O podobná otázka veľmi tam chcem ísť ale každý ma odhovára že si neskor nenájdem robotu , že sa tam skoro nič nenaučím, a povedala som si že ak na talentovkách skončím medzi lepšími tak tam idem a keby som bola posledná, preposledná atd. z tých čo vybrali tak potom idem na gympel: ) to je pre mňa také znamenie
ak si fakt dobra a fakt ta to bavi chod... ja som fakt milovala kreslenie, isla som na umelecku, a po dvoch rokoch som odisla, lebo som si uvedomila ze kreslim rada sama.... a nie mechanicky co musim odisla som
Ja tiež kreslím, hrajem na klavír, spievam, píšem a neviem čo ešte všetko. No tiež na strednú umeleckú som nešla len preto lebo by som musela kresliť atď to čo by mi povedali, robiť to mechanicky a u mňa to tak nefunguje. Išla som na zdravotku no začala som chodiť na základnú umeleckú pre pokročilých. Je to tiež škola, prezentuje moju tvorbu na výstavách, koncertoch a tiež sa tam učím aj o teórii, nových druhoch kresieb atď. A keby mi to nevišlo že sa ako "umelec" nikde nebudem vedieť uplatniť tak budem mať aspoň tú zdravotku na ktorú som sa dala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov