Môžete mi niekto napísať? Mám Orange Boston 3 mesiace a Aku mi vydrží 2 dni keď netelefonujem a keď volám hodinu, tak jeden deň. Mal som ho aj na reklamácii, Aku je údajne v poriadku( 1250 mah) .
Batéria vydrží zariadenie napájať v závislosti od intenzity používania nanajvýš dva dni. Na výdrž batérie výrazne vplýva frekvencia surfovania na internete či využívanie GPS navigácie. Nie je preto problém vybiť ju aj za pol dňa.
stiahni si z marketu nejaky TaskManager a pozri sa, ze co vsetko sa ti automaticky zapina ked zapnes mobil, nalsedne si ponastavuj aby sa to nezapinalo a podobne, teda si uvolnis aj ramku. Podobny problem som mal aj ja s nokiou e72 ked mi vydrzala 2 dni, no ptm som si zohnal program co mi ukazal co mi vsetko bezi v pozadi a napr. boli spusteen take programy, kotre sa chceli sale napojit na wifi, cize stale sa mobil snazit napojit na wifi, co to dost vplyvalo - povypinal som to a uz vydrzi 6 dni aj so surfovanim a podobne
neviem , keď som si kúpil mobil tak mi po mesiaci držal tak jeden a pol dňa , teraz po pol roku /roku mi drží tak 2-3 dni , ale napríklad keď som na nete tak asi tak deň .. viac nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zdroj: » www.mobilmania.sk/clanky/test-ora...
To je u mobilov s OS bežná doba.
@2 ufajme ze sa to v BLIZKEJ buducnosti zmeni
Holt, to je daň za takéto mobily.
Kamarátka si Iphone nabíja každý večer. Úplne bežné.