v zivote vysvetloval o com to je ale ludia su zaslepeny preto ich cirkev k tomu uci/ze satanizmus je zlo/. Ved kazdy ma slobodnu volu tak nech si robi a veri v co chce..ci uz je ateista/satanista, budhista ,alebo ja neviem co..je to jeho zivot ...jeho rozhodnutie
satanska biblia len popisuje ludsku temnu stranku a hlasa nie potlacat zakladne ludske pudy a vykresluje cloveka ako egoistu co mysli len na seba narozdiel od krestanstva...celkom sa s tym ztotoznujem, iked nie so vsetkym
Tenário, Ja viem skoro všetko o satanizme a poznám nie iba ich drbnutú bibliu, ale viem dobre ako satanizmus sa chce zapáčiť ľuďom, akú stratégiu satan používa, aby hlúpych a pyšných ľudí dostal do pekla.
@82 preco je to satanizmus? Pretoze la vey zakladatel doslova pohrdal krestantsvom a krestanskymi hodnotami, pretoze v tom obdobi bolo v amerike krestanstvo doslova vsade a riadilo ameriku (viac menej je to tam aj teraz). Tak napriklad preto, treba sa vzit do danych suvislosti a danej doby. Dokonca la vey sam v tej biblii povedal ze cela cierna omsa je len vizualny stimul pre ucastnikov a vobec nie je potrebna a tiez tam niekde spominal ze ju spravil skor preto aby cirkev nasral (alebo nejako tak to tam bolo, satansku bibliu som cital uz dost davno).
A k tomu 9toru... ano su to len "komicke a hlupe vety" tak isto ako 10toro u krestanstva. U krestanstva je to o laske a odriekani, v satanizme o pozitkoch a uzivani si zivota. Inymi slovami hedonizmus (teraz by mohla zipporah napisat viac o tom, ja mam len zbezne info a detaily si nepamatam).
A popravde radsej sa niekomu kto mi ublizil pomstim ako by som sa mal k nemu priatelsky spravat. A to ze pomsta mi nic neda? Ale da a ziadny pocit prazdnoty po nej nie je, len si ju treba vediet vychutnat a najlepsia je ladovo vychladena (ako vodka )
vzdy ma zaraza ak niekto hovori o uzivani si zivota a slobode /nie teraz, ale vseobecne/
a berie ich z pohladu ako sa mu hodi a tak, aby on mal pravdu..
ja si zivot uzivam tiez ci mi verite alebo nie.. a nepotrebujem na to ukajanie vsetkeho co len chcem..
som sice krestan ale toto by si mal uvedomit kazdy:
ak laska nie je to po com vsetci ludia tuzia, tak som asi z inej planety.
bez ohladu na to co mi teraz napisete, neexistuje!! clovek ktory netuzi po spolocnosti po laske, po tom aby ho mal niekto rad.. to ze si to vacsina z vas mysli, je smutne a tiez i to co na svete je.. lebo to uz zachadza do egoizmu.. a to by som definoval ako chorobu dnesnej spolocnosti
clovek nikdy nic nedosiahol ak bol sam..
teda ano.. uzivajme si zivota.. budme egoisti a pozitkari v tomto konzumnom svete..
nadavajme na ostatnych ze svet ide dole vodou, ze to a ono, ale nepohnime ani prstom, ved naco, ked si mozme uzivat.. to je omnoho lepsie
Satanovo devätoro
1.Satan znamená ukájanie chúťok, nie ich odriekanie!
2.Satan znamená živá existencia, nie vymyslené spirituálne báchorky!
3.Satan znamená nepoškvrnenú múdrosť, nie pokrytecký sebeklam!
4.Satan znamená láskavosť k tým, kto ju zasluhujú, nie lásku, vyplytvanú na nevďačníkov!
5.Satan znamená pomstu, nie nastavenie druhej tváre!
6.Stan znamená zodpovednosť voči zodpovedným, nie starostlivosť o psychických upírov!
7.Satan znamená človeka ako obyčajné zviera, niekedy lepšieho, omnoho častejšie však horšieho než tí, čo kráčajú po štyroch, človeka, ktorý sa vďaka božskému a intelektuálnemu vývoju stal najskazenejším zvieraťom!
8.Satan znamená všetky takzvané hriechy, ktoré vedú k fyzickému, mentálnemu alebo emocionálnemu uspokojeniu!
@johnysheek johny johny... uzivat zivot je tak siroky pojem, neviem preco si si hned vybavil egoizmus a sranie na ostatnych. Uzivat zivot znamena zit ho tak ako ty chces, bez obmedzovania seba sameho, svojich snov a tuzob. To znamena ze ked niekto si chce do 25tky iba uzivat sex a vytrtkat co najviac dievcat, tak nech to spravi, nech si uzije. Preco by sa mal obmedzovat tym, ze ma cakat do svadby na "tu pravu"? Preco by sa mal za to hanbit, byt zatrateny a odsudzovani? Je to jeho zivot, ma len jeden tak nech si s nim robi co chce. Na druhej strane ked niekto chce vztah a monogamiu tak nech ju ma, satanizmus nikoho nenuti robit swingers party atd. V tom je krasa satanizmu, ze je prisposobivy pre kazdeho jednotlivca a nie ako krestantstvo ktore ludi obmedzuje a diktuje im co maju robit a co nie.
Problem spolocnosti je, ze si vsetci pod pojmom satanizmus predstavia bandu psychopatov, ktori obetuju zvierata, deti a panny nejakemu duchovi s rohami a chvostom co ludi vari v kotloch. Ale o tom to vobec nie je, dokonca sa obety pri ritualoch ani nesmu pouzivat. Ale to ti farar v kostole nepovie jednak o tom nema ani sajn a za druhe keby to vyslo najavo tak cirkev strati 80% svojich oveciek.
A co sa tyka dnesneho sveta. Len egoisti a cielavedomi ludia sa dostanu tam kam chcu. Zvysok ludi im bude zavidiet, nadavat na nich a lutovat ze nedosiahli to co oni. JE na kazdom cloveku kam chce patrit. Ja osobne si svoj zivot mienim uzit tak ako chcem ja a spravim preto vsetko co bude v mojich silach (a este ma napada jedna vec, aj ked satanisti su egoisti, to neznamena, ze nemaju priatelov, rodiny a na nikom im nezalezi)
A načo inteligentný človek poterbuje k užívaniu si života nejaký treplý "kult", slovo "satan" a ako už bolo spomínané nejaké komické devätoro? ...
Mne toto fakt pripadá mimoriadne kontrastne, keď niekto pohŕda kresťanmi (prípadne nie ľuďmi, ale len kresťanstvom samotným) kvôli ich viere, no sám vyznáva niečo protikladné k tomu, síce založené na zmysluplných myšlienkach, ale v princípe rovnako nelogické ...
@87 ja satanizmus nevyznavam, nikdy som sa k nemu nehlasil, ale po tom co som precital bibliu je mi jasne, ze nim v podstate som. Nepotrebujem na to ziadnu modlu, cierne omse ani nic podobne. Svoj zivot si zijem ako ja chcem len som podotkol ze myslienky satanizmu v podstate vyuziva/riadi sa nimi vacsina ludi a aj tak tym opovrhuju.
@90 no neviem ci sa da zivot uzivat ked si stale nieco odriekas, zakazujes, trestas sa (presne o tom je totiz cela krestanska viera) ale budis, kazdemu co mu vyhovuje... btw to ze si precital moslimske desatoro tym sa moslimom nestanes, moslimom sa stanes pokial v blizkosti dospeleho moslima nahlas povies vetu cosi v style ze nie je boha okrem alaha a mohamed je jeho prorok. A mozes ju kludne kricat do megafonu na ulici pokial tam s tebou nebude moslim ako svedok tak moslimom nebudes.
ps: preco by som nemal? som na nich vyslovene alergicky obzvlast ked sa napr biskupi vyjadruju k sexu o ktorom nemaju ani ponatia to aj ja mozem ist radit NASA ako maju robit misie. Ale to je na dlhsiu debatu
a vsimam si ze mas celkom skreslenu predstavu o krestanstve a nevnimas nic len to co sa ti na nom nepaci..
skus niekedy hladat i to, co je na nom dobre a co by ti vyhovovalo.. nie kvoli mne, ani mi to vraviet nemusis..ale skus hladiet na veci z oboch stran..
inak som rozmyslal nad frazou.. syty hladnemu neveri.. ze ani hladny sytemu neveri..
a to v spojitosti zo sexom.. ze ty si nan zvyknuty, teda nedokazes pochopit mna, ktoremu nechyba..
a mozno zas naopak.. ja som to neskusil, teda nechapem teba... 8)
a s tym moslimom.. toto som si isty, ze tam napisane bolo.. kto nahlas povie to desatoro je moslimom.. asi vsak tam je potrebny ten prvok toho dospeleho moslima.. uz si to nepamatam..ale viem ze ke som to cele precital //najprv tie prikazy, potom to poucenie// tak sme sa cela trieda smiali..
@92 myslis pozitiva ako nejaka duchovna hodnota a opora a tak? Nic moc. Ja som bol neutralny, ale momentalne nemam chut, nemam dovod, tych negativ je ovela viac ako pozitiv. Cize co by mi vyhovovalo z krestanstva? Nic, absolutne nic.
ach jaj zase zadeluju mudri ludia: skupina Mayhem obvinila autora tohto desatora i filozofie tohot takzvaneho satanizmu, ze je to kokot, lebo citujem: "„Je to len nezmyselné a riedke filozofovanie malicherného starca. Neukazuje, aký je Satan zlý a naopak lživo tvrdí, že zlý bol vždy Boh,“ vyjadril sa Euronymous na adresu La Veyovej Satanskej biblie." takze chavez ty vies o pravych satanistoch ovela menej ako nebopeklo a teito bachorky su podla mna smiesne:
priklady?
som nakazeny AIDS a riadim sa podla:
desattora: nenakazim nikoho
devattora: uzivam si, nakazim peknu stovecku ludi a som pekny kokot, v lepsom pripade ma zavru
som psychopaticky maniak z nekonecnou tuzbou zabijat/znasilnovat/kradnut/cokolvek ine
desattora: snazim sa krotit
devattora: vyhladam si ta, okradnem ta, rozrezem ti krk, osukam tvoju priatelku alebo manzelku... vsak si len uzivam a uspokojujem svpoje chutky tak co je zle?
potom citujem: 3.Satan znamená nepoškvrnenú múdrosť, nie pokrytecký sebeklam!
smiesne lebo ak chces mudrost tak MUSIS odriekat (studovat namiesto cohokolvek lahkeho a zabavneho) pokrytecky sebaklam je to co ziju tito takzvani satanisti s tym ze ak je nieco dobre pre nich tak je to spravne
8.Satan znamená všetky takzvané hriechy, ktoré vedú k fyzickému, mentálnemu alebo emocionálnemu uspokojeniu!
tohot som sa uz dotkol, "takzvany hriech" je aj vrazda a ta (neviem ci teba ale mna) k ziadnemu uspokojeniu nevedie takze je to celkom pekny paskvil co sa to tam tara
potom lekar sa tiez vyjadruje o rakovine a nema ju tak precco by sa nemohol biskup o sexe? obaja maju o tej tematike nestudovane viac ako ty preto mozu
@bastarrrd pocuj ty si Kokot na pohladanie Tu bibliu si ani necital ze? Pretoze ak by si ju cital tak by si vedel, ze svojim konanim nemozes ublizovat inym teda ziaden AIDS, vrazdenie atd Ale to obmedzenec co si precital co mu biskup povedal nemoze vediet. Takze si to laskavo precitaj alebo zavri hubu (bez prepacenia).
Taky doktor o rakovine vie viac aj ked ju nemal, pretoze ju bud liecil alebo videl ako vyzera kdezto biskup zensku picu nevidel ani na obrazku (za to chlapcensky zadok pozna urcite ovela lepsie nez ja).
Ja sa vyjadrujem k desattoru, nie k jeblej knihe co napisal citujem: malicherného starec, ktorý neukazuje, aký je Satan zlý a naopak lživo tvrdí, že zlý bol vždy Boh..."
Kokot na pohladanie? Tak sleduj toto citujem: "5.Satan znamená pomstu, nie nastavenie druhej tváre!" a citujem: "....ak by si ju cital tak by si vedel, ze svojim konanim nemozes ublizovat inym..." a nejako mi to nesedi ani s citujem: "8.Satan znamená všetky takzvané hriechy, ktoré vedú k fyzickému, mentálnemu alebo emocionálnemu uspokojeniu!" Pokial viem tak drviva vacsina hriechov znamena ublizovanie druhym.
Takze vies aky je rozdiel od teba a kokota na pohladanie? Na rozdiel od teba ten kokot na podhladnie rozmysla hlavou a nie vyssie zmienovanym pohlavnym organom.
Dalej si ma rozosmial zrnkom mudrosti: "Taky doktor o rakovine vie viac aj ked ju nemal, pretoze ju bud liecil alebo videl ako vyzera kdezto biskup zensku picu nevidel ani na obrazku (za to chlapcensky zadok pozna urcite ovela lepsie nez ja)." Tak zaprve biskupi tiez radia v otazkach intimity (co je v hrubej podstate ta ista prax ako pre lekara liecit rakovinu) a po druhe aj papez Jan Pavol druhy mal v pracovni obrazky nahych tiel zien, tak o co ide?
O to ze kokot (pozor, nie ten na pohladanie!) si mysli ze mysli a nasledne nastava defekt u ktoreho si tento kokot mysli ze sa do danej problematiky rozumie.... Nasledne vsak vyjde na povrch ze o danej problematike vie akurat tak len co? A sme znova pri kokote...
A inac bere ma tvoja argumentacia: biskupi by sa nemali starat do niecoho co sa ich absolutne netyka ale ja sa musim starat do Cirkvi a knazov teda tiez niecoho co sa teba netyka
Ach no vies co precitaj si to a potom mozme znova pokecat... Pretoze splietas 5 cez 9. To znamena ze nemas ublizovat inym len preto ze sa TEBE chce ale ked niekto ublizi tebe tak mu to mas vratit a nie tvarit sa ze pohoda ja ta mam rad a kludne to zopakuj. Ale ano to kokot na pohladanie co pouziva "hlavu" (asi si myslel ze pouzivas zalud) nepochopi...
A ano staram sa do cirkvi pretoze sa ma snazi obmedzovat a montuje sa do politiky tohto statu. Takze to co robi cirkev je ze sa stara do zivotov druhych ludi, ktory ju o to neporosili a je im cirkev u prdele. Ako naprikald snaha zrusit interupcie alebo to ze zastavili zakon o sexualnej vychove - preco by sa deti nemali dozvediet o sexe, rizikach a rodicovstve? Len preto ze si cirkev mysli, ze to tak ma byt? Ked chcu rozhodovat budis, nech na cirkevnych skolach sexualnu vychovu neucia to mi je egal, ale na statnych ich do toho vobec nic nie je.
Ale zasa je tu druhá vec, a síce, že desatoro nám dalo základné morálne princípy dnešnej spoločnosti, a väčšina z nich by sa mala dodržiavať, či už je niekto veriaci, alebo nie. Toto "devätoro" je veľmi zle napísané, a v podstate je to hlúposť.
Nemám nič proti fyzickému uspokojovaniu, ale ak niekoho uspokojuje vraždenie, nestotožňujem sa.
mno nebudem sa vyjadrovat ku vsetkym bodom, ale jednoznacne sa absolutne nestotoznujem so 6. bodom, stan je totiz podla mna provizorny pribytok na prespanie, aby clovek nemusel spat pod holym nebom, s upirmi to nema absolutne nic spolocne
a ostatne no comment, skoda reci, akurat ma tak napadlo pri tom prispevku @56 - autor diskusie cely cas tvrdi, ze nikto tu v podstate nerozumie tomu, co je to satan a satanizmus, ale zda sa, ze on a vlastne vsetci satanisti zjavne zas nerozumeju krestanstvu a chapaniu Boha, ako ho chapu krestania, lebo inak by k tomu nemali odpor... asi tolko, este mi neda nepridat moju oblubenu frazu, ktoru davam do podobnych diskusii: MAKE LOVE, NOT WAR!
chavez zacinas byt fakt smiesny: ja tu napadam SAMOTNE devattoro uz dvakrat si ma odkazal na nejaku prirucku pre sociopatov, z toho vyplyva ze: navod ako sa stat kokot je bez tej prirucky nanic
podruhe: jasne keby som nikdy neodpustil nikomu kto mi ublizil a nik komu som ublizil by neodpustil mne, tak nemam pri sebe nikoho, lebo preslapy sa proste stavaju a kvoli jednemu nedorozumeniu to vsetko nicit... to moze naozaj spravit len niekto kto sa drzi navodu
a pekne si odignoroval citaciu Mayhemu o tom co je PRAVY satanizmus, fakt ze takzvane hriechy su vacsinou o ublizovani druhym a ine.... no co nevieme odpovedat to ako by sa ani nestalo ze?
k tym intreupciam su aj pravny problem, kedze ustava zarucuje pravo na zivot a nech si hovori kto chce co chce je to hnusna skurvena vrazda, pricom principialne by ateisti mali byt viac proti a cirkev by mala byt viac benevoletnejsia, ktovie preco je to naopak....
k exualnej vychove: neslo o to ci ale akym sposobom
nakoniec suhlasim s dungeom: konecne niekto zaziva aky je to pocit hajit svoju vieru pred clovekom ktory o tom "hovno vie"
@105 a preco myslis ze som ta na nu odkazal? Lebo sa mi to nechce pisat a mam aj ine veci na robote ako toto.
Takze tebe ublizuju kamarati, rodina a priatelka? To som potom asi fakt exemplar ked moji blizky a ludia okolo mna mi neublizuju, nesnazia sa ma potopit ale prave naopak pomahaju mi a podporuju ma...
Myslis to ze vacsina hriechov je o ublizovani inym? Ale kdeze. Aky je hriech to, ze si doprajem viac ako by som k zivotu potreboval? Aky je hriech to, ze si uzivam svoj zivot? Komu tym akoze ublizujem? Nikomu.
Interupcie nie su pravny problem, kedze su na SR uplne legalne a v dalsich krajinach sveta tak isto. A tiez neviem preco ako ateita by som mal byt viac proti interupciam...
A co bolo na tom sposobe zle? Povedat teenagerom pravdu? Naucit ich ako pouzivat ochranu a co robit ked sa to poserie? Povedat im o planovanom rodicovstve???
Satanizmus nie je viera ale filozofia to za prve a za druhe keby citas pozorne tak vies ze som sa k satanizmu nikdy nehlasil a ani nehlasim. Jedine co som povedal je, ze satanizmus ako taky vystihuje vacsinu zeme a teda v podstate som satanista tak ako dalsich niekolko miliard ludi. Takze najskor pozorne citaj, potom popremyslaj a az potom reaguj
chavez ja citam a citam nazov temy: Odmyslite si slovo SATAN. Stotožnujete sa s tým? Ja som povedal, ze to devattoro je nahovno. A ty ma odkazujes na nieco mimo temy Takze o com? Ale asi si tu knihu precita aby som zistil ze je to rovnaka kokotina ako to desattoro a nasiel tam dalsie zadery.
Chavez tak to potom nemas ziadnych priatelov a formu len hrate, kazdemu sa obcas stane ze ublizi priatelovi a je mi luto ze si obklopeny ludmi ktori hraju idealny vztah lebo ziadny vztah sa neobide bez skripania.
@114 nebolo to myslene konkretne na teba, ale vseobecne
@115 hovno hovno zlata rybka, ty si prisiel a zacal hned picovat aj ked si nic nepochopil, tak som ta odkazal na zdroj, tak to teraz neprekrucaj.
Je rozdiel niekomu ublizit vedome a nevedome. Ja hovorim, ze moji priatelia za mnou stoja a ze mi nepodrazaju nohy. Za druhe nespominam si kedy mi niekto z nich fakt ze ublizil. Holt mas smolu iba tebe tvoji priatelia ublizuju pravidelne. A za tretie tiez som nikdy nepovedal ze to nezaskripalo tak si nevymyslaj zas dalsie somariny ano?
Hm Chavze dve veci. aj keby sa tá výchova zakáže tak či tak sa to tie deti dozvedia. A "Holt mas smolu iba tebe tvoji priatelia ublizuju pravidelne" ja som jeho kanmarat dost dobry neviem odkial mas taku kokotinu
Ježš tunidlo ty si kokot ja som tiež žaidnu sexualnu výchovu v škole nemal a viem o tom ale ty aj ked budes mat 20 rokov a nebudes mať výchovu tak o tom asi nebudeš nič vedieť. Tu ide o to že ak by tá výchova neprešla tak niektorý tu plačú že potom o tom nebdue nik nioč vedieť
To si fakt nechaj také argumenty typu "Uaa a ja som nemal výchovu a dozvedel som sa" ... Som veľmi rád, že si sa nám pochválil, ale povieŠ mi akú váhu to má vo všeobecnom meradle?
Už len na tomto fóre je každý týždeň x tém, väčšinou od báb vo veku 14-17, ktoré o tom často vedia hovno . A sexuálna výchova by samozrejme nemusela byť len o vzdelávaní, mohla by deťom aj vštepiť trocha rozumu a vysvetliť im, že ten kto v 12ich prefikne 10 báb ešte nie je hrdina a pod.
Dobre kokot čítaj poriadne. Ide tu o to že niektorý píšu že aká hrôza nebude ked nebude sexuálna výchova. Ked napíšem že sa to dá prežiť lebo som sa to dozvedel aj bez výchovy tak sa ideš dosrať z toho alebo mi chceš tvrdiť že miliony iných ludí sa to nedozvedelo bez toho aby im to nejaky debil vysvetlil pred tabulou. A myslíš si že ako tá výchova bude vyzerať v praxi? Budú sa na tom smiať a robiť si z toho piču.
ano, predstav si, ze to nieco, co sa vola tikalok, dokaze citat a netrepe len tak do vetra. povedal si, ze tunidlo o tom bez tej vychovy nebude nic vediet. co znamena, ze sam zastavas ten nazor, ze existuju ludia, ktori tu vychovu potrebuju. co je v jasnom spore s tvojim predchadzajucim vyrokom.
Tikalok ty si fakt jebnutý? "povedal si, ze tunidlo o tom bez tej vychovy nebude nic vediet" ale my sme debatovali s tundilom ešte aj trochu vyššie a to bola nezmyselná reakcia na jeho tiež nezmyslnú reakciu na mňa
Presne tak, veľa ľudí sa niečo nedozvue, prípadne sa dozvedia nejaké mylné informácie A to, čo si sa ty sám dozvedel alebo nie s tým má fakt spoločné akurát veľké ...
Určite budú aj takí, ktorí to nebudú brať vážne ... Tak treba vhodne vybrať vek detí, ktoré budú vyučované a rovnako pedagógov
No vidím, že tvoji rodičia fakt sexuálnu výchovu nezanedbali a ty ešte teraz s radosťou vykrikuješ pomenovania pohlavných orgánov a činností, ale vedz, že nie u všetkých to tak je ...
Ale myslím, že už si sa o tých orgánoch naučil dosť a nepotrebuješ si ich furt opakovať, aby si to nezabudol ... Predsa len, máš už 17 rokov, tak už nie je potrebné tak písať ...
Hej, zozname tvojich argumentov sa stále hrdo pýši jediná veľavravná položka
"Ja som sa naučil aj bez toho, takže to nie je treba"
Ver mi, že sú aj takí, ktorí o tom veľa nevedia, ale ty asi poznáš všetkých 12 ročných a so všetkými si sa už o tom rozprával, tak by som ti asi radšej nemal oponovať ...
Tikalokovi očividne nedochádza už nemôžem použiť nadávku aby som sa nechválil so svojimi obšírnymi sexuálnymi znalosťami ale reagoval som na toto "aj keby sa tá výchova zakáže tak či tak sa to tie deti dozvedia" a on mi odpísal "Ďaľší brutálny argument " ? ja som sa týmto "aj keby sa tá výchova zakáže tak či tak sa to tie deti dozvedia" snažil vysvetliť to čo je nižšie tak si to láskavo prečítaj
Ja tvrdím, že takýto argument v diskusii o sexuálnej výchove nemá váhu ...
Všetci s to určite nedozvedia, informovanosť bude každopádne lepšia ak tá sexuálna výchova bude, teda neviem, čo chceš vyvodiť z toho, čo si povedal ...
Nie nič išlo mi o to že niektorý tu plačú že ekd tá výchova nebude tak sa o tom nik nič nedozvie a moj názor je že aj bez nej to môže fungovať ale zas mi to ani nebdue vadiť ak bude chápeem sa konečne?
Njn sú aj také prípady ale na tieto veci vplýva kopu vecí. Nevtvrdím že sú to všetky dievčatá ale ked som mal ja napr. tých 12-14 tak boli dievčatá omnoho menej "istejšie ako dnes"
@117 nuz on to tak napisal, ako keby mu priatelia ubliziju pravidelne...
@145 argument aby bola zavedena, dnes uz skusaju suakt deti v 12 to normalne podla mna nie. Tym ze sa to zakazalo (a este to prirovnanie k sireniu jedu do spolocnosti) sa dosihlo co? No, ze deti o tom budu mat skreslene a mylne informacie - vivat myty, nech ziju nadalej ako naprikald to ze panna nemoze otehotniet, alebo ked sukame postojacky tak tiez baba neotehotnie - sexualna vychova by vo vacej miere tieto myty vyvratila a pomohla ich potlacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
149 komentov
Neuznavas ani sex s niekym inym ako s manzelom? Az od svadby?
to naozaj potrebujete nieco, co je ine, odlisne, alebo poburuje verejnost ,aby ste prezentovali, ze ste "ini", "pokrokovi" alebo co?? kazdy clovek si moze urcit vlastne pravidla podla svojho vedmia a svedomia a nepotrebuje na to krestanskych desatoro ani satanovych devätoro!
Zabudol si, že pravý satanisti veria v Boha a dobrovoľne sa ho zriekajú, dobrovoľne si vyberajú peklo. V ich hlúposti si myslia, že peklo je nebo a že tam budú robiť všetko to čo ich zvrátené srdce robilo na zemi. Ale ako sa mýlia! V ich hlúpej pýche si vypijú svoj jed až do dna.
Nebo keby si aspon precital tu satanisticku bibliu nepoviem ani slovo.... ale keby si ju precital zistil by si ze satanizmus je len a len filozofia tak ako napriklad pragmatizmus je tiez filozoficky smer
Btw nevie niekto kde by sa dal najst ten udajny satanov zvitok? Nie biblia ale zvitok. Je to vraj najvacsie dielo ake kto kedy napisal (rozmerovo) a podla grafologov nebadat ziadne znamky unavy na pisme a pismo je od jedneho cloveka (ale zapisanie takeho mnozstva textu by trvalo niekolko mesiacov az rokov a prejavit by sa museli nejake zmeny na autorovi) - to len taky bonus. Tak ma zaujima ci to niekto nema
A presne ako vraví @petika , bez satana by si ani nič neužili, satan im dal silu si to užiť a ... Ach už vidím kam to smeruje ...
Ja fakt nechápem načo človeku, čo odmietne boha ako modlu treba ako modlu nejakého komického satana ...
Môžeš trocha konkrétnejšie? Nedopína mi čo si tým chcel povedať
Sorry, ako som dosť skoro zbadal, tak som asi spravil nejaký preklep, moja @23 -ka bola smerovaná na chavezovu @20 ku
No veľmi pekne ti ďakujem za duchaplné "veď práve" a ešte raz by som poprosil, aby si svoj príspevok trocha konkretizoval
"...občas to vidíte aj na verejnosti, že dieťa dostane výprask alebo pár faciek. Keby som mal vtedy možnosť zohnať si zbraň, pokojne by som zabíjal. Dieťa je totiž pomstychtivé, impulzívne a až vek ho naučí krotiť sa."
a link aby to nebolo vytrhnuté z kontextu:
» kultura.sme.sk/c/3694600/Jan-S...
...
neviem co je satanizmus, no poznam chalan, co v tom bol priamo zapojeni. a hoci neviem presne detaily.. nebolo to nic s cim by som chcel byt co i len na chvilku spojeny.. bez ohladu na to ci som katolik ci nie..
na druhu stranu.. satanisti su vlastne veriaci tiez.. lebo ten kto veri v satana veri i v Boha a naopak..
a medzi nami.. som nesmierne rad.. NESMIERNE rad ze naptrim opaet do tej tvojej "vacsiny" ale som stastny v mojej mensine..
lbo radsej znasat to ze mi niekto povie ze neviem.. a ze si neuzivam a ze som blbec a ze viera je vymysel..
ako snazt sa len uzivat si a co z toho..
co mam z otho ze si budem uzivat ak nezazijem lasku??
co mam z otho, ze si doprajem vsetko co chcem a nenaplni ma to..
stale byt prazdny cely zivot a zavidiet niekomu kto je stastny lebo veri..
ked vravite ze vy sa neklamete nech sa pci.. ale mne je smutno.. z VAS
ani nechcem vediet co to je.. radsej byt odsudeny ako osudzovat ;o)
PRAVIDLÁ A PODMIENKY PÍSANIA KOMENTOV:
3. je zakázané propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, sekty, komunizmus, fašizmus, terorizmus a podobne...
viete, mozno staci zajst k psychologovi a on vas problem vyriesi a nebudete na to potrebovat ziadne filozofie ani modly
ale neodpovedal si mi na moju otazku....alebo v tomto pripade plati: Kto mlci svedci?
Satan (po hebrejsky שָׂטָן Satan, po aramejsky שִׂטְנָא Śiṭnâ: obe slová znamenajú „protivník; obviňovateľ“) je anjel, démon alebo nižší boh v mnohých náboženstvách. Satan hrá rôzne úlohy v koráne, Starom i Novom Zákone a apokryfoch
hm no ale ja tomu až tak nerozumiem
mozes to nazyvat filozofiou i hocicim.. ale to co to je to nezmenis..
a zit podla toho?? potom mi vravte ze ludia nie su zvierata..
zit podla toho co sa mi paci.. robit len co ma uspokojuje a potesuje..
inak povedane, prezivat svoje najprizemnejsie pudy..
ved preco potom nevrazdit neznasilnovat
a podme byvat i do jaskyn nech je to rychlejsie..
zabijajme si starych ludi.. ved su zbytocni oni si uz mali uzit.. nech mame viac pozitku a rozkosi..
prepacte ak sa mylim.. to je z nevedomosti a z nedostatku info o tom vasom
1.neposkvrnena mudrost .. no dovol.. ale fakt...
2pomsta preppac.. ale ak vykonas pomstu budes takisto prazdny a nicim nebudes naplneny.. nic tym neziskas.. uspokji ta to na mizivy mooment a co potom .. vycitky!!
3. 8&9 ako ze sori.. ale ak mne niekto povie ze som zaslepeny krestan a fanatik.. co mozu povedat vam..
a to ja sem nepisem a neobhajuje desatoro..
@43 hah, niekto si dal satan do googlu a otvoril prvý odkaz (wikipédia)
@39 keď je reč o modlách.. bola si už niekedy v kostole?
Vypustite z toho "devätora" slovíčko Satan a máte to čomu sa hovorí "zdravý rozum"
nemam pocit, ze chapem satanistov, ako ze zabijaju zvierata, piju krv a obetuju ludi...to nie ale mam pocit, ze kazdy clovek, ktory sa hlasi k tejto filozofii a bije sa do hrude je clovek, ktory bol nejakym sposobom tyrani krestanskou vierou... poznam par takych ludi a je to ich forma "protestu" proti babke, mame ci ocovi...
a ked sme uz pri tom, aj ja som bola v puberte a mala som vselijake vylevy satanizmus k tomu patril...
já iba ked to je filozofia a toto mi nejak nesedelo tak možno som si to len zle vyložil :o
...a ináč som tú knihu už čítal (vlastne čítam všetko čo sa mi dostane pod ruky )
a nevravím že piješ mačaciu krv mne sa skôr nepáčia tie názory...
mam to chapat tak ze "satanisti" neveria v Boha?? lebo tymsom si isty.. ze oni VERIA
a ja to citim rovnako ako oni..len presne naopak..
odpor citim voci ich prizemnej a chorej..ako to nazyvate "filozofii"
a k téme teraz
bod číslo jedna: ukájanie akých chúťok? konkrétne príklady nemáš? ak nejaké zverské zoofilské, tak to určite nie, najskôr mi to tak vyznelo, ak ide o bežné potreby, neodriekam si, hlavne obžerstvo je mojím hriechom najväčším
2: živá ako fyzicky živá? blbosť...od toho je ešte väčšou blbosťou, že tým diablom má byť žena
3: nepoškvrnená múdrosť kontra pokrytecký sebaklam, toto je najväčšia idiotina, akú som kedy videla, zmiešanina slov, nesúrodé, pyšné, agresívne, prudký jednosmer... všade je kus pravdy, prečo by mala byť len v tom Satanovi? ha ha a ešte raz ha sebaklam? pokrytectvo? to je ľudský faktor, a mali by sme byť radi, ak si to uvedomíme, lebo preto zlyhávame, aby sme mohli opäť vstať a ísť ďalej
4: nesúhlasím, Satan nevie, čo je láska nemal by s týmto pojmom pracovať, toto nemá ani pointu
5: som stretla len jednéh človeka, čo obľuboval pomstychtivosť pomstu neznám na sebe aspoň určite nie... asi by to bola pre mňa najskôr zbytočná vysoko energetická vlastnosť
6: je trápna veta, ktorá tiež nemá akúsi úrodnú pointu... akoby to písalo 15ročné decko...prepáčte, koho som urazila v tom veku , zodpovednosť je number one u mňa inak
7: nechce sa mi rozpisovať
8: nemá ten istý princíp ako jednotka? je to iba konštatovanie, ako čo k tomu mám povedať?
9: je pol kus pravdy, Zlo predsa posúva Dobro vpred
» www.birdz.sk/webka/azel/blog...
?
sa mi lubi
to je ako protipol proti Bohu?
Najviac ma rozosmialo, že: 3: nepoškvrnená múdrosť...
4.Satan znamená láskavosť..
6.Stan znamená zodpovednosť voči zodpovedným...
9.Satan je najlepším priateľom, akého kedy cirkev mala...
4.Satan znamená láskavosť... - Satan nevie, čo je láska, ku komu bude láskavý?
6.Satan znamená zodpovednosť voči zodpovedným - Satan vás zodpovedne nesklame a zoberie vás zadarmo do pekla, kde vás zodpovedne bude naveky trápiť. To by aj sedelo. Nie?
A aby som odpovedal na otazku od petiky nie krestantstvo ma nijako neobmedzovalo ani neutlacalo. V kostole som par krat bol pretoze som musel ale inak mi to bolo u prdele vtedy a dnes tak isto. Co mi u prdele nie je, je to neskutocne pokrytectvo cirkvi.
@nebopeklo tgy si tam daj occenasa a chod spat
ale ty to pochopis..
@77 a mna vytaca ak ludia ktori vedia o krestanstve len z medii a nikdy nic nezazili a apriori ho odmietaju ako nieco zle..
tu nejde o to .. studovat knihy o satanizme..tu ide o to, ze ked si precitas to devatoro tak je to 9 komickych az hlupych viet..
a myslim ze chavez spominal ze to nie je satanizmus ako satanizmus..ale ze satan moze byt matka priroda alebo ktovie so este..
tak preco je to satanizmus a preco sa pouziva tento nazov.. preco to nie je "filozoia prirody alebo nieco take...
A k tomu 9toru... ano su to len "komicke a hlupe vety" tak isto ako 10toro u krestanstva. U krestanstva je to o laske a odriekani, v satanizme o pozitkoch a uzivani si zivota. Inymi slovami hedonizmus (teraz by mohla zipporah napisat viac o tom, ja mam len zbezne info a detaily si nepamatam).
A popravde radsej sa niekomu kto mi ublizil pomstim ako by som sa mal k nemu priatelsky spravat. A to ze pomsta mi nic neda? Ale da a ziadny pocit prazdnoty po nej nie je, len si ju treba vediet vychutnat a najlepsia je ladovo vychladena (ako vodka )
vzdy ma zaraza ak niekto hovori o uzivani si zivota a slobode /nie teraz, ale vseobecne/
a berie ich z pohladu ako sa mu hodi a tak, aby on mal pravdu..
ja si zivot uzivam tiez ci mi verite alebo nie.. a nepotrebujem na to ukajanie vsetkeho co len chcem..
som sice krestan ale toto by si mal uvedomit kazdy:
ak laska nie je to po com vsetci ludia tuzia, tak som asi z inej planety.
bez ohladu na to co mi teraz napisete, neexistuje!! clovek ktory netuzi po spolocnosti po laske, po tom aby ho mal niekto rad.. to ze si to vacsina z vas mysli, je smutne a tiez i to co na svete je.. lebo to uz zachadza do egoizmu.. a to by som definoval ako chorobu dnesnej spolocnosti
clovek nikdy nic nedosiahol ak bol sam..
teda ano.. uzivajme si zivota.. budme egoisti a pozitkari v tomto konzumnom svete..
nadavajme na ostatnych ze svet ide dole vodou, ze to a ono, ale nepohnime ani prstom, ved naco, ked si mozme uzivat.. to je omnoho lepsie
Satanovo devätoro
1.Satan znamená ukájanie chúťok, nie ich odriekanie!
2.Satan znamená živá existencia, nie vymyslené spirituálne báchorky!
3.Satan znamená nepoškvrnenú múdrosť, nie pokrytecký sebeklam!
4.Satan znamená láskavosť k tým, kto ju zasluhujú, nie lásku, vyplytvanú na nevďačníkov!
5.Satan znamená pomstu, nie nastavenie druhej tváre!
6.Stan znamená zodpovednosť voči zodpovedným, nie starostlivosť o psychických upírov!
7.Satan znamená človeka ako obyčajné zviera, niekedy lepšieho, omnoho častejšie však horšieho než tí, čo kráčajú po štyroch, človeka, ktorý sa vďaka božskému a intelektuálnemu vývoju stal najskazenejším zvieraťom!
Problem spolocnosti je, ze si vsetci pod pojmom satanizmus predstavia bandu psychopatov, ktori obetuju zvierata, deti a panny nejakemu duchovi s rohami a chvostom co ludi vari v kotloch. Ale o tom to vobec nie je, dokonca sa obety pri ritualoch ani nesmu pouzivat. Ale to ti farar v kostole nepovie jednak o tom nema ani sajn a za druhe keby to vyslo najavo tak cirkev strati 80% svojich oveciek.
A co sa tyka dnesneho sveta. Len egoisti a cielavedomi ludia sa dostanu tam kam chcu. Zvysok ludi im bude zavidiet, nadavat na nich a lutovat ze nedosiahli to co oni. JE na kazdom cloveku kam chce patrit. Ja osobne si svoj zivot mienim uzit tak ako chcem ja a spravim preto vsetko co bude v mojich silach (a este ma napada jedna vec, aj ked satanisti su egoisti, to neznamena, ze nemaju priatelov, rodiny a na nikom im nezalezi)
A načo inteligentný človek poterbuje k užívaniu si života nejaký treplý "kult", slovo "satan" a ako už bolo spomínané nejaké komické devätoro? ...
Mne toto fakt pripadá mimoriadne kontrastne, keď niekto pohŕda kresťanmi (prípadne nie ľuďmi, ale len kresťanstvom samotným) kvôli ich viere, no sám vyznáva niečo protikladné k tomu, síce založené na zmysluplných myšlienkach, ale v princípe rovnako nelogické ...
v kazdom pripade vsak ja si zivot uzivam..ale satanistom nie som.. nech si kto chce hovori co chce..
takisto ako nie som moslimom, hoci som nahlas a verejne precital ich desatoro ci co to bolo..
a nikdy som satanistov nepokladal za tych co obetuju kraviny.. pre mna to bol niekto uplne iny, no vysvetlovat to nebudem..
ps: prestan prosim zakazdym zabrdat do knazov viery a ..
ps: preco by som nemal? som na nich vyslovene alergicky obzvlast ked sa napr biskupi vyjadruju k sexu o ktorom nemaju ani ponatia to aj ja mozem ist radit NASA ako maju robit misie. Ale to je na dlhsiu debatu
a vsimam si ze mas celkom skreslenu predstavu o krestanstve a nevnimas nic len to co sa ti na nom nepaci..
skus niekedy hladat i to, co je na nom dobre a co by ti vyhovovalo.. nie kvoli mne, ani mi to vraviet nemusis..ale skus hladiet na veci z oboch stran..
inak som rozmyslal nad frazou.. syty hladnemu neveri.. ze ani hladny sytemu neveri..
a to v spojitosti zo sexom.. ze ty si nan zvyknuty, teda nedokazes pochopit mna, ktoremu nechyba..
a mozno zas naopak.. ja som to neskusil, teda nechapem teba... 8)
a s tym moslimom.. toto som si isty, ze tam napisane bolo.. kto nahlas povie to desatoro je moslimom.. asi vsak tam je potrebny ten prvok toho dospeleho moslima.. uz si to nepamatam..ale viem ze ke som to cele precital //najprv tie prikazy, potom to poucenie// tak sme sa cela trieda smiali..
priklady?
som nakazeny AIDS a riadim sa podla:
desattora: nenakazim nikoho
devattora: uzivam si, nakazim peknu stovecku ludi a som pekny kokot, v lepsom pripade ma zavru
som psychopaticky maniak z nekonecnou tuzbou zabijat/znasilnovat/kradnut/cokolvek ine
desattora: snazim sa krotit
devattora: vyhladam si ta, okradnem ta, rozrezem ti krk, osukam tvoju priatelku alebo manzelku... vsak si len uzivam a uspokojujem svpoje chutky tak co je zle?
potom citujem: 3.Satan znamená nepoškvrnenú múdrosť, nie pokrytecký sebeklam!
smiesne lebo ak chces mudrost tak MUSIS odriekat (studovat namiesto cohokolvek lahkeho a zabavneho) pokrytecky sebaklam je to co ziju tito takzvani satanisti s tym ze ak je nieco dobre pre nich tak je to spravne
tohot som sa uz dotkol, "takzvany hriech" je aj vrazda a ta (neviem ci teba ale mna) k ziadnemu uspokojeniu nevedie takze je to celkom pekny paskvil co sa to tam tara
potom lekar sa tiez vyjadruje o rakovine a nema ju tak precco by sa nemohol biskup o sexe? obaja maju o tej tematike nestudovane viac ako ty preto mozu
Taky doktor o rakovine vie viac aj ked ju nemal, pretoze ju bud liecil alebo videl ako vyzera kdezto biskup zensku picu nevidel ani na obrazku (za to chlapcensky zadok pozna urcite ovela lepsie nez ja).
Kokot na pohladanie? Tak sleduj toto citujem: "5.Satan znamená pomstu, nie nastavenie druhej tváre!" a citujem: "....ak by si ju cital tak by si vedel, ze svojim konanim nemozes ublizovat inym..." a nejako mi to nesedi ani s citujem: "8.Satan znamená všetky takzvané hriechy, ktoré vedú k fyzickému, mentálnemu alebo emocionálnemu uspokojeniu!" Pokial viem tak drviva vacsina hriechov znamena ublizovanie druhym.
Takze vies aky je rozdiel od teba a kokota na pohladanie? Na rozdiel od teba ten kokot na podhladnie rozmysla hlavou a nie vyssie zmienovanym pohlavnym organom.
Dalej si ma rozosmial zrnkom mudrosti: "Taky doktor o rakovine vie viac aj ked ju nemal, pretoze ju bud liecil alebo videl ako vyzera kdezto biskup zensku picu nevidel ani na obrazku (za to chlapcensky zadok pozna urcite ovela lepsie nez ja)." Tak zaprve biskupi tiez radia v otazkach intimity (co je v hrubej podstate ta ista prax ako pre lekara liecit rakovinu) a po druhe aj papez Jan Pavol druhy mal v pracovni obrazky nahych tiel zien, tak o co ide?
O to ze kokot (pozor, nie ten na pohladanie!) si mysli ze mysli a nasledne nastava defekt u ktoreho si tento kokot mysli ze sa do danej problematiky rozumie.... Nasledne vsak vyjde na povrch ze o danej problematike vie akurat tak len co? A sme znova pri kokote...
A ano staram sa do cirkvi pretoze sa ma snazi obmedzovat a montuje sa do politiky tohto statu. Takze to co robi cirkev je ze sa stara do zivotov druhych ludi, ktory ju o to neporosili a je im cirkev u prdele. Ako naprikald snaha zrusit interupcie alebo to ze zastavili zakon o sexualnej vychove - preco by sa deti nemali dozvediet o sexe, rizikach a rodicovstve? Len preto ze si cirkev mysli, ze to tak ma byt? Ked chcu rozhodovat budis, nech na cirkevnych skolach sexualnu vychovu neucia to mi je egal, ale na statnych ich do toho vobec nic nie je.
Nemám nič proti fyzickému uspokojovaniu, ale ak niekoho uspokojuje vraždenie, nestotožňujem sa.
a ostatne no comment, skoda reci, akurat ma tak napadlo pri tom prispevku @56 - autor diskusie cely cas tvrdi, ze nikto tu v podstate nerozumie tomu, co je to satan a satanizmus, ale zda sa, ze on a vlastne vsetci satanisti zjavne zas nerozumeju krestanstvu a chapaniu Boha, ako ho chapu krestania, lebo inak by k tomu nemali odpor... asi tolko, este mi neda nepridat moju oblubenu frazu, ktoru davam do podobnych diskusii: MAKE LOVE, NOT WAR!
Have a nice day, folks
No veď a načo si myslíš, že zakladal tú tému? No predsa aby mohol všetkým povedať, že to proste nechápu
podruhe: jasne keby som nikdy neodpustil nikomu kto mi ublizil a nik komu som ublizil by neodpustil mne, tak nemam pri sebe nikoho, lebo preslapy sa proste stavaju a kvoli jednemu nedorozumeniu to vsetko nicit... to moze naozaj spravit len niekto kto sa drzi navodu
a pekne si odignoroval citaciu Mayhemu o tom co je PRAVY satanizmus, fakt ze takzvane hriechy su vacsinou o ublizovani druhym a ine.... no co nevieme odpovedat to ako by sa ani nestalo ze?
k tym intreupciam su aj pravny problem, kedze ustava zarucuje pravo na zivot a nech si hovori kto chce co chce je to hnusna skurvena vrazda, pricom principialne by ateisti mali byt viac proti a cirkev by mala byt viac benevoletnejsia, ktovie preco je to naopak....
k exualnej vychove: neslo o to ci ale akym sposobom
nakoniec suhlasim s dungeom: konecne niekto zaziva aky je to pocit hajit svoju vieru pred clovekom ktory o tom "hovno vie"
Takze tebe ublizuju kamarati, rodina a priatelka? To som potom asi fakt exemplar ked moji blizky a ludia okolo mna mi neublizuju, nesnazia sa ma potopit ale prave naopak pomahaju mi a podporuju ma...
Myslis to ze vacsina hriechov je o ublizovani inym? Ale kdeze. Aky je hriech to, ze si doprajem viac ako by som k zivotu potreboval? Aky je hriech to, ze si uzivam svoj zivot? Komu tym akoze ublizujem? Nikomu.
Interupcie nie su pravny problem, kedze su na SR uplne legalne a v dalsich krajinach sveta tak isto. A tiez neviem preco ako ateita by som mal byt viac proti interupciam...
A co bolo na tom sposobe zle? Povedat teenagerom pravdu? Naucit ich ako pouzivat ochranu a co robit ked sa to poserie? Povedat im o planovanom rodicovstve???
Satanizmus nie je viera ale filozofia to za prve a za druhe keby citas pozorne tak vies ze som sa k satanizmu nikdy nehlasil a ani nehlasim. Jedine co som povedal je, ze satanizmus ako taky vystihuje vacsinu zeme a teda v podstate som satanista tak ako dalsich niekolko miliard ludi. Takze najskor pozorne citaj, potom popremyslaj a az potom reaguj
Ježiš je víťaz! diabol je porazený, škoda že vacsina sveta dobrovolne bojuje na strane porazeneho
Pls kde si kúpila tú metlu, ktorou si si vymetala hlavu?
No podľa mňa je to pomerne logické ... Aj keď nie ideálne ...
Ja som sa nechal trošičku uniesť, ale nemyslím si, že som to nejak prehnal, aj keď podtsatu som mohol vystihnúť aj bez toho ...
A ako nakoniec dopadla tá súťaž s Céčkami?
Chavez tak to potom nemas ziadnych priatelov a formu len hrate, kazdemu sa obcas stane ze ublizi priatelovi a je mi luto ze si obklopeny ludmi ktori hraju idealny vztah lebo ziadny vztah sa neobide bez skripania.
Ostatne odpoviem inokedy musim sa ponahlat.
@115 hovno hovno zlata rybka, ty si prisiel a zacal hned picovat aj ked si nic nepochopil, tak som ta odkazal na zdroj, tak to teraz neprekrucaj.
Je rozdiel niekomu ublizit vedome a nevedome. Ja hovorim, ze moji priatelia za mnou stoja a ze mi nepodrazaju nohy. Za druhe nespominam si kedy mi niekto z nich fakt ze ublizil. Holt mas smolu iba tebe tvoji priatelia ublizuju pravidelne. A za tretie tiez som nikdy nepovedal ze to nezaskripalo tak si nevymyslaj zas dalsie somariny ano?
To som zvedavy...
"aj keby sa tá výchova zakáže tak či tak sa to tie deti dozvedia"
Ďaľší brutálny argument
Kurnik kde ľudia chodia na takéto demagogické žvásty ...
Teda predsa len je asi tá sexuálna výchova vhodná, nie?
Chlape ty si fakt realista
To si fakt nechaj také argumenty typu "Uaa a ja som nemal výchovu a dozvedel som sa" ... Som veľmi rád, že si sa nám pochválil, ale povieŠ mi akú váhu to má vo všeobecnom meradle?
A teraz trocha viac k veci
Už len na tomto fóre je každý týždeň x tém, väčšinou od báb vo veku 14-17, ktoré o tom často vedia hovno . A sexuálna výchova by samozrejme nemusela byť len o vzdelávaní, mohla by deťom aj vštepiť trocha rozumu a vysvetliť im, že ten kto v 12ich prefikne 10 báb ešte nie je hrdina a pod.
Ja tvrdím, že by sa to len hodilo ...
@120 bol argument, len si ho zrejme nepochopil
tym padom je jasne, ze prispevok @121 hovori o tebe.
Presne tak, veľa ľudí sa niečo nedozvue, prípadne sa dozvedia nejaké mylné informácie A to, čo si sa ty sám dozvedel alebo nie s tým má fakt spoločné akurát veľké ...
Určite budú aj takí, ktorí to nebudú brať vážne ... Tak treba vhodne vybrať vek detí, ktoré budú vyučované a rovnako pedagógov
inak dakujem za opytanie, ale zatial sa k tebe nepridavam.
No vidím, že tvoji rodičia fakt sexuálnu výchovu nezanedbali a ty ešte teraz s radosťou vykrikuješ pomenovania pohlavných orgánov a činností, ale vedz, že nie u všetkých to tak je ...
Ale myslím, že už si sa o tých orgánoch naučil dosť a nepotrebuješ si ich furt opakovať, aby si to nezabudol ... Predsa len, máš už 17 rokov, tak už nie je potrebné tak písať ...
Hej, zozname tvojich argumentov sa stále hrdo pýši jediná veľavravná položka
"Ja som sa naučil aj bez toho, takže to nie je treba"
Ver mi, že sú aj takí, ktorí o tom veľa nevedia, ale ty asi poznáš všetkých 12 ročných a so všetkými si sa už o tom rozprával, tak by som ti asi radšej nemal oponovať ...
A to som fakt zvedavý, čo chceš týmto povedať ...
Ja tvrdím, že takýto argument v diskusii o sexuálnej výchove nemá váhu ...
Všetci s to určite nedozvedia, informovanosť bude každopádne lepšia ak tá sexuálna výchova bude, teda neviem, čo chceš vyvodiť z toho, čo si povedal ...
Aha, už chápem, ty si tým asi fakt nikam nesmeroval a a chcel si povedať "nič"
Ok, tak nemám výhrady ...
Ale mne osobne by to vadilo, lebo raz nejaká sprostaňa čo sa bojazlivo pýta či nemohla otehotnieť otehotnie a ...
@145 argument aby bola zavedena, dnes uz skusaju suakt deti v 12 to normalne podla mna nie. Tym ze sa to zakazalo (a este to prirovnanie k sireniu jedu do spolocnosti) sa dosihlo co? No, ze deti o tom budu mat skreslene a mylne informacie - vivat myty, nech ziju nadalej ako naprikald to ze panna nemoze otehotniet, alebo ked sukame postojacky tak tiez baba neotehotnie - sexualna vychova by vo vacej miere tieto myty vyvratila a pomohla ich potlacit