Máte niekto skúsenosti s odpadávaním pri dlhšom státí? Vždy keď niekde dlhšie stojím, hlavne vnútri tak po určitom čase ma obleje studený pot, začne mi byť zle, zahmlievať sa pred očami, začnem ťažšie vnímať zvuky a potom nasleduje odpadnutie. Riešila som
ja sa stále musím prechádzať, nedokážem stáť... radšej 5 hodín chodiť ako 5 minút nečinne stáť... a ja odpadávam len keď je v danom priestore horúco / teplo a dusno a tam mi väčšinou nepomôže ani prešľapovanie, jednoducho musím vyjsť z miestnosti...
podľa všetkeho maš nizky tlak ... su na to aj nejake kvapky pokial viem.. lebo mojmu dedkovi sa stava to iste a viem že berie nejake kvapky a aj mne sa to už stalo raz že som odpadla len tak a zahmlieva sa mi bežne.
ano, ja som vela krat odpadla, tiez koli tomu ze som dlho stala...poradim ti:ked uz citis ze ides odpadnut, pohybuj nohamy aj rukamy dopredu a dozadu ako keby si tancovala v ziadnom pripade si necupni, lebo ked budes chciet znova vstat, symptomy odpadnutia ti este mohli zostat v organizme a mohlo by ti prijst znova zle. A potom skus si dat predpisat dake lieky na nizky tlak
S odpadávaním mám veľa skúseností, lebo hocikde ma hodilo o zem, ale odkedy beriem antikoncepciu, tak sa mi to nedeje. Neviem, čo s tým majú hormóny, ale teším sa z toho
Zväčša som odpadávala v sede. @mezomus najlepšie vie, ako ma niekoľkokrát zachytával, keď sme pozerali film a ja som odrazu "vypla."
Počas státia mi bolo na omdletie len raz a to v autobuse, kde bol vydýchaný vzduch, ja som bola hladná a smädná.
uf ,ani nespomínaj...ja odpadávam tiež takto ..a bežne ...najmä ked niekde dlhšie stojím alebo aj u doktorky napríklad ,ked mi berie krv alebo tak ,to je bežné proste u mna ,mám anémiu a aj nízky tlak ,ale chápem,že sa cítiš blbo potom ,ja napodobne ..no nič mi taktiež nepomáha
Možno máš nízky tlak... Ja sa cítim podobne, keď musím stáť, a najhoršie to býva ráno. Snažím sa to vždy nejako predýchať, alebo si tiež čupnem, ale našťastie som zatiaľ neodpadla. Možno pomôže piť kávu, tá zvyšuje tlak, potom sa odporúča športovať, veľa piť (to fakt pomáha), a viac soliť jedlá. Bohužiaľ, nízky tlak sa nezvykne liečiť, lebo to nie je choroba, treba si len sám pomôcť.
A výhodou je, že ľudia s nízkym tlakom žijú dlhšie
ja mam tiez tento isty problem, vraj je to nizky tlak...nedostatok kysliku v miestnosti..Mne pomaha, ked sa rychlo napijem, cerstvy vzduch a Beres kvapky.
aj mne sa to stava, ale zaujimave je, ze beriem lieky na vysoky tlak...
pre mna bolo hrozne stat hodinu v stekloch na stuzkovej pred vsetkymi tymi ludmi, esteze som mala dlhe saty a mohla sa nejak predupkavat, ale uz som mala v hlave ten scenar, ked sa tam polozim...chvalabohu je to za mnou...
odpadla som a už nechcem aby sa mi to už niekedy stalo, nie je to dobré a to už je signál, že nie je niečo v poriadku. A má to veľmi veľa príčin a následkov, prečo človek odpadáva. Nizký tlak, nizká hladina cukru v krvi, srdcový infarkt, mozgová príhoda, epilepsia a na to krčovité sa trhanie a trasenie na zemi, chudokrvnosť, alebo aj to môže zapríčiniť aj strach a stres. A veľa ďalších vážných ochorení. Točí sa mi hlava a je mi na odpadnutie aj keď vidím strašne veľa ľudí, nie je to zvyk najradšej idem tam kde ich nie až tak. Mávam fóbiu z veľkého davu.
viem,že je toto forum už stare... no som rada ze som sa sem preklikala...pretože som neverila,ze ma niekto presne rovnaký problem ako ja... o tom,že odpadava tu píše dosť ludí..teda nie len tu..ale všade... no nič z toho moj pripad..ale ,,lopatka,, presne TOTO zažívam aj ja.. a musím povedať,že ja mam velmi dobry krvný tlak.(ked neratam prave ten okamih,ked to na mna príde-vtedy asi nieje nič v poriadku). takže to tlakom určite nieje... aspon u mna...mne sa to stalo po prví raz ked som mala 13 či 14 rokov... vtedy mi doktor povedal,ze mam piť vela tekutin a može to byť aj tym že som rýchlo wyrastla do vyšky ,,HAHA" iste.. už dlhšie sa nejak vyraznejšie nemenim,a stale mi takto je... a eštee... myslím,že tu niekto spomínal,že by rad odpadaval schvalne...S TOU NAJVAČŠOU RADOSŤOU BY SOM SA VYMENILA....no je mi jasne že tí, čo to nezažíjuu wobec nevedia ako sa človek v tej chvili citi... OTRAS A DES!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a jedná s ahlavne o kostol.nič v zlom ale je to tak
Zväčša som odpadávala v sede. @mezomus najlepšie vie, ako ma niekoľkokrát zachytával, keď sme pozerali film a ja som odrazu "vypla."
Počas státia mi bolo na omdletie len raz a to v autobuse, kde bol vydýchaný vzduch, ja som bola hladná a smädná.
A výhodou je, že ľudia s nízkym tlakom žijú dlhšie
pre mna bolo hrozne stat hodinu v stekloch na stuzkovej pred vsetkymi tymi ludmi, esteze som mala dlhe saty a mohla sa nejak predupkavat, ale uz som mala v hlave ten scenar, ked sa tam polozim...chvalabohu je to za mnou...
A teraz vážne a k téme: Nestáva sa mi to keď dlhšie stojím, ale keď je vydýchaný vzduch a nízky tlak.