Mili ludkovia viete naco som prisla???Ach ked si nato spomeniem chyta ma hrozna depka Mam chut plakat je to strasne nechcite byt radsej v mojej kozi lebo by ste umreli.Ja poznam svoju buducnost a neni ruzova Nie ,niesom jasnovidka ani som si nedala v
ja viem...uz som mala vela znamosti(kamaratov)vela moznosti vela sanci ,ale nikdy nikdy to nevyslo,stale nieco do toho prislo a teraz ked som uz 4 roky taka zalaskana do jedneho chalana,kazdy mi hovori ,ze zabudni nanho ,minulost a pritomnost tiez nedavaju velku nadej ,zeby som s nim mohla byt.Ja ineho nechcem ,viem ,ze ho milujem.Je to ako ked niekto pecie kolac a zabudne dat donho cukor.Takyto kolac nebude nikomu chutit a nezje sa Ani tato laska sa nezacala kamaratstvom.Uz je neskoro do upeceneho kolaca davat cukor .Toto je moj problem.Vzdy sa vyskytne nejaky debilny problem Ja uz mam z toho tyzden depku vid moj album na str 3-4
ber to takto- budúcnosť sa ešte nestala, namiesto toho aby si sa umárala ake to bude strašné to skús nejako zmeniť, alebo aspon mysli pozitívne, to može pomocť
ano chcela by som to zmenit.Mozem par veci zmenit,ale nedokazem zmenit vec ,ktora je zo vsetkeho najpodstatnejsia a premna najdolezitejsia.Toho chalana vidim raz za den aj to len 4 sekundy. Toto ja nemam moc zmenit.
Boha, mas 19 rokov, tj. budes zit este aspon 50 rokov a ked pojde geneticky vyskum tak dobre jak doteraz, tak si das chlapa vyrobit na zakazku a hotovo Technologie nesklamu (jak v tej pesne Hole In my soul od aersomith - idem si pustit
To mas super, sak od dotycneho si za tie 4 skundy skus vypytat tel cislo alebo mail alebo si najdi inu cestu k nemu, dnes su moznosti siroke, nie ako kedysi...
Postoj mozes zmenit vzdy a pokial mas kde byvat, nemas rakovinu, ani aids, neumreli Ti obaja rodicia (aspon dufam), tak ta buducnost je super. Nemas nejaku zasadnu telesnu vadu a keby si mala byt na vozicku tak mas dlhodobo opatrovatela/ku.
A ja som jedol uz tolko kolacov bez cukru a vies ake boli chutne?
Miluskaaa : aj mna to napadlo ...ale ked som zistil vek som sa zhrozil...pane boze dievca sak zivot mas este pred sebou...uzivaj si ho pokedy si mlada...
Ujasníme si veci.. ..ty ho poznáš z videnia 4 roky..a si doňho zamilovaná?? Vyzerá to len na taký ošial..a keď už po ňom tak túžiš, prečo nespráviš niečo aby si´s ho získala?? Budeš sedieť na riti a lamentovať?? Pokús sa aspoň o to..a budeš vedieť aspoň na čom si..proste ak ta nebude cieť..aspoň nebudeš mať stavy ďalšie zvyšné roky..a byť v naivných domienkách..treba sa pohnúť ďalej..!!
nesed na zadku a nevypisuj tu svoje smutne pocity lebo sa v nich len utvrdis... povedz uprimne...naozaj si sa ho pokusila zaujat, ziskat alebo sa s nim spriatelit najlepsie ako vies? kasli na kamaratov ked si si ista ze ty to vies najlepsie...ak si sa nepokusila tak sa tu nevyplakavaj a bez za nim a ked ano tak ti za to nestoji a poohlidni sa po niekom inom...preboha ved mas 19 a v tvojom okoli je urcite mnozstvo super chalanov...mozno ovela lepsich ako je on ibaze ty o tom nevies lebo stale places len za nim...tak hlavu hore
Do upečeného koláča už možno cukor nedáš, ale aj upečený koláč sa dá ocukriť, poliať čokoládou alebo inak osladiť
Dá sa byť zamilovaný do niekoho, koho len vídavaš? A napadlo ťa že ten chalan môže byť reálne úplne iný než na akého vyzerá a teda že ti nestojí za to aby si sa nad ním takto trápila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
aku mas povahu?
aka je tvoja pritomnost?
aka bola tvoja minulost?
ako si prisla k tomuto zaveru?
nakolko si si tym ista?
v akej si momentalnej nalade?
na co ked si spomenies ta chyti depka?
Ale tiez suhlasim... zivot sa ti este len zacina tak neblbni
A co sa tyka toho chalana, to, ze nebudes s nim, neznamena, ze budes do konca zivota sama. Prava laska ta este urcite niekde caka....
Postoj mozes zmenit vzdy a pokial mas kde byvat, nemas rakovinu, ani aids, neumreli Ti obaja rodicia (aspon dufam), tak ta buducnost je super. Nemas nejaku zasadnu telesnu vadu a keby si mala byt na vozicku tak mas dlhodobo opatrovatela/ku.
A ja som jedol uz tolko kolacov bez cukru a vies ake boli chutne?
Som myslela,ze nejaka EMO 13-stka...
Vsak klud,dychaj pravidelne,a teraz sa este raz zamysli nad tym,co si tu napisala....?
Veď ty si sama vyrábaš problémy tým svojím myslením , tak sa potom nečuduj ako sa cítiš.
Je to začarovaný kruh zlé myšienky = zlé pocity = ešte horšie myšlienky atď.
Musíš s tým prestať. Veď máš 19...
Dá sa byť zamilovaný do niekoho, koho len vídavaš? A napadlo ťa že ten chalan môže byť reálne úplne iný než na akého vyzerá a teda že ti nestojí za to aby si sa nad ním takto trápila?